תודה
חוות דעת על רמקולים -Audioengine A5//
אממ...האמת שלא שמתי לינק כי למי שאין את הרמקולים \ לא מכיר אותם כנראה לא יוכל לתת חוות דעת עליהם
אבל בכל זאת:
לינק: http://www.audioengine.co.il/resellers.htm
סקירה: http://www.hometheater.co.il/article00899
אבל בכל זאת:
לינק: http://www.audioengine.co.il/resellers.htm
סקירה: http://www.hometheater.co.il/article00899
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
אם היה למישהו הערה שימושית היו שמים אותה. נראה לי שלא מכירים או שאין הערות עליהם לכאן או לכאן.
הוו! ידעתי שחייב להיות מישהו בפורום שיש לו את הרמקולים!
schooli ברשותך מספר שאלות שיעזרו לי לפני הרכישה
האם ניתן לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה וגם למחשב בו זמנית?
באיזה כרטיס קול אתה משתמש? האם חשוב לקנות כרטיס קול ברמה סבירה או שלא מורגש אם משתמשים בכרטיס ONBOARD?
איך שומעים בכללי בהשוואה לרמקולים מחשב סטנדרטים בשווי נגיד 150 שקל(הרמקולים של Creative שבהם אני משתמש) יהיה הבדל של שמיים וארץ נכון?
והשאלה הכי חשובה, איך הבאס שלהם?
תודה רבה אחי ואשמח לעזרה.
schooli ברשותך מספר שאלות שיעזרו לי לפני הרכישה
באיזה כרטיס קול אתה משתמש? האם חשוב לקנות כרטיס קול ברמה סבירה או שלא מורגש אם משתמשים בכרטיס ONBOARD?
איך שומעים בכללי בהשוואה לרמקולים מחשב סטנדרטים בשווי נגיד 150 שקל(הרמקולים של Creative שבהם אני משתמש) יהיה הבדל של שמיים וארץ נכון?
תודה רבה אחי ואשמח לעזרה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם מה שהכי חשוב לך זה הבאס, הייתי הולך על רמקולים פשוטיםoren6666 כתב:הוו! ידעתי שחייב להיות מישהו בפורום שיש לו את הרמקולים!
schooli ברשותך מספר שאלות שיעזרו לי לפני הרכישה![]()
תודה רבה אחי ואשמח לעזרה....
שקונים בבאג ב-400 שקל עם סאב.
אם מה שחשוב זה איכות צליל ובנייה, קנה זוג Audioengine.
לרמקולים יש רק כניסה אחת, ככה שתצטרך רסיבר אם אתה רוצה למתג.
(למרות שיש שני שקעי PL, לא הייתי ממליץ לחבר שני מקורות בו זמנית)
ההבדל לעומת מה שיש לך עכשיו אכן יהיה שמיים וארץ.
אני משתמש בכרטיס Onboard, אבל הרמקולים לא זוכים לשימוש מסיבי אצלי (כמה שעות בשבוע, לא יותר), כך שאני לא ממש צריך לקנות משהו יותר יקר.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
איך הוא יכול להגדיר את הצליל שלהם ?
האם תקנה רמקול רק בגלל שמישהו אמר לך שהוא טוב ?
טוב ביחס למה ? מה עוד שמעת שזה נשמע טוב ממנו ?
יש הרבה אנשים שקנו רמקולי מדבקה ונשבעים שהבסים הדוקים והצלילים מפורטים ואין עיוות של הצליל כלל ...
אין בי טיפה של זלזול , אני רק טוען שחתימת סאונד של רמקול יכולה להיות טובה לאדם אחד ונשמעת צורמת לאדם שני - בייחוד אם סגנונות המוזיקה שונים בין שניהם .
אתה פשוט צריך ללכת ליבואן שלהם ולבקש הדגמה . אם תאהב תקנה , לא תאהב אל תקנה .
עוז , יהיה קשה מאוד לרצות אותך מכיוון שאתה בא מעולם של אוזניות ref . כדי להגיע לאיכויות צליל של grado gs1000 או של akg701 לדעתי צריך רמקולים ברמות גבוהות מאוד , ביחוד לאור העובדה שיש לך הגברה יעודית עבורם .
תעדכן לאחר האזנה
.
האם תקנה רמקול רק בגלל שמישהו אמר לך שהוא טוב ?
טוב ביחס למה ? מה עוד שמעת שזה נשמע טוב ממנו ?
יש הרבה אנשים שקנו רמקולי מדבקה ונשבעים שהבסים הדוקים והצלילים מפורטים ואין עיוות של הצליל כלל ...
אין בי טיפה של זלזול , אני רק טוען שחתימת סאונד של רמקול יכולה להיות טובה לאדם אחד ונשמעת צורמת לאדם שני - בייחוד אם סגנונות המוזיקה שונים בין שניהם .
אתה פשוט צריך ללכת ליבואן שלהם ולבקש הדגמה . אם תאהב תקנה , לא תאהב אל תקנה .
עוז , יהיה קשה מאוד לרצות אותך מכיוון שאתה בא מעולם של אוזניות ref . כדי להגיע לאיכויות צליל של grado gs1000 או של akg701 לדעתי צריך רמקולים ברמות גבוהות מאוד , ביחוד לאור העובדה שיש לך הגברה יעודית עבורם .
תעדכן לאחר האזנה
חח כן, אבל אי אפשר לקבל הכל בעולם, מספיק הוצאתי כסף על אוזניות וכו', אי אפשר על עוד מליון דברים.
מה עוד, שאני גם "דחוק בשטח" פיזית, לכן לא רוצה הגברה שתתפוס לי מקום רב וכנל לרמקולים.
סה"כ רוצה משהו נחמד, שיתן איכות טובה (לא מחפש מדהימה כמו ציוד HIGH FI) ובאסים יפים וטובים למטאל ודברים דומים.
מה עוד, שאני גם "דחוק בשטח" פיזית, לכן לא רוצה הגברה שתתפוס לי מקום רב וכנל לרמקולים.
סה"כ רוצה משהו נחמד, שיתן איכות טובה (לא מחפש מדהימה כמו ציוד HIGH FI) ובאסים יפים וטובים למטאל ודברים דומים.