עזרה בהגדרת הטלווזיה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
מתן פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 734
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,

השבוע חיברתי את הטלוויזיה למחשב ע"מ להנות גם ממסך המחשב וגם ממסך הטלוויזיה, שמתי לב שכאר אני קובע את מסך המשחב ואת מסך הטלוויזיה במצב CLONE נסגרות לי כל מיני אפשריויות רזולוציה .

כאשר אני מבטל את מסך הטלוויזיה ומשתמש רק במסך המחשב אני יכול לקבוע מגוון גדול יותר של רזולוציות למשל (1360X768).
לפי מה שאני יודע זו גם הרזולוציה של הטלוויזיה , למה אני לא יכול לקבוע גם את הטלוויזיה לרזולוציה הזו ? זה מאפשר לי רק 1280X700
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

מדובר בפעולה תקינה של המחשב, ואין כאן תקלה. כשאתה נמצא במצב Clone, אתה לא יכול להגדיר רזולוציה שונה עבור שני המסכים, כי במצב הזה אתה רוצה שתהיה התאמה של פיקסל לפיקסל בין מה ששני המסכים מראים.
כדי להגדיר רזולוציה שונה לכל מסך, עליך לעבור למצב של Extended View. במצב זה, המסך השני יהיה המשך הדסקטופ של המסך הראשון. עוד אפשרות זה לכבות בהגדרות את יציאת מסך המחשב ולעבוד רק עם היציאה המחוברת לטלוויזיה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

מתן פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

וכשאני יעבוד על מסך Extended אני יקבל הרחבה לדסקטופ, אבל המסך מפוצל לי לשניים לא?
אני בעצם לא יקבל את אותה התמונה . אני מבין נכון?

מתן פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

שמתי לב שכשאני מרחיב את המסך אני פשוט מקבל עוד חתיכה של דסקטופ, מה שאני באמת צריך הוא למשל במשחק או בסרט לקבל על מסל הטלוויזיה ברזולוציה מסויימת ובמחשב ברזולוציה שונה, זה אפשרי?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #5 

לא ידוע לי על אפשרות לעשות את זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”