התחדשתי ב42LG80FR !!!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
gggil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

fourty two inches of pleasure...
נשמע כמו פרסומת אירוטית :P
המסך הזה מדהים!
רואים מצויין, המון פונקציות שימושיות, חיבור USB לDISK ON KEY מאחורה, חיבור למחשב ומלא דברים.
אבל בעיה אחת, תכננתי לראות סרטוני HD דרך הDOK (קיצור של DISK ON KEY, אין לי כוח לכתוב את זה כל הזמן) אבל כשאני מכניס את הDOK זה לא קורא לי את הקובץ MKV, זה לא מראה שהוא בכלל על הDOK...
מה שכן, הוא מראה את הAVI.
אז יש דרך להעביר סרט HD בפורמט של MKV לפורמט אחר שאני יוכל לשים על הDOK והטלויזיה תקרא?

Mash
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 627
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

לא ניתן לראות קבצי HD דרך ה DOK...
או שתקנה נגן ייעודי, או שתחבר למחשב את המסך, או שאולי יש עוד פתרון שאני לא יודע עליו.

pug1980
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436

שליחה #3 

תתחדש
תמונות (Y)
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!
;-)

gggil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אין בעיה!
אגב, אני רואה טלויזיה גם דרך הממיר וגם דרך הDVD בכבלים כאלה RCA, יענו אחד לווידאו ו2 לקול.
גם בממיר וגם בDVD יש אפשרות לCOMPONENT, האם יהיה שינוי באיכות התמונה? כי כרגע עם טלויזיה FULL HD ועם ממיר וDVD שלא יכולים להקרין כנראה אפילו חצי מזה, לא רואים מי יודע מה...מפוקסל כזה...עשיתי כיול ושיניתי הגדרות והתמונה נראית יותר טוב מאיך שהיא באה מהמפעל.
אז האם דרך כבל COMPONENT יראו טיפה יותר טוב?

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

קומפוננט יתן תמונה טובה יותר ב DVD,אבל בממירים רגילים (לא HD) אין אפשרות לחבר בקומפוננט למסך.אם יש לך סקארט במסך אז תחבר דרכו,ואם לא אז באס-וידאו,רק תוודא שהממיר שלך תומך באות.יש לך אפשרות לחבר בקומפוננט דרך טרנסקודר.
תתחדש ותהנה!!
תמונות!

gggil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה רבה על העזרה, אבל אם תוכל לתרגם לי קצת מהדברים שאמרת כי לא כל כך הבנתי מה ניסית להגיד...(סקארט, האות שבו תומך הממיר, טרנסקודר וחיבור קומפוננט דרך טרנסקודר)
בקשר לחיבור קומפוננט, יש לי הרי בטלויזיה 2 חיבורי קומפוננט, אחד לDVD ואחד למשהו אחר, ובממיר יש יציאת קומפוננט...אז איך זה שאני לא יכול לחבר את הממיר לטלוןיזיה דרך קומפוננט?
יש לי ממיר של YES הכסוף הזה אם זה עוזר למישהו
עריכה:
אם אפשר בבקשה להמליץ לי על איזה כבל לקחת. ראיתי שיש COMPOSIT TO HD, הרי בטלויזיה יש כניסת HD ובDVD יש יציאת COMPONENT אז האם כדאי לקנות כבל מסוג כזה? ראיתי גם כבלים שיש להם רק 3 פינים בכל צד וזה נקרא גם COMPONENT
אז אם אפשר בבקשה הסבר קצר על הכבל ומה לרכוש :)

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #7 

זה לא משנה כמה חיבורי קומפוננט יש לך בטלווזיה,הממירים הרגילים לא יודעים להוציא את זה,ולא משנה שהמסך יודע לקבל.
אם יש לך חיבור סקארט במסך,אז תחבר מסקארט בממיר לסקארט במסך.האופציה השניה היא מסקארט (או אס-וידאו) בממיר
לאס-וידאו במסך.או כמו שרשמת דרך טרנסקודר שיוציא קומפוננט למסך,מה שמייקר את העיניין ב 400 שקל בערך לפני כבלים.
יש באתר מאמר על סוגי כבלים,תריץ חיפוש ותקבל הסבר מפורט.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”