התלבטות לפני קניית טלויזיה, HDFULL/HDREADY.
שלום לכולם,
אני נמצא כרגע בהתלבטות בין HD READY לבין HDFULL, ואני אסביר את עצמי,
אני רוצה לנצל את ה-PS3 ולראות סרטי בלוריי, הבנתי שתמיכה ב-HD מתאימה את הרזולוציה המקורית של הסרט לרזולוציה של הטלויזיה.
הטלויזיה שאני עומד לקנות היא LG סקרלט בגודל 37 אינץ' (HDREADY), המרחק צפיה אצלי הוא 3.60 (אני יודע, כדאי לי לקחת 42+, אבל זה לא רלוונטי), המוכרים במחסני חשמל אמרו לי שבמרחק צפיה כזה אני לא אראה הבדל באיכות שנראת לעיין, ז"א.. אני אוכל לקנות את ה-37 אינץ' HDREADY, ולהרגיש שאני מוציא מהאכות של הסרט את המקסימום.
יש אמת במה שאמרו לי?
במקרה הכי חריג, אני אקנה את הסקרלט 42 אינץ' (HDFULL), אבל בבקשה אל תציעו לי ישר לקנות אותה, ותגידו לי אם אני אראה הבדל באכות במרחק צפיה שציינתי ובגודל 37 אינץ'?
המון תודה.
אני נמצא כרגע בהתלבטות בין HD READY לבין HDFULL, ואני אסביר את עצמי,
אני רוצה לנצל את ה-PS3 ולראות סרטי בלוריי, הבנתי שתמיכה ב-HD מתאימה את הרזולוציה המקורית של הסרט לרזולוציה של הטלויזיה.
הטלויזיה שאני עומד לקנות היא LG סקרלט בגודל 37 אינץ' (HDREADY), המרחק צפיה אצלי הוא 3.60 (אני יודע, כדאי לי לקחת 42+, אבל זה לא רלוונטי), המוכרים במחסני חשמל אמרו לי שבמרחק צפיה כזה אני לא אראה הבדל באיכות שנראת לעיין, ז"א.. אני אוכל לקנות את ה-37 אינץ' HDREADY, ולהרגיש שאני מוציא מהאכות של הסרט את המקסימום.
יש אמת במה שאמרו לי?
במקרה הכי חריג, אני אקנה את הסקרלט 42 אינץ' (HDFULL), אבל בבקשה אל תציעו לי ישר לקנות אותה, ותגידו לי אם אני אראה הבדל באכות במרחק צפיה שציינתי ובגודל 37 אינץ'?
המון תודה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני אישית - קודם כל הייתי מתחיל ישר עם 42" בלי קשר לסוג (ואני יודע שזה לא מה שרצית לשמוע)
אני יושב במרחק 4.5 מ' ורואה עם מקרן - תמונה של 100" - ואפשר גם יותר (אם הקיר היה מספיק גדול)
אז הצעה א' - אם אתה יכול להחשיך את החדר - ויש לך קיר מספיק גדול - לך על מקרן - תהנה פי 100...
עכשיו בנוגע לשאלה שלך עצמה - המקרן שלי הוא 720P והשבוע הזדמן לי לחוות כמה ימים של מקרן מתקדם יותר ו1080P כמובן.
האמת - ההבדל ברזולוציה לא הפיל אותי מהכיסאות - ואני אסביר
הקפיצה הגדולה בין SD ל HD היא קודם כל לדעתי בזה שאנחנו פתאום מקבלים הרבה יותר מידע - ולכן הסרט נראה הרבה יותר טוב - גם מDVD (חבר מזרימדיה/מחשב לטלויזיה רגילה - תקרין סרט HD - ותראה שגם שם התמונה לא כזו רעה - מניסיון)
עכשיו מעבר למידע - ישנם המון נתונים - שיכולים להשפיע על השאלה אם תרגיש בהבדל בין 720P ל1080P (כפי שהסביר לי מישהו בכיר מהאתר
) מספיק שהתמונה לא בפוקוס לגמריי - לא תרגיש בהבדל. למעשה - יהיה קשה מאוד לאדם בלי ניסיון להבדיל בין תמונה FHD ל HDREADY - אם לא נקרין לו אותה תמונה באותו הרגע (כלומר - אם אני שם לך תמונה FHD של סרט X ותמונה HDREADY של סרט Y - אפילו אחת ליד השניה - לא כזה בטוח שתדע מי זה מי)
בקיצור - המסקנה שאני הגעתי אליה אחרי ההתנסות הזו - שעדיף ללכת על יותר גדול/נתונים (כמו CONTRAST - אמיתי כמובן) יותר טוב - לפני ששוקלים 1080P. שלא לדבר על להשקיע בדברים אחרים - לפני המעבר/ההשקעה ב1080P.
בקיצור - אני הייתי קונה לפחות 42" - אני דיי בטוח שלא תראה שום פרטים יותר טובים בFHD בגדלים האלה במרחק כזה.
אם אתה שוקל לקנות מקרן (המקרן עצמו יעלה לדעתי פחות מהטלויזיה - פלוס מסך תגיע לקצת יותר מהטלויזיה) - כנס לפורום המקרנים+תחפש את המאמרים באתר הנוגעים לכך - תספר שם קצת יותר פרטים - ובמיוחד מה הדרישות שלך (ככל שאתה רואה פחות טלויזיה - יותר שווה לקנות מקרן)
בהצלחה
בהצלחה
אני יושב במרחק 4.5 מ' ורואה עם מקרן - תמונה של 100" - ואפשר גם יותר (אם הקיר היה מספיק גדול)
אז הצעה א' - אם אתה יכול להחשיך את החדר - ויש לך קיר מספיק גדול - לך על מקרן - תהנה פי 100...
עכשיו בנוגע לשאלה שלך עצמה - המקרן שלי הוא 720P והשבוע הזדמן לי לחוות כמה ימים של מקרן מתקדם יותר ו1080P כמובן.
האמת - ההבדל ברזולוציה לא הפיל אותי מהכיסאות - ואני אסביר
הקפיצה הגדולה בין SD ל HD היא קודם כל לדעתי בזה שאנחנו פתאום מקבלים הרבה יותר מידע - ולכן הסרט נראה הרבה יותר טוב - גם מDVD (חבר מזרימדיה/מחשב לטלויזיה רגילה - תקרין סרט HD - ותראה שגם שם התמונה לא כזו רעה - מניסיון)
עכשיו מעבר למידע - ישנם המון נתונים - שיכולים להשפיע על השאלה אם תרגיש בהבדל בין 720P ל1080P (כפי שהסביר לי מישהו בכיר מהאתר
בקיצור - המסקנה שאני הגעתי אליה אחרי ההתנסות הזו - שעדיף ללכת על יותר גדול/נתונים (כמו CONTRAST - אמיתי כמובן) יותר טוב - לפני ששוקלים 1080P. שלא לדבר על להשקיע בדברים אחרים - לפני המעבר/ההשקעה ב1080P.
בקיצור - אני הייתי קונה לפחות 42" - אני דיי בטוח שלא תראה שום פרטים יותר טובים בFHD בגדלים האלה במרחק כזה.
אם אתה שוקל לקנות מקרן (המקרן עצמו יעלה לדעתי פחות מהטלויזיה - פלוס מסך תגיע לקצת יותר מהטלויזיה) - כנס לפורום המקרנים+תחפש את המאמרים באתר הנוגעים לכך - תספר שם קצת יותר פרטים - ובמיוחד מה הדרישות שלך (ככל שאתה רואה פחות טלויזיה - יותר שווה לקנות מקרן)
בהצלחה
בהצלחה
lawpower - לא ציפיתי לתשובה כזאת מפורטת, אז תודה רבה!
בקשר למקרן, אני חושב שזאת תהיה הוצאה יותר מדי גדולה בשבילי, אם זה משנה אז מדובר בחר פרטי ולא בסלון.
בסופו של דבר אני חושב שאני אקנה 42 אינץ' FULLHD, אני אשקיע עוד קצת בתקציב כדי לקבל טלויזיה איכותית שתספק אותי לטווח הארוך.
השימושים העיקריים שלי הם תכני HD, וחיבור המחשב לטלויזיה, שידורי SD ממש לא משמעותיים בעיניי.
המון תודה!
בקשר למקרן, אני חושב שזאת תהיה הוצאה יותר מדי גדולה בשבילי, אם זה משנה אז מדובר בחר פרטי ולא בסלון.
בסופו של דבר אני חושב שאני אקנה 42 אינץ' FULLHD, אני אשקיע עוד קצת בתקציב כדי לקבל טלויזיה איכותית שתספק אותי לטווח הארוך.
השימושים העיקריים שלי הם תכני HD, וחיבור המחשב לטלויזיה, שידורי SD ממש לא משמעותיים בעיניי.
המון תודה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

חדר פרטי - אם יש אפשרות החשכה - תביא את הנתונים של החדר לפורום מקרנים...
שווה לבדוק... - תוכל לבחור איזה גודל תמונה שתרצה כמעט - ולהנות חבל"ז
יש גם לפעמים יד שנייה / חיסולים (סוף שנה) במחירים טובים.
מקסימום - בהתחלה תקרין על קיר - אח"כ תקנה מסך.
שווה לבדוק... - תוכל לבחור איזה גודל תמונה שתרצה כמעט - ולהנות חבל"ז
יש גם לפעמים יד שנייה / חיסולים (סוף שנה) במחירים טובים.
מקסימום - בהתחלה תקרין על קיר - אח"כ תקנה מסך.
במרחק 3.6 מטר הייתי שוקל ברצינות גם "50...
אני צופה במרחק הזה ואם יכולתי הייתי מגדיל ל-"60
לדעתי ל-FHD אין יותר מדי משמעות במרחק הזה ב-"42. אני לא יודע באיזה מחיר התכוונת לקנות "42 FHD, אבל אם אתה יכול לשים יד על "50 HDR במחיר דומה, לך על זה, לא תצטער.
אני צופה במרחק הזה ואם יכולתי הייתי מגדיל ל-"60
לדעתי ל-FHD אין יותר מדי משמעות במרחק הזה ב-"42. אני לא יודע באיזה מחיר התכוונת לקנות "42 FHD, אבל אם אתה יכול לשים יד על "50 HDR במחיר דומה, לך על זה, לא תצטער.
חברה, טוב שלא הגזמתם, 50" לחדר?! איפפה אתם חיים?!?
אני מתכנן בעתיד הקרוב לפנק את עצמי ב-LCD חדשה לחדר והמרחק צפיה שלי בול כמו שלך אולי 10 ס"מ פחות(3.5 מטר).
למרחק צפיה הזה, ולחדר בכלל, לא הייתי לוקח יותר מ-37".
גם זה ים של כסף וגם זה לא מתאים לחדר לא יודע איפה אתם חיים 42" ומעלה זה לסלון לא קונים גדלים כאלו לחדר..(גם זה דופק את העיניים דיי מהר).
37" למרחק הזה זה קלאסה באמת, וגם זה לא יהיה סיוט לראות תכני SD של YES., אפילו זה יראה די טובב.
בשיא הרצינות לא הייתי ממליץ לך ללכת על הגדלים שהאנשים פה ממליצים לך הם לא אנשים רגילים הם חולי מסכיםם.
אני מתכנן בעתיד הקרוב לפנק את עצמי ב-LCD חדשה לחדר והמרחק צפיה שלי בול כמו שלך אולי 10 ס"מ פחות(3.5 מטר).
גם זה ים של כסף וגם זה לא מתאים לחדר לא יודע איפה אתם חיים 42" ומעלה זה לסלון לא קונים גדלים כאלו לחדר..(גם זה דופק את העיניים דיי מהר).
37" למרחק הזה זה קלאסה באמת, וגם זה לא יהיה סיוט לראות תכני SD של YES., אפילו זה יראה די טובב.
בשיא הרצינות לא הייתי ממליץ לך ללכת על הגדלים שהאנשים פה ממליצים לך הם לא אנשים רגילים הם חולי מסכיםם.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לפי דעתי אתה מדבר שטויות, לאחר ממש זמן קצר הוא יתחרט שהוא לא רכש 42" במיוחד שכל התכנים שהוא רואה הם HD
אני עם 32" ב2 מטר וקטן לי, אם היה לי מספיק כסף הייתי עכשיו קונה 42"
אני עם 32" ב2 מטר וקטן לי, אם היה לי מספיק כסף הייתי עכשיו קונה 42"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אם שמת לב - כל או רוב מי שענה הוא בעל ניסיון - ככה שאיפה אנחנו חיים? אנחנו באים ממקום מאוד דומה מה לעשות.oren6666 כתב:חברה, טוב שלא הגזמתם, 50" לחדר?! איפפה אתם חיים?!?
בשיא הרצינות לא הייתי ממליץ לך ללכת על הגדלים שהאנשים פה ממליצים לך הם לא אנשים רגילים הם חולי מסכיםם....
להגיד ל"חדר" או ל"סלון" אפשר X ואפשר Y זה אחד הדברים הכי לא מקצועיים שאפשר ולמה?
כי אצל אחד בסלון יש 2.5 מטר אז מה.. הוא לפי ההגדרות שלך בגלל שזה סלון ייקח 42" ואצל הבחור ששאל את השאלות או אצלך בחדר שלו כשהמרחק 3.5 מטר ייקח מקסימום 37"?
זה נשמע לך המדד?
אין מה לעשות - מבחינה אידיאלית - מסך הוא פונקציה בעיקר של מרחק הישיבה ממנו.
בחור שהמחיר עולה - אבל זה ייעוץ - הוא יכול להגיד תשמעו חבר'ה אין לי כסף ליותר מ-37" או אין לי מקום על הקיר ליותר מזה - נגיד לו שעדיף יותר גדול - אבל אם זה המצב אז מומלץ טלויזיה X Y ו/או Z
שבת שלום
- AmnonP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 488
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 9 פעמים
במרחק הזה 42" HD READY עדיפה.
לא תבחין בהבדל בין FULL HD לבין HD READY במרחק הצפייה שלך.
גש לחנות מתמחה תבקש לראות אחת ליד השנייה, תשב במרחק שאתה מתכנן לצפות בחדר ותחליט.
בכל מקרה תהנה מכל החלטה שתבחר.
לא תבחין בהבדל בין FULL HD לבין HD READY במרחק הצפייה שלך.
גש לחנות מתמחה תבקש לראות אחת ליד השנייה, תשב במרחק שאתה מתכנן לצפות בחדר ותחליט.
בכל מקרה תהנה מכל החלטה שתבחר.
פלזמה הבחירה הטבעית
לא אחי, אתה מדבר שטויות!hananmori12 כתב:לפי דעתי אתה מדבר שטויות, לאחר ממש זמן קצר הוא יתחרט שהוא לא רכש 42" במיוחד שכל התכנים שהוא רואה הם HD
אני עם 32" ב2 מטר וקטן לי, אם היה לי מספיק כסף הייתי עכשיו קונה 42"...
אם 32 ל-2 מטר קטן לך, כנראה שכבר הספקת לדפוק לעצמך את העיניים(וחבל, וכן זה קשור)
למרחק הזה גודל כזה גדל גם יעשה לך גם חור בארנק אבל זה עוד שולי, זה גם ידפוק לך את העיניים וגם זה לא מתאים לחדר..
לדעתי זה לא רק פונקציה של מרחק צפיה...בסלון הייתי הולך על 42-46 למרחק הזה, זה משהו אחר בסלון יש תחושה של מרחב, אבל לחדר, זה נראה לי בהחלט מוגזם..
תראו לי מישהו אחד שיש לו 42 לחדר...שלא נדבר על 50"!
בכל מקום אני שואל אנשים למרחק צפיה של 3.5 מטר אומרים לי לקחת 32" שתבינו שאני עוד לוקח 37" אבל 50"?!!
בלי שום קשר, לדעתי תהנה פחות מ-50" מאשר מ-37" אם אתה צופה הרבה בערוצי YES וכאלה כי כל האיכות הגרועה של השידורים ב-YES תהייה מאוד מודגשת בגודל הזה ותראה ***. לדעתי יש לקחת המלצות של חולים לדבר בערבון מוגבל ולהבין שאתה כנראה לא תהנה מ-60" ב-מטר וחצי גם כי תקבל כאב ראש אחרי רבע שעה וגם כי האיכות תהייה ***. אלה שצופים בגדלים מפלצתיים כבר לא רואים ממילא טוב אז הם לא יבחינו באיכות הגרועה.
הייתי ממליץ לך ללכת על גודל גרנדיוזי רק אם אתה נגיד משחק הרבה ב-PS3 או רואה הרבה סרטי בלורי כי אז אין מה להגיד שתהנה הרבה יותר בגדלים הגדולים...(במיוחד ב-PS3)..
מרחק של 3.60 מטר מרחק צפיה זה הרבה ( בוא'ינה , שיחקת אותה אם יש לך חדר עם מרחק צפיה שכזה ) .
3.60 זו עובדה . זה לא משנה בעיניי אם מדובר בסלון או חדר שינה או שרותים . מחובתינו לתת את הפתרון ביותר לצרכיו . אולי Acejin מבלה כל יומו בחדר שינה ליד איזו יפהפיה ואין לו סיבה ללכת לסלון . צריך טלויזיה איכותית בחדר השינה וזהו . הויכוחים אם זה סלון או לא מיותרים .
לגבי מקרן - לא , לא ולא . המקרניים בזמנינו הרבה פחות איכותיים ממה שטלויזיה 50 אינץ ו-100 הרץ יכולה לתת . אם בעתיד יהיו מקרנים 1080P , עם 100 הרץ ובהירות של 1:50000 , נחשוב לכיוון . בינתיים אין וגם אם המסך הוא 100 אינץ , אתה תראה בגדול , נכון , אבל תראה גרוע . תחליף מנורה כל כמה אלפי שעות ומנורה עולה יקר ככל שהמקרן איכותי יותר . לא תוכל להדליק שום אור בזמן הצפיה ...ממש לא !
אז מה היתי ממליץ לך : בגלל שרוב התכנים שלך הם HD , לא היתי מוותר על FHD . המרחק המקסימלי שלך הוא 3.60 אבל מה יקרה אם תרצה לשבת קרוב יותר לטלויזיה בזמן הצפיה ? אז תנצל את ה-FHD ועוד איך .
בגלל שלי יש את אותו מרחק צפיה , בכנות , אם אתה רוצה הנאה מקסימלית , אל תתפשר על משהו קטן מ-46 אינץ . לי יש 46 אינץ וכשאני צופה במשחק כדורגל בשידור ישיר ב-HD חולם על 62 אינץ . אל תוותר גם על 100 הרץ . זה פשוט תענוג ואין מה להשוות בכלל עם 50 הרץ .
לסיכום : לפחות 46 אינץ , 100 הרץ , FHD . בתקציב של 13000-14000 שח אתה תקנה טלויזיה שתשרת אותך לכל חדר שתרצה לשים אותה להרבה מאוד שנים .
בהצלחה !
3.60 זו עובדה . זה לא משנה בעיניי אם מדובר בסלון או חדר שינה או שרותים . מחובתינו לתת את הפתרון ביותר לצרכיו . אולי Acejin מבלה כל יומו בחדר שינה ליד איזו יפהפיה ואין לו סיבה ללכת לסלון . צריך טלויזיה איכותית בחדר השינה וזהו . הויכוחים אם זה סלון או לא מיותרים .
לגבי מקרן - לא , לא ולא . המקרניים בזמנינו הרבה פחות איכותיים ממה שטלויזיה 50 אינץ ו-100 הרץ יכולה לתת . אם בעתיד יהיו מקרנים 1080P , עם 100 הרץ ובהירות של 1:50000 , נחשוב לכיוון . בינתיים אין וגם אם המסך הוא 100 אינץ , אתה תראה בגדול , נכון , אבל תראה גרוע . תחליף מנורה כל כמה אלפי שעות ומנורה עולה יקר ככל שהמקרן איכותי יותר . לא תוכל להדליק שום אור בזמן הצפיה ...ממש לא !
אז מה היתי ממליץ לך : בגלל שרוב התכנים שלך הם HD , לא היתי מוותר על FHD . המרחק המקסימלי שלך הוא 3.60 אבל מה יקרה אם תרצה לשבת קרוב יותר לטלויזיה בזמן הצפיה ? אז תנצל את ה-FHD ועוד איך .
בגלל שלי יש את אותו מרחק צפיה , בכנות , אם אתה רוצה הנאה מקסימלית , אל תתפשר על משהו קטן מ-46 אינץ . לי יש 46 אינץ וכשאני צופה במשחק כדורגל בשידור ישיר ב-HD חולם על 62 אינץ . אל תוותר גם על 100 הרץ . זה פשוט תענוג ואין מה להשוות בכלל עם 50 הרץ .
לסיכום : לפחות 46 אינץ , 100 הרץ , FHD . בתקציב של 13000-14000 שח אתה תקנה טלויזיה שתשרת אותך לכל חדר שתרצה לשים אותה להרבה מאוד שנים .
בהצלחה !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
oren6666 + hananmori12
תרגיעו, זה לא ויכוח על ליכוד מול קדימה בשוק הכרמל ...
Acejin,
בעבר היו מדברים על מסכים 29 עד 36 לכל היותר (וגם זה היה מוגזם) ולכן מרבית האנשים מתקשים להסתגל למספרים החדשים של המסכים הדקים ורוכשים לרוב מסך שקטן על מידותיהם.
במרחק של 3.6 מ' אין בעיה לקחת גם 42" ואפילו 46" או 50".
בשבוע הראשון 42" מרגיש גדול ממרחק כזה (ואני מדבר מנסיון) ואחרי שבוע ההסתגלות פתאום מצטערים שלא לקחנו מסך גדול יותר.
אני כיום ממרחק די דומה (אולי אפילו יותר קרוב) ועם מסך 50". זה שדרוג מעולה ממסך 42" שהיה לי לפני כן.
אם תכניך הם באיכות בינונית (DIVX או רק יס והוט) אל תטרח להשקיע במסך FULL HD עדיין (אלא אם התקציב פחות בעייתי), כך שעדיף לך HDREADY בגודל 50" על פני FULL HD בגודל 42".
אחת הסיבות היא שאם אתה מדבר על 42" רחבה, הגובה שלה מקביל למסך רגיל בגודל של 35"...
כלומר, מסך 42" רחב הוא מקביל ל-35" רגילה. לא היית נרתע לשים 35" רגילה בסלון כזה, נכון?
תרגיעו, זה לא ויכוח על ליכוד מול קדימה בשוק הכרמל ...
Acejin,
בעבר היו מדברים על מסכים 29 עד 36 לכל היותר (וגם זה היה מוגזם) ולכן מרבית האנשים מתקשים להסתגל למספרים החדשים של המסכים הדקים ורוכשים לרוב מסך שקטן על מידותיהם.
במרחק של 3.6 מ' אין בעיה לקחת גם 42" ואפילו 46" או 50".
בשבוע הראשון 42" מרגיש גדול ממרחק כזה (ואני מדבר מנסיון) ואחרי שבוע ההסתגלות פתאום מצטערים שלא לקחנו מסך גדול יותר.
אני כיום ממרחק די דומה (אולי אפילו יותר קרוב) ועם מסך 50". זה שדרוג מעולה ממסך 42" שהיה לי לפני כן.
אם תכניך הם באיכות בינונית (DIVX או רק יס והוט) אל תטרח להשקיע במסך FULL HD עדיין (אלא אם התקציב פחות בעייתי), כך שעדיף לך HDREADY בגודל 50" על פני FULL HD בגודל 42".
אחת הסיבות היא שאם אתה מדבר על 42" רחבה, הגובה שלה מקביל למסך רגיל בגודל של 35"...
כלומר, מסך 42" רחב הוא מקביל ל-35" רגילה. לא היית נרתע לשים 35" רגילה בסלון כזה, נכון?
oferlaor זה כן ויכוח, כל אחד אומר את דעתו וזה לגיטימי, אתה תרגיע אל תגיד לי תרגיע.
אני חושב שכן יש שוני אם מדובר על חדר או סלון. סלון, זה סלון, זה שונה, יש תחושה של מרחב כי הוא פתוח. חדר סגור, זה לא אותו דבר.
זה כמו שלא הייתי לוקח רמקולים רצפתיים ב-20,000 שקל לחדר. בגלל שזה לא מתאים! לסלון כן הייתי הולך על משהו בסגנון..
שוב, תעשה מה שבא לך, גודל גדול לדעתי גם יאמץ לך את העיניים ויגרום לך לכאב ראש.
חוץ מזה אני לא רואה הצדקה לבזבוז של מעל 10,000 שקל על LCD לחדר..אבל שיהיה בהצלחה
נ.ב בקשר למה שאמרת עופר, 42" זה אולי כמו 35" באורך, אבל לא ברוחב אז לא הבנתי איך אתה משווה ביניהם..ה-42" יותר גדולה ברוחב בהרבה אי אפשר בכלל להשוות.
אני חושב שכן יש שוני אם מדובר על חדר או סלון. סלון, זה סלון, זה שונה, יש תחושה של מרחב כי הוא פתוח. חדר סגור, זה לא אותו דבר.
זה כמו שלא הייתי לוקח רמקולים רצפתיים ב-20,000 שקל לחדר. בגלל שזה לא מתאים! לסלון כן הייתי הולך על משהו בסגנון..
שוב, תעשה מה שבא לך, גודל גדול לדעתי גם יאמץ לך את העיניים ויגרום לך לכאב ראש.
חוץ מזה אני לא רואה הצדקה לבזבוז של מעל 10,000 שקל על LCD לחדר..אבל שיהיה בהצלחה
נ.ב בקשר למה שאמרת עופר, 42" זה אולי כמו 35" באורך, אבל לא ברוחב אז לא הבנתי איך אתה משווה ביניהם..ה-42" יותר גדולה ברוחב בהרבה אי אפשר בכלל להשוות.
נערך לאחרונה על ידי oren6666 ב 19/12/2008 21:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא התחברתי כמה ימים, ולא יצא לי לראות את כל התגובות האלה, וחבל כי רכשתי טלויזיה לפני יומיים, אני אמור לקבל אותה בעוד שבוע, אבל אני יכול לשנות את ההזמנה עד יום שני.
בסופו של דבר קניתי LG סקרלט 42 אינץ' FULLHD, הקשבתי לחוות דעת ולניסיון שלכם, ולמען האמת המסך באמת נראה יותר מדי גדול בשבילי, אבל אני חסר ניסיון ואני מאמין שאני אתרגל לגודל הזה, ואולי עוד אחשוב שהייתי צריך לקנות מסך יותר גדול (בספק)
.
אני מקווה שעשיתי בחירה טובה, ואם לא.. אני עדיין יכול לשנות עד יום שני, ככה שאני אשמח לקבל המלצות על טלויזיות אחרות, למרות שאני מעדיף להישאר עם זאת.
שימושים עיקיריים:
- PS3
- תכני HD/BlueRay
- לעיתים רחוקות SD.
הטלויזיה באופן כללי תתאים לי לדרישות?
ד"א, אפשר להגיד שיש לי סלון בחדר, ספות פינתיות בצורת "ח".. הטלויזיה לא מול המיטה אם חשבתם, אלא מול מערכת ישיבה פינתית, ציינתי את זה כי אני מבין שכל פאקטור יכול להשפיע.
המון תודה לכם, עזרתם לי מאוד.
בסופו של דבר קניתי LG סקרלט 42 אינץ' FULLHD, הקשבתי לחוות דעת ולניסיון שלכם, ולמען האמת המסך באמת נראה יותר מדי גדול בשבילי, אבל אני חסר ניסיון ואני מאמין שאני אתרגל לגודל הזה, ואולי עוד אחשוב שהייתי צריך לקנות מסך יותר גדול (בספק)
אני מקווה שעשיתי בחירה טובה, ואם לא.. אני עדיין יכול לשנות עד יום שני, ככה שאני אשמח לקבל המלצות על טלויזיות אחרות, למרות שאני מעדיף להישאר עם זאת.
שימושים עיקיריים:
- PS3
- תכני HD/BlueRay
- לעיתים רחוקות SD.
הטלויזיה באופן כללי תתאים לי לדרישות?
ד"א, אפשר להגיד שיש לי סלון בחדר, ספות פינתיות בצורת "ח".. הטלויזיה לא מול המיטה אם חשבתם, אלא מול מערכת ישיבה פינתית, ציינתי את זה כי אני מבין שכל פאקטור יכול להשפיע.
המון תודה לכם, עזרתם לי מאוד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
oren6666,
בתור בעל האתר ואחד ממנהליו אני בהחלט קורא לך לסדר.
אם לא תרגע נאלץ להיפרד כידידים.
בתור בעל האתר ואחד ממנהליו אני בהחלט קורא לך לסדר.
אם לא תרגע נאלץ להיפרד כידידים.
אממ...ועל מה מדובר?
רק נרשמתי לפורום לפני פחות משבוע, על מה כל העצבים עלי?
כבר פעם שניה, ללא כל סיבה מוצדקת לדעתי
בגלל שדעתי שונה משלך? רק דעתך נחשבת טובה בגלל שאתה מנהל האתר אז יש לך יותר זכויות משאר המשתמשים ורק דעתך נכונה?
בלי קשר, Acejin, אני חושב שעשית קניה לא רעה בכלל בהתאם למרחק הצפיה והשימושים, אפילו קניה מעולה, אז תתחדש ותהנה!
(בעיקר מה-PS3 אתה לא מבין איך רואים אין דברים כאלה!

הדבר היחידי שנותר לי להמליץ לך(כי אני מבין שיש לך זמן להתחרט), הוא ללכת לאחת החנויות נגיד http://www.armagedon.co.il/ ולצפות במסך בתכני HD(אולי אפילו לחבר ל-PS3 אם הם יסכימו) ולבדוק אם יש מסך טוב יותר בתקציב ולהודיע לחנות ממנה רכשת להחליף לטלוויזיה שבחרת..
רק נרשמתי לפורום לפני פחות משבוע, על מה כל העצבים עלי?
כבר פעם שניה, ללא כל סיבה מוצדקת לדעתי
בגלל שדעתי שונה משלך? רק דעתך נחשבת טובה בגלל שאתה מנהל האתר אז יש לך יותר זכויות משאר המשתמשים ורק דעתך נכונה?
בלי קשר, Acejin, אני חושב שעשית קניה לא רעה בכלל בהתאם למרחק הצפיה והשימושים, אפילו קניה מעולה, אז תתחדש ותהנה!
הדבר היחידי שנותר לי להמליץ לך(כי אני מבין שיש לך זמן להתחרט), הוא ללכת לאחת החנויות נגיד http://www.armagedon.co.il/ ולצפות במסך בתכני HD(אולי אפילו לחבר ל-PS3 אם הם יסכימו) ולבדוק אם יש מסך טוב יותר בתקציב ולהודיע לחנות ממנה רכשת להחליף לטלוויזיה שבחרת..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

Acejin _ תתחדש ותהנה - לאור הביקורת האחרונה - ולאור השימושים שלך - אכן נשמע שאתה הולך להנות
ושוב אני אומר - אני יושב מטר רחוק ממך (ויש כורסא בדיוק במרחק שלך) ואני מסתכל על 100" - לא מרגיש גדול מידיי בכלל!!!
ואני עושה בדיוק אותם דברים כמוך, הדבר היחידי שלא מומלץ זה לראות כדורגל דרך יס.. גועל נפש
ולמר 666 היקר,
רוב האנשים פה באתר אומרים את דעתם
אבל כשאתה אומר למישהו אחר שדעתו זה שטות - זה לא דרך התנהגות, תגיד לא מסכים, תגיד אני חושב שאתה טועה, אל תגיד שזו שטות
וכשאתה כבר מתחבר לאתר - תשתדל לא להגיע למנהל שירגיע - לא חכם במיוחד.
חוץ מזה - לא יודע כמה ניסיון יש לך, איזה טלויזיה יש לך, כשאנשים כותבים מתוך ניסיונם - קצת קשה לבוא ולהגיד דברים חסרי ביסוס.
שתהיה שבת שלום
ושוב אני אומר - אני יושב מטר רחוק ממך (ויש כורסא בדיוק במרחק שלך) ואני מסתכל על 100" - לא מרגיש גדול מידיי בכלל!!!
ואני עושה בדיוק אותם דברים כמוך, הדבר היחידי שלא מומלץ זה לראות כדורגל דרך יס.. גועל נפש
ולמר 666 היקר,
רוב האנשים פה באתר אומרים את דעתם
אבל כשאתה אומר למישהו אחר שדעתו זה שטות - זה לא דרך התנהגות, תגיד לא מסכים, תגיד אני חושב שאתה טועה, אל תגיד שזו שטות
וכשאתה כבר מתחבר לאתר - תשתדל לא להגיע למנהל שירגיע - לא חכם במיוחד.
חוץ מזה - לא יודע כמה ניסיון יש לך, איזה טלויזיה יש לך, כשאנשים כותבים מתוך ניסיונם - קצת קשה לבוא ולהגיד דברים חסרי ביסוס.
שתהיה שבת שלום
lawpower, אחרי שאמרו לי שאני מדבר שטויות החזרתי באותו מטבע, עבור לעמוד קודם ותראה בעצמך. אחרת, כמובן שלא הייתי פוסל את דעתו של מישהו אחר בגלל שהוא חשוב אחרת.
[behave]
נערך על ידי עפר: שימוש בשפה לא יפה
[/behave]
כשאני מקדיש מזמני לרשום את דעתי בפורום, אני מצפה לתגובות הולמות ולא תגובות של אנשים שכל אחד חושב את עצמו בגלל שרשום לו מתחת לשם מנהל ראשי אז זה עושה אותו גבר והוא יכול להגיד מה שבא לו. ממש לא!
תגובות כמו תרגיע ומהר, אתה מדבר שטויות וכו' אלה תגובות שבטח ובטח לא מכבדות אתכם קודם כל...כדאי לאנשים פה להתחיל לדבר יפה
הדברים שאני אומר אינם חסרי ביסוס, אלא על פי נסיון אישי. 50" מ-3.5 מטר למי שמרבה לצפות בערוצי YES וכאלה יתאכזב ויראה ***
[behave]
[/behave]
נ.ב השם זה oren6666 ולא 666 כמו השם של הסטן
זה נראה כאילו עשית את זה בכוונה אז אנא כשאתה פונה אלי תרשום את שמי במלואו.
שבת שלום ולילה טוב.
[behave]
[/behave]
כשאני מקדיש מזמני לרשום את דעתי בפורום, אני מצפה לתגובות הולמות ולא תגובות של אנשים שכל אחד חושב את עצמו בגלל שרשום לו מתחת לשם מנהל ראשי אז זה עושה אותו גבר והוא יכול להגיד מה שבא לו. ממש לא!
תגובות כמו תרגיע ומהר, אתה מדבר שטויות וכו' אלה תגובות שבטח ובטח לא מכבדות אתכם קודם כל...כדאי לאנשים פה להתחיל לדבר יפה
הדברים שאני אומר אינם חסרי ביסוס, אלא על פי נסיון אישי. 50" מ-3.5 מטר למי שמרבה לצפות בערוצי YES וכאלה יתאכזב ויראה ***
[behave]
[/behave]
נ.ב השם זה oren6666 ולא 666 כמו השם של הסטן
שבת שלום ולילה טוב.