שאלות לגבי SAMSUNGLA40A650
אני חדש כאן . קראתי את כל החומר הרלוונטי לגבי אך מאחר ואינני מומחה גדול נותרו לי מספר שאלות לגבי רכישת LCD
מרחק הצפיה: 2.8 או פחות( כלומר, ביכולתי לקרב את הכורסא לכמה שארצה בזמן שיהיו תכני HD)
שימוש: הרבה תכניSD אך גם HD שאותו אקבל מהמ
חשב( לכן אני מעונין בFULLHD כהכנה לעתיד) אין לי ממירHD אלא YESMAX
מקריאת מפרטי הטלוויזיות וההודעות באתר שלכם הגעתי למסקנה שSAMSUNGLA40A650 עשויה להתאים לי. יש רק דבר קריטי אחד שעשוי להשפיע עלי:
לא הבנתי ממפרט הטלוויזיה האם בחיבור דיסק-און-קי אוכל גם לצפות בסרטים(DIVX,AVI,MPG וגם בHD) במפרט הטלוויזיה כתוב שניתן בחיבור לUSB לראות תמונות ולשמוע מוזיקה , אך אין שום התייחסות לוידאו.
במידה וזה כן מתאפשר, האם איכות הצפיה דרך דיסק-און-קי תהיה טובה?
האם איכות הצפיה ישירות מהמחשב אמורה להיות טובה? והגלישה?
שאלה נוספת: בעבר חשבתי על רכישת LG4260FR. האם טלוויזיה זו עשויה להתאים לצרכיי?
אשמח לשמוע גם על אופציות נוספות...
תודה רבה על כל מענה!
מרחק הצפיה: 2.8 או פחות( כלומר, ביכולתי לקרב את הכורסא לכמה שארצה בזמן שיהיו תכני HD)
שימוש: הרבה תכניSD אך גם HD שאותו אקבל מהמ
חשב( לכן אני מעונין בFULLHD כהכנה לעתיד) אין לי ממירHD אלא YESMAX
מקריאת מפרטי הטלוויזיות וההודעות באתר שלכם הגעתי למסקנה שSAMSUNGLA40A650 עשויה להתאים לי. יש רק דבר קריטי אחד שעשוי להשפיע עלי:
לא הבנתי ממפרט הטלוויזיה האם בחיבור דיסק-און-קי אוכל גם לצפות בסרטים(DIVX,AVI,MPG וגם בHD) במפרט הטלוויזיה כתוב שניתן בחיבור לUSB לראות תמונות ולשמוע מוזיקה , אך אין שום התייחסות לוידאו.
במידה וזה כן מתאפשר, האם איכות הצפיה דרך דיסק-און-קי תהיה טובה?
האם איכות הצפיה ישירות מהמחשב אמורה להיות טובה? והגלישה?
שאלה נוספת: בעבר חשבתי על רכישת LG4260FR. האם טלוויזיה זו עשויה להתאים לצרכיי?
אשמח לשמוע גם על אופציות נוספות...
תודה רבה על כל מענה!
לא מבין מה האכזבה ?
זו טלויזיה מעולה . לדעתי בשלב הזה היא נותנת הרבה יותר ממה שאתה צריך . אם אתה לא מתכון בקרוב לצפות בתכני HD , ממרחק של 2.8 מטר , באיכות שידורי ה-SD היום , אין שום הצדקה לרכוש אותה .
אין מה לחפש עם סדרה 6 של סמסונג אם עיקר הצפיה בתכני SD .
תקנה פלזמה 50 הרץ 32-37 אינץ במקום וישאר לך גם כסף לטיול באלפים השוויצריים .
זו טלויזיה מעולה . לדעתי בשלב הזה היא נותנת הרבה יותר ממה שאתה צריך . אם אתה לא מתכון בקרוב לצפות בתכני HD , ממרחק של 2.8 מטר , באיכות שידורי ה-SD היום , אין שום הצדקה לרכוש אותה .
תקנה פלזמה 50 הרץ 32-37 אינץ במקום וישאר לך גם כסף לטיול באלפים השוויצריים .
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
בגלל שמסך לא מחליפים לעיתים קרובות, כן יש לקחת בחשבון תכני צפייה עתידיים.djeuro כתב:לא מבין מה האכזבה ?
תקנה פלזמה 50 הרץ 32-37 אינץ במקום וישאר לך גם כסף לטיול באלפים השוויצריים ....
גם ככה היום FHD כבר נהיה commodity
ambar כתב:בגלל שמסך לא מחליפים לעיתים קרובות, כן יש לקחת בחשבון תכני צפייה עתידיים.djeuro כתב:לא מבין מה האכזבה ?
תקנה פלזמה 50 הרץ 32-37 אינץ במקום וישאר לך גם כסף לטיול באלפים השוויצריים ....
גם ככה היום FHD כבר נהיה commodity...
אני בדיעה אחרת . הטכנולוגיה משתנות כך מהר שצריך ללכת לפי צרכים עכשיווים ולא לפי העתיד .
עד שהוא יחליט לצפות בסרט הראשון שלו ב-HD יהיו כבר בשוק טלויזיות סופר מיקרו LED עם רזולוציה של 30 מיליון פיקסלים . ואז יזרוק את סמסונג 40LA650 לפח ויקנה סמסונג סדרה 85 בחצי מחיר .
בגלל זה צריך לשלם היום רק על מה שאתה צריך . אם קונים פי'ציר לא נצרך זה שום דבר חוץ מזריקת כסף יקר לפח .
עד שהוא יחליט לצפות בסרט הראשון שלו ב-HD יהיו כבר בשוק טלויזיות סופר מיקרו LED עם רזולוציה של 30 מיליון פיקסלים . ואז יזרוק את סמסונג 40LA650 לפח ויקנה סמסונג סדרה 85 בחצי מחיר .
בגלל זה צריך לשלם היום רק על מה שאתה צריך . אם קונים פי'ציר לא נצרך זה שום דבר חוץ מזריקת כסף יקר לפח .
ה650 מכשיר מדהיםILTV כתב:האכזבה היא בכך שבניתי הרבה על האפשרות לצפיה בוידאו לסוגיו באמצעות הפשוטה של דיסק -און-קי....
מאחר ואורך החיים של טלוויזיות כאלה גדול, אני חושב גם קצת על העתיד..(ל3-4 שנים קדימה)
נראה לי,אם כך, שאסתפק ב42LG80FR או בסידרת ה60....
האל ג'י לדעתי הרבה פחות טוב לדעתי שוו לחשוב על השיקולים מחדש