pionner 428XD VS pionner 4280XA
מה ההבדלים בין הטלוזייות הנ"ל?
לפי האתר של פיוניר לXD יש ISF Calibration Ready, טיוניר דיגטלי+אנלוגי, יותר יציאות סאונד בינהם יציאה אופטית, חיבור USB.
השאלה עם זה שווה את ההוספה של ה1000 שקל...
ואיך הטלוזיות האלו סך הכל?
לפי האתר של פיוניר לXD יש ISF Calibration Ready, טיוניר דיגטלי+אנלוגי, יותר יציאות סאונד בינהם יציאה אופטית, חיבור USB.
השאלה עם זה שווה את ההוספה של ה1000 שקל...
ואיך הטלוזיות האלו סך הכל?
באחד שהיה לו את ה xa והחליף אחרי שבוע ל xd לא רואה הבדל בין המסכים
אבל אמרתי לעצמי אם כבר כ'כ הרבה כסף מושקע במסך איכותי כזה אז עוד 1000 ש'ח לא ישחק תפקיד ועדיף עודף אופציות שיהיה בעתיד
ואם הטיונר הדיגיטאלי ישחק תפקיד בעתיד אצלנו בארץ ורק להכניס כרטיס ולעבוד לא נראה לי שיש מדהים מזה
בהצלחה
אבל אמרתי לעצמי אם כבר כ'כ הרבה כסף מושקע במסך איכותי כזה אז עוד 1000 ש'ח לא ישחק תפקיד ועדיף עודף אופציות שיהיה בעתיד
ואם הטיונר הדיגיטאלי ישחק תפקיד בעתיד אצלנו בארץ ורק להכניס כרטיס ולעבוד לא נראה לי שיש מדהים מזה
בהצלחה
PIP זה תמונה בתוך תמונה ממקורות שונים (לדעתי גימיק לא כ'כ שמיש)
חישן אור פצצה כאשר החדר חשוך הוא מכוון לבד את תאורת המסך שיהיה נעים לעיין ולא בוהק מדי
וכאשר יכנסו שידורים דיגיטאליים בארץ ואתה לא תצטרך ממיר כי יש לך את זה בתוך הטי וי לדעתי זה ענק
חישן אור פצצה כאשר החדר חשוך הוא מכוון לבד את תאורת המסך שיהיה נעים לעיין ולא בוהק מדי
וכאשר יכנסו שידורים דיגיטאליים בארץ ואתה לא תצטרך ממיר כי יש לך את זה בתוך הטי וי לדעתי זה ענק
הטיונר הדיגיטאלי זאת אומרת שזה יחסוך לי את מה שאני משלם כרגע על ממיר? שולא נדבר על התקנת צלחת לווין פרטית בשביל האופצייה הזאת...
בקיצור ההבדלים המשמעותיים בXD לעומת הXA זה החישן אור והטיונר
אני צריך לחשוב אם כדי לי להשקיע 1000 שקל בשביל 2 האופציות האלה...
בקיצור ההבדלים המשמעותיים בXD לעומת הXA זה החישן אור והטיונר
אני צריך לחשוב אם כדי לי להשקיע 1000 שקל בשביל 2 האופציות האלה...
יש לי את ה XD ולדעתי לא שווה.
בחיישן אור אני לא משתמש.
הטיונר הדיגיטלי יכול רק לקלוט שידורים ב MPEG2, ובארץ, אם בכלל, השידורים יהיו ב MPEG4 (אבל שיתקנו אותי המומחים).
כניסת הUSB היא אחד הדברים המעצבנים ביותר שאני מכיר: לוקח למסך כמעט חצי דקה להצגת כל תמונה...
חוץ מזה המסכים הם זהים, אז עדיף להשקיע בכבלים איכותיים.
בחיישן אור אני לא משתמש.
הטיונר הדיגיטלי יכול רק לקלוט שידורים ב MPEG2, ובארץ, אם בכלל, השידורים יהיו ב MPEG4 (אבל שיתקנו אותי המומחים).
כניסת הUSB היא אחד הדברים המעצבנים ביותר שאני מכיר: לוקח למסך כמעט חצי דקה להצגת כל תמונה...
חוץ מזה המסכים הם זהים, אז עדיף להשקיע בכבלים איכותיים.