מכירות פומביות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
djdror פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כאחד שאין לו ניסיון בתחום, האם המחיר ההתחלתי שנותנים במכירות שכאלה הוא מחיר שאפשר להוציא את המוצר, או שמדובר במחיר פיקטיבי ורק אם אתן מחיר "אמיתי" אז "אזכה"?
לענייננו.
מציאים את הפלאזמה PV8 במחיר של 5045 ש"ח. נשמע מעולה. יש סיכוי להוציא אותו אכן במחיר שכזה?
...לעומת זאת ראיתי במכרז של תפוז את הדגם 42PFL5603D של פיליפס. LCD במחיר של החל מ-3,444 ש"ח. נראה לי ממש טוב. האם ריאלי?
החלטתי לעשות סיבוב נוסף בחנויות ולסגור ענין. השאלה היא האם נכון לקנות דרך המכרזים האלה כאשר היבואן הוא הרשמי? והאם המחיר ההתחלתי הוא רק לגרות את העין או שבאמת אפשר לקנות במחיר שכזה?
אשמח לחוות דעת מכאלה שהתנסו בעבר.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

אני מאמין שאפשר להוציא את הפנסוניק במחיר כזה (או ממש קרוב).למרות שאין לי נסיון במכירות פומביות,מכרו את ה PV8
ב 5K במכירה של יורקום שהיתה לפני שבועיים,אז המחיר ריאלי.לא יודע לגבי הפיליפס.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #3 

guy11 כתב:אני מאמין שאפשר להוציא את הפנסוניק במחיר כזה (או ממש קרוב).למרות שאין לי נסיון במכירות פומביות,מכרו את ה PV8
ב 5K במכירה של יורקום שהיתה לפני שבועיים,אז המחיר ריאלי.לא יודע לגבי הפיליפס.
...
מה שהיה לפני שבועיים היה ואין יותר...
זו הייתה בעיקרון מכירה מיוחדת לעובדים ולחברים (בין השאר, חברי האתר).
ניסיתי להשיג מסך (שאמנם לא הוצג ביריד אבל קיבלתי מחיר ממישהו ששאל עליו) יום לאחר מכן והתשובה הייתה שלילית.

בקשר למכרזים - אני לא יודע לאיזה מכרזים אתה מתכוון. אני באופן אישי מדיר את רגליי ממה שקוראים "מכרז אישי" כיוון שמדובר בסה"כ במכרז עם הגבלה של מינימום מחיר אלא שאתה כמשתתף לא יודע מה המינימום.
אני לא אוהב את השיטה הזאת שבו על המשתתף לנחש מה המחיר המינימלי ש"יואילו" למכור לו. מן הסתם זה לא יהיה מחיר אטרקטיבי במיוחד.

המכרזים של מכירה פומבית - זה כבר עניין אחר. שם, בעיקרון, אפשר לקוות שהמשחק לא מכור, כלומר, שאין מישהו מטעם החברה המוכרת שמרים את המחיר על מנת שלא ימכר במחיר זול מדי.

ארז

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #4 

אם המחיר נראה זול מידי זה מכיוון שזה רק המחיר ההתחלתי שבו אתה יכול להתחיל הציע.
אבל המחיר שבו תוכל לזכות הוא הרבה יותר גבוה וקרוב יותר למחיר השוק.
מה שאני מציע זה לבדוק מהו המחיר הכי זול שאפשר להשיג בחנויות ולנסות להתחרות במחיר הזה במכרז האישי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”