הלוגו החדש של ערוצי הסדרות של יס
ההבדלים לא משמעותיים כשמשווים ליתרונות - שליטה/הקלטה/צפייה מאוחרת/TIMESHIFT ועוד...טלוש כתב:הבנתי. תודה רבה אורן.
למה לא מחברים את הממיר ישירות אל הטלוויזיה? הרי האיכות ככה היא הכי גבוה... והאות לא צריך לעבור המרה מיותרת....
אצלי כל הממירים (3+כרטיס DVB-S) מחוברים ישירות לשרת מרכזי וכל הצפייה בכל הטלויזיות בבית היא דרך המדיה סנטר.
היתרון המשמעותי הוא שינוי סגנון החיים -> צפייה במה שרוצים, מתי שרוצים וללא פרסומות כלל!
ואני מדבר איתך על מערכת שמקליטה כ-150 הקלטות בשבוע ומערכת שבה מעל 600 הקלטות "חיות" של תכניות שצופים בהן ומוחקים...
וכמובן שליטה מלאה על מה שהילדים צופים, כמה שהם צופים ומתי...ובלי פרסומות - כבר אמרתי
אורן.
תודה על ההסבר,oshapir כתב:ההבדלים לא משמעותיים כשמשווים ליתרונות - שליטה/הקלטה/צפייה מאוחרת/TIMESHIFT ועוד...טלוש כתב:הבנתי. תודה רבה אורן.
למה לא מחברים את הממיר ישירות אל הטלוויזיה? הרי האיכות ככה היא הכי גבוה... והאות לא צריך לעבור המרה מיותרת....
אצלי כל הממירים (3+כרטיס DVB-S) מחוברים ישירות לשרת מרכזי וכל הצפייה בכל הטלויזיות בבית היא דרך המדיה סנטר.
היתרון המשמעותי הוא שינוי סגנון החיים -> צפייה במה שרוצים, מתי שרוצים וללא פרסומות כלל!
ואני מדבר איתך על מערכת שמקליטה כ-150 הקלטות בשבוע ומערכת שבה מעל 600 הקלטות "חיות" של תכניות שצופים בהן ומוחקים...
וכמובן שליטה מלאה על מה שהילדים צופים, כמה שהם צופים ומתי...ובלי פרסומות - כבר אמרתי![]()
אורן....
זה בהחלט נוח, השאלה היא איך מנהלים כל כך הרבה תכנים ועוד בשביל הילדים. כמובן שהשאלה פונה לכיוון שרובינו עובדים במהלך היום ולא תמיד יש זמן להתעסק בכל הדברים האלו.
DO YOU GET ANY SLEEP?
להיפך... אני לא מנהל כלום מלבד לקבוע את רשימת המועדפים. ובדיוק כדי שאוכל לישון המערכת קיימת.
כשאני ו/או אשתי רוצים לראות משהו ביחד/לחוד כל שנותר הוא להחליט מה - ופשוט לצפות. ללא קשר למתי זה שודר...באיזה ערוץ וכיו"ב.
גם הילדים יודעים מה "יש" במערכת ובמה הם יכולים לצפות - ופשוט בוחרים עם השלט (טוב הבן בן ה-6...בן ה-4.5 עדיין לא - אבל הוא יודע לשלט על הפסקה/התחלה/PAUSE וכיו"ב). אם יש תוכנית שהם רוצים - הם יודעים שאנחנו מסמנים להקלטה את הסדרה ואחרי יום/יומיים הם יכולים להתחיל לצפות - שוב בזמן שהם רוצים!
ניצול זמן חופשי מקסימלי, ללא פרסומות וללא זפזופ חסר תועלת.
מערכת טובה פשוט משנה את ההתייחסות לטלויזיה והופכת את כל החוייה לפעילה ולא לסבילה, לרצונית ולא לנכפית ע"י לוח משדרים.
אורן.
כשאני ו/או אשתי רוצים לראות משהו ביחד/לחוד כל שנותר הוא להחליט מה - ופשוט לצפות. ללא קשר למתי זה שודר...באיזה ערוץ וכיו"ב.
גם הילדים יודעים מה "יש" במערכת ובמה הם יכולים לצפות - ופשוט בוחרים עם השלט (טוב הבן בן ה-6...בן ה-4.5 עדיין לא - אבל הוא יודע לשלט על הפסקה/התחלה/PAUSE וכיו"ב). אם יש תוכנית שהם רוצים - הם יודעים שאנחנו מסמנים להקלטה את הסדרה ואחרי יום/יומיים הם יכולים להתחיל לצפות - שוב בזמן שהם רוצים!
מערכת טובה פשוט משנה את ההתייחסות לטלויזיה והופכת את כל החוייה לפעילה ולא לסבילה, לרצונית ולא לנכפית ע"י לוח משדרים.
אורן.
YOU LEFT ME SPEACHLESSoshapir כתב:להיפך... אני לא מנהל כלום מלבד לקבוע את רשימת המועדפים. ובדיוק כדי שאוכל לישון המערכת קיימת.
אורן....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
סליחה על ה"בורות", אבל נשאלת השאלה כיצד "שותלים" את התמונות בתוך לוח השידורים של ה-HTPC?oshapir כתב:למי שרוצה שתמונת הערוץ תופיע בלוח המשדרים של ה-HTPC שלו...במקום/בנוסף לשם הערוץ.
אורן....
אשמח לדעת איך להוסיף את הלוגואים לויסטה מדיה סנטר...
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אוקיי,oshapir כתב:להיפך... אני לא מנהל כלום מלבד לקבוע את רשימת המועדפים. ובדיוק כדי שאוכל לישון המערכת קיימת.
אורן....
הרעיון באמת מצויין שיש שליטה מלאה על התכנים והתכנים לא שולטים בך,
השאלה היא איך עושים את זה? השקעה גדולה?
איך אתה חיברת את הכל והגדרת? מדריך או משהו?
אשמח לתשובה בפרטי אם זה לא קשור לפה
תודה!!! בהחלט אשקול בחיוב מעבר ל-SageTV.zovirax כתב:אתה לא צריך להתנצל...
רק תעבור ל SAGETV ותהנה מהרבה יתרונות
[imgbig]http://up44.siz.co.il/up3/izwi5lgowozo.jpg[/imgbig]...
למרות שאני בנאדם עקשן (לא תמיד טוב) והולך לפעמים "עם הראש בקיר", כלומר, התחלתי עם VMC ו"נתקעתי" עם VMC ואני יותר מדי עצלן בשביל לפרמט ולהגדיר הכל מהתחלה.
בסה"כ, לצרכים שלי, אני די מרוצה מ-VMC, מלבד העובדה שלא ניתן (לפחות עדיין לא) להוריד שידורי EPG מהלווין עבור VMC, דבר שכרגע כבר אפשרי ב-SAVETV...
חפש SAGEMC בפורום של SAGETV...rafid כתב:גם לי כבר נימאס מVMC !
איפה אפשר ליראות סקינים של SAGETV
אישתי מאד תישמח לקבל בחזרה משהו שניראה כמו MCE2005...
יש הרבה וריאנטים על הממשק המקורי של MCE2005 כולל שיפורים וסקינים שונים.
אורן.