אהלן אנשים , אז ככה סוף סוף אחרי 5 שנים המענק מהצבא הולך להתשחרר ואני רוצה לפנק את עצמי בפלאזה או LCD + מחשב HTCP לסלון כמובן....
אז ככה מרחק הצפייה הוא 2 מטר פלוס טיפה ניראה לי...
המחשב יהיה מחובר לטלויזיה אז חשוב שיתמוך בNR , חוץ מזה המחשב גם ישמש למשחקים ולHD אז חשוב לי גם איכות התמונה...
מבחינת שידורים רגילים אני סך הכל רואה ערוץ 10 ו-2 וגם זה לא יותר מדי..חחח
אז ככה שאיכות SD לא ממש חשובה לי...
התקציב הכללי שמוקצב ל2 הדברים הוא 17K אני מעריך שמחשב HTCP איכותי יעלה לי בסביבות 3K אז נשאר עוד 14K למסך...
ואלו המתמודדים (כמעט סופיים) :
פיוניר :
kuro pdp4280xa
pdp428xd
אגב מה ההבדל בין שתיהם ??
פנסוניק :
TH-42PV80
פיליפס :
42PFL9632D
אז תעזרו לי בבקשה להגיע להחלטה ותשתדלו לנמק לי למה כדאי לי ספציפית הבחירה שלכם...
תודה מראש.
זקוק לייעוץ לפני רכישה :)
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
רק לחדד משהו,
HTPC איכותי ממש לא יעלה לך 3K! שלא נדבר אם תרצה לשחק בו ואם השקט חשוב לך.
במידה ותרצה מחשב נורמלי,
הייתי הולך על HTPC + 46A650. לדעתי יתנו תמורה יפה לכסף שלך.
הטלוזיה הזו פורחת בתכני HD והשחורים שלה מעולים. אני הזמנתי אחת בשבוע שעבר אחרי שעברתי על לא מעט מסכים כולל משחק בהגדרות של כל אחד.
אם יש לך שאלות בנוגע ל-HTPC פנה אלי בפרטי.
HTPC איכותי ממש לא יעלה לך 3K! שלא נדבר אם תרצה לשחק בו ואם השקט חשוב לך.
במידה ותרצה מחשב נורמלי,
הייתי הולך על HTPC + 46A650. לדעתי יתנו תמורה יפה לכסף שלך.
הטלוזיה הזו פורחת בתכני HD והשחורים שלה מעולים. אני הזמנתי אחת בשבוע שעבר אחרי שעברתי על לא מעט מסכים כולל משחק בהגדרות של כל אחד.
אם יש לך שאלות בנוגע ל-HTPC פנה אלי בפרטי.
יש פורום ל HTPC,תשאל שם לגבי זה ויוכלו לעזור לך יותר.לגבי המסך,לדעתי אתה צריך מסך FHD שיתן מענה טוב יותר בחיבור מחשב ורוב מסכי ה FHD תומכים ב NR.אם אתה כבר הולך על פלזמה (שלדעתי עדיף),תבדוק את הפנסוניק PY800 שיש עליה גם סקירה פה באתר.גם LCD תתאים לתכנים שלך ופה יש לך קצת יותר אופציות.הרבה אנשים מהללים את הסמסונג A650 אין
בגודל 42",יש ב 40" ויותר) אז שווה לך לבדוק אותה.
בגודל 42",יש ב 40" ויותר) אז שווה לך לבדוק אותה.
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
טלוש: אני מתכוון לבסס את המחשב על AMD שהיא זולה בהרבה מINTEL ולכן המחיר שהערכתי עומד על 3K...
guy11 :משום מה אני מסתייג מסמסונג , ניראה לי שאיכות התמונה בפיוניר , בסמסונג ובפיליפס לפחות ברמה אחת מעל סמסונג...
למה לדעתך עדיף לי ללכת על פלאזמה ולא על LCD ?
guy11 :משום מה אני מסתייג מסמסונג , ניראה לי שאיכות התמונה בפיוניר , בסמסונג ובפיליפס לפחות ברמה אחת מעל סמסונג...
למה לדעתך עדיף לי ללכת על פלאזמה ולא על LCD ?