oren6666,
אני מצפה לכבוד לא בגלל שרשום לי משהו מתחת לשם, אלא בגלל שאני משתדל להתייחס לאנשים אחרים בכבוד.
לצערי אתה מסרב להפנים את המסר (הייתי הרבה יותר מסבלני אליך) ולכן הוקפאת.
התלבטות לפני קניית טלויזיה, HDFULL/HDREADY.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תודה לכולכם!
lawpower - אצל חבר שלי יש פלזמה 54 אינץ' ואני חושב שהיא עצומה! אצלך יש 100 אינץ'...?! זה כבר קולנוע, אני אצטרך להסתכל ימינה ושמאלה כדי לראות את כל התמונה מהמרחק אצלי
ד"א, אני חייב לשאול.. אני קניתי את הדגם הקוריאני, יש הבדל משמעותי בינו לבין הדגם הסיני, חוץ מהיבואן?
שוב, המון תודה.
lawpower - אצל חבר שלי יש פלזמה 54 אינץ' ואני חושב שהיא עצומה! אצלך יש 100 אינץ'...?! זה כבר קולנוע, אני אצטרך להסתכל ימינה ושמאלה כדי לראות את כל התמונה מהמרחק אצלי
ד"א, אני חייב לשאול.. אני קניתי את הדגם הקוריאני, יש הבדל משמעותי בינו לבין הדגם הסיני, חוץ מהיבואן?
שוב, המון תודה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחרי שתצפה איזה חודש - תחזור ותעדכן אותנו לגבי הגודל...Acejin כתב:תודה לכולכם!
lawpower - אצל חבר שלי יש פלזמה 54 אינץ' ואני חושב שהיא עצומה! אצלך יש 100 אינץ'...?! זה כבר קולנוע, אני אצטרך להסתכל ימינה ושמאלה כדי לראות את כל התמונה מהמרחק אצלי![]()
שוב, המון תודה....
נראה מה תחשוב.
לגבי החוויה אצל חבר שלך - כשאתה רגיל לטלויזיות קטנות - ברור ש-54" נראית לך מפלצת
אחרי 100" (וזה מסך מקרן לא טלויזיה) קשה לך להתרגש מרוב הגדלים
הדבר העיקרי שמדליק אותך בטלויזיות זה כמה הן יותר בהירות מהמסך של המקרן
תהנה (ואין לי מושג לגבי הסיני/קוריאני - רק שזו חברה קוריאנית אז אני לא בטוח שיש ייצור בסין בכלל)