קונסולה ניידת חדשה לסוני...
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רק חסר שהוא גם סלולרי ואפשר לסגור את אפל 
- ארמגדון_שלומי
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 65
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
למרות שברור שבעתיד תהיה קונסולה ניידת חדשה, אף אחד לא יודע בדיוק מתי, איך היא תראה ומה הנתונים הטכניים, מהסיבה הפשוטה - בסוני יודעים למנוע יפה הדלפות מידע. כל מה שיש כיום זה שמועות וניחושים ועיצובי PSP2 שבסוף מתגלים כזיופי פוטושופ (כל כמה חודשים צץ אחד שכזה) - ככה שהייתי לוקח את החדשה הזו עם קמצוץ של מלח.
כל עוד אין פרטים קונקרטים כמו מידע טכני או תאריך שיחרור, אני מאמין שאלו ניחושים ושמועות בלבד.
כל עוד אין פרטים קונקרטים כמו מידע טכני או תאריך שיחרור, אני מאמין שאלו ניחושים ושמועות בלבד.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
הנה מידע קצת יותר מהימן:
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia ... Later.html
לפי זה, לקראת סוף 2009 סוני תשיק ריענון של ה PSP שיקרא PSP4000, לעומת זאת, הדור הבא שיחליף את ה PSP עדיין לא צפוי ולא ידוע שום דבר לגביו (אני בספק אם אפילו בסוני גיבשו מפרט/תאריך השקה).
תבינו - לסוני כרגע יש את המכשיר הכי מתקדם בשוק (טכנית) ואף אחת מהמתחרות לא מציע משהו יותר מתקדם כרגע או בעתיד הקרוב, ככה שלהוציא כרגע תחליף ל PSP זו קניבליזציה מבחינתם. כל חברה מנסה למקסם את הרווח על מוצר שתוכנן ולא להרוג ותו לפני סוף החיים האמיתי שלו.
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia ... Later.html
לפי זה, לקראת סוף 2009 סוני תשיק ריענון של ה PSP שיקרא PSP4000, לעומת זאת, הדור הבא שיחליף את ה PSP עדיין לא צפוי ולא ידוע שום דבר לגביו (אני בספק אם אפילו בסוני גיבשו מפרט/תאריך השקה).
תבינו - לסוני כרגע יש את המכשיר הכי מתקדם בשוק (טכנית) ואף אחת מהמתחרות לא מציע משהו יותר מתקדם כרגע או בעתיד הקרוב, ככה שלהוציא כרגע תחליף ל PSP זו קניבליזציה מבחינתם. כל חברה מנסה למקסם את הרווח על מוצר שתוכנן ולא להרוג ותו לפני סוף החיים האמיתי שלו.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הבעיה של ה PSP היא לא בעיה טכנולוגית, אלא שהוא פשוט לא אטרקטיבי לאנשים. הנה, ל DS אין חצי מכח העיבוד שלו, אין לו סטיק אנאלוגי, המסכים קטנים יחסית, פחות כפתורים, רק בגרסה הבאה תהיה היכולת להשמיע מוזיקה, ולראות סרטים אני מאמין שעדיין אי אפשר, ובכל זאת - הוא משאיר את ה PSP הרחק מאחור במכירות.
אני לא חושב שסוני צריכים להוציא קונסולה ניידת חדשה בקרוב, אבל כשהם יחליטו להוציא את הדור הבא של הקונסולה הניידת, הם יצטרכו לחשוב טוב טוב מה הם רוצים לשים בה, כי בינתיים רואים טוב שרוב האנשים לא מחפשים את המפלצת הטכנולוגית, אלא את הקונסולה הכיפית (רואים את זה גם בתחום הקונסולות הביתיות, אבל אני חושב שבתחום הקונסולות הניידות ההבדלים במכירות באחוזים אפילו יותר גדולים).
אני לא חושב שסוני צריכים להוציא קונסולה ניידת חדשה בקרוב, אבל כשהם יחליטו להוציא את הדור הבא של הקונסולה הניידת, הם יצטרכו לחשוב טוב טוב מה הם רוצים לשים בה, כי בינתיים רואים טוב שרוב האנשים לא מחפשים את המפלצת הטכנולוגית, אלא את הקונסולה הכיפית (רואים את זה גם בתחום הקונסולות הביתיות, אבל אני חושב שבתחום הקונסולות הניידות ההבדלים במכירות באחוזים אפילו יותר גדולים).