מחפש מוזיקה קלאסית בסגנון יפני וגם ג'אז
אני מחפש למי שמכיר מוזיקה יפנית בסגנון של Joe Hisaishi הענק, מוזיקה
מאוד מאוד קלאסית.
למי שמכיר הקטע שלו SUMMER מהסרט קיקוז'ירו פשוט אחד המדהימים שיש.
ובנוסף לזה ג'אז איכותי, אני חדש בתחום אז פתוח להצעות.(משהו מרגש וססגוני שלא חוזר על עצמו כל הזמן)
תודה רבה!
מאוד מאוד קלאסית.
למי שמכיר הקטע שלו SUMMER מהסרט קיקוז'ירו פשוט אחד המדהימים שיש.
ובנוסף לזה ג'אז איכותי, אני חדש בתחום אז פתוח להצעות.(משהו מרגש וססגוני שלא חוזר על עצמו כל הזמן)
תודה רבה!
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
לגבי ה-ג'אז - אומן ישראלי מרגש ומפורסם מאוד בסצינת הג'אז העולמית... Avishai Cohen תתחילי עם הדיסק LYLA, אני לא חזק בג'אז אבל אהבתי נורא את האלבום הנ"ל.. בהצלחה
מה דעתך על ג'אז יפני ?
אתה יכול להתחיל מ Toshiko Akiyoshi פסנתרנית מצויינת ומאז שנות ה 70 מנהיגת ביג-בנד עם בן זוגה Lew Tabackin. ממש לאחרונה יצא סט של 3 דיסקים שלהם ב Mosaic Select. הנה הלינק
או אולי החצוצרן Terumasa Hino שהיה כוכב גדול בשנות ה 70. חצוצרן מצויין והסגנון נוטה מעט לפיוז'ן.
או מישהי צעירה ומבטיחה, פסנתרנית יפנית נ-ה-ד-ר-ת בשם Eri Yamamoto שללא ספק עוד נשמע עליה (ואלי אף נצליח להביא אותה לארץ) - כתבתי עליה סקירה מקיפה כאן --> ג'אז
אתה יכול להתחיל מ Toshiko Akiyoshi פסנתרנית מצויינת ומאז שנות ה 70 מנהיגת ביג-בנד עם בן זוגה Lew Tabackin. ממש לאחרונה יצא סט של 3 דיסקים שלהם ב Mosaic Select. הנה הלינק
או אולי החצוצרן Terumasa Hino שהיה כוכב גדול בשנות ה 70. חצוצרן מצויין והסגנון נוטה מעט לפיוז'ן.
או מישהי צעירה ומבטיחה, פסנתרנית יפנית נ-ה-ד-ר-ת בשם Eri Yamamoto שללא ספק עוד נשמע עליה (ואלי אף נצליח להביא אותה לארץ) - כתבתי עליה סקירה מקיפה כאן --> ג'אז
לא הסאונד אלא המוסיקה היא לב העניין:
כשהיא מצויינת - הסאונד לא מהווה מכשול , וכשהיא מחורבנת - הסאונד לא מהווה פיצוי.
The SideMan
הכל ג'אז
The SideMan
הכל ג'אז
אתה צודק לגמרי. כשאמרתי "ג'אז יפני" כוונתי היתה לג'אז המבוצע בידי יפנים. אמנם זה לא "נשמע יפני" אבל בוודאי שיש השפעות תרבותיות ומטען אישי "יפני" שמביא איתו המוסיקאי, ומכיוון שבג'אז עסקינן, קרי - במוסיקה מאולתרת, אותה יוצר הנגן "על המקום", הרי שהרבה פעמים צפות ועולות ההשפעות האלה אם הן טבועות באותו מוסיקאי ומהוות חלק מהמטען המוסיקלי שלו.
לא הסאונד אלא המוסיקה היא לב העניין:
The SideMan
הכל ג'אז
The SideMan
הכל ג'אז
http://www.jpc.de/jpcng/home/hitlist
תכנס לשם, תשים בחיפוש:
Stomu Yamashta
ותוכל להאזין שם לדוגמיות.
.
תכנס לשם, תשים בחיפוש:
Stomu Yamashta
ותוכל להאזין שם לדוגמיות.
.