12V TRIGGER
הי חברה,במגבר שלי (פיוניר)יש 2 כניסות כאלו שבתוב עליהם 12V TRIGGER האם הכוונה לחיבור של פאוור והדלקה שלו עם הרסיוור
מה זה כל כך נחוץ 
לי זה נראה שמיועד למכשירים כגון פאוורים שללא שלט ,ואז הרסיוור ישלוט עליהם בהדלקה ובכבוי לדוגמא.. 
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
משמש לכל ממסר שהוא
יציאה זו מטרתה לשמש מתח לממסרי הפעלה שונים כגון מסך חשמלי של מקרן, תאורה וכו'...
ממסר המקבל מתח של 12 וולט יכול להסגר או להפתח (תלוי במצבו הנייטרלי ללא מתח) לאחר שנסגר יכול למתג או להסיר 220 וולט מכל מכשיר שהוא.
ממסר המקבל מתח של 12 וולט יכול להסגר או להפתח (תלוי במצבו הנייטרלי ללא מתח) לאחר שנסגר יכול למתג או להסיר 220 וולט מכל מכשיר שהוא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
החיבור נועד על מנת "לעורר" מכשירים אחרים וליידע אותם כי הרסיבר נדלק. למה זה שימושי? עבור אינספור אפליקציות, החל ממה שצלילים-ירוקים רשם, דרך מגברים, סאבים, תאורה חכמה ועוד.
שימו לב כי ברוב המקרים מקור החשמל איננו מה 12V Trigger, כשמו כן הוא - רק Trigger אשר ישמש להפעלת הציוד המחובר אליו.
שימו לב כי ברוב המקרים מקור החשמל איננו מה 12V Trigger, כשמו כן הוא - רק Trigger אשר ישמש להפעלת הציוד המחובר אליו.
תודה על ההסבר לזיו ולצלילים ירוקים
השאלה אם ככה היא שחייב שיהיה עוד מוצר עם 12V TRIGGER על מנת שיהיה שימוש בהם,כך שעדיין לא נתקלתי בחיבור ממכשיר נוסף כזה.. 
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ADICT לא מדוייק
כפעי שציינתי- ניתן לרכוש ממסר פשוט בכמה עשרות שקלים ולחבר אליו את הטריגר. ברגע שהממסר יסגר יעבור מתח 220 וולט לאן שתרצה. אני חייב לציין שזו עבודה של חשמלאי מוסמך בלבד מכיוון שמדובר במתח גבוה.