panasonic vs samsung פלאזמה "50
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
ההחלטה היא בין 2 הדגמים האלה:
סאמסונג ps50a450
http://bigbox.co.il/homepage.aspx?Folde ... 53&lang=he
פאנאסוניק 50PV80
http://bigbox.co.il/homepage.aspx?Folde ... 06&lang=he
שתיהן קיבלו פידבק טוב מעשרות לקוחות גם ב NEWEGG.COM וגם באמאזון. הן גם די דומות בנתונים רק שהפנסוניק יקרה ב 1000 שח בערך. הדיעה הרווחת ששתיהן טובות מאוד אבל הפאנאסוניק אמינה יותר. בעיקרון אני נוטה לכיוון הסאמסונג, אבל מה ששמתי לב מקריאה בפורומים של AVS זה סיפורי BURN IN מכל מיני גולשים. אני יודע וקראתי אזהרות וטיפים על איך להמנע מזה, ובכל זאת..
אני אשמח לקבל דיעה מגולשים שיש להם את 2 המסכים לאורך זמן, האם יש בעיות כאלה וכו'.
תודה.
סאמסונג ps50a450
http://bigbox.co.il/homepage.aspx?Folde ... 53&lang=he
פאנאסוניק 50PV80
http://bigbox.co.il/homepage.aspx?Folde ... 06&lang=he
שתיהן קיבלו פידבק טוב מעשרות לקוחות גם ב NEWEGG.COM וגם באמאזון. הן גם די דומות בנתונים רק שהפנסוניק יקרה ב 1000 שח בערך. הדיעה הרווחת ששתיהן טובות מאוד אבל הפאנאסוניק אמינה יותר. בעיקרון אני נוטה לכיוון הסאמסונג, אבל מה ששמתי לב מקריאה בפורומים של AVS זה סיפורי BURN IN מכל מיני גולשים. אני יודע וקראתי אזהרות וטיפים על איך להמנע מזה, ובכל זאת..
אני אשמח לקבל דיעה מגולשים שיש להם את 2 המסכים לאורך זמן, האם יש בעיות כאלה וכו'.
תודה.
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

1. היי, למה אתה לא ממליץ על סמסונג? אישית אין לי דבר נגד אף אחת מהשתיים. האינדיקציה היחידה שלי היא LCD TV "32 של סמסונג שהייתה לי והיתה מצויינת בזמנו.המלך כתב:אני אישית לא ממליץ על סמסונג אבל תבחר לך את המסך שנראה לך הכי טוב.
שני המסכים טובים וזה עניין של טעם....
2. שאלה בנושא אחר: חנות "ארמגדון" - איך הם מבחינת שירות, גמישות במחירים, והאם המוצרים שלהם עם אחריות של היבואן הרשמי?
- AmnonP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 488
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 9 פעמים
המסכים אשר הושווה הינם שני מסכי פלזמה עם נתונים די דומים, בשניהם יש 100HZ.
אני אישית התלבטתי בין שתיהן ולבסוף רכשתי את הסמסונג, הטלויזיה יותר יפה ולטעמי רואים בה יותר "נעים".
אך, המלצתי לראות את שתיהן אחת ליד השנייה.
אני אישית התלבטתי בין שתיהן ולבסוף רכשתי את הסמסונג, הטלויזיה יותר יפה ולטעמי רואים בה יותר "נעים".
אך, המלצתי לראות את שתיהן אחת ליד השנייה.
פלזמה הבחירה הטבעית
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
לי יש סמסונג PS50A450 -מסך מעולה ,לא נופל מהפנסוניק ........
לענין הצבירה ע"ג המסך -לדעתי מופיע בכל סוגי המסכים ברמה כזאת או אחרת
לענין הצבירה ע"ג המסך -לדעתי מופיע בכל סוגי המסכים ברמה כזאת או אחרת
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בחירת פלזמה
לאחר התלבטות בין שתיהן בימים האחרונים לא התרשמתי מהבדל באיכות הצפיה. על הנייריתכן ופנסוניק טיפה טובהיותר אבל גדול...... יש ביומיים הקרובים מבצע בארמגדון שם תקבל מחיר שלא תמצא בשום מקום אחר ולפי הביקורות השירות שלהם טוב. דבר עם שלומי ותעשה איתו עסקים בכיף.
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בחירת פלזמה
נ.ב. יש מבצע על ססמסונג - קנה 50 אינץ קבל LCD 22 אינץ בסביבות 1000 ש"ח כך שעם הסמסונג אתה יוצא עם פלזמה טובה ועם פיתרון לחדר שינה במחיר של הפנסוניק..... שווה מחשבה. אגב.... קניתי את הסמסונג....
I also had to decide between the PV80 and the A450 and went with the Panasonic and am very happy with it.
From what Ive read the PV80 is better with reflection than the Samsung, but both are great TVs so you wont regret whatever you choose.
Good luck
From what Ive read the PV80 is better with reflection than the Samsung, but both are great TVs so you wont regret whatever you choose.
Good luck
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה לכל המגיבים עד עכשיו.
הייתי היום בארמגדון וראיתי את 2 הדגמים אחד ליד השני משדרים יס HD, בלוריי ו DVD.
ההתלבטות לא היתה הכי קלה אבל הלכתי בסוף על הפאנאסוניק.
הסמסונג טובה מאוד, אבל הפאנאסוניק לטעמי טובה יותר בניגודיות ואין בה השתקפות בכלל וזה בתנאי אור יום+אורות בחנות. (מה שכן, הפלאסמה פאנאסוניק "65 שיש שם... וואו. אם רק היה לי הכסף.
)
הייתי היום בארמגדון וראיתי את 2 הדגמים אחד ליד השני משדרים יס HD, בלוריי ו DVD.
ההתלבטות לא היתה הכי קלה אבל הלכתי בסוף על הפאנאסוניק.
הסמסונג טובה מאוד, אבל הפאנאסוניק לטעמי טובה יותר בניגודיות ואין בה השתקפות בכלל וזה בתנאי אור יום+אורות בחנות. (מה שכן, הפלאסמה פאנאסוניק "65 שיש שם... וואו. אם רק היה לי הכסף.
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אם זה נושא כ"כ טחון ופופולארי כמו שאתה אומר אז בבקשה, שינעצו את השרשור או הביקורת הכי עוזרים לגביו (אם יש), תאמין לי שזה היה חוסך לי זמן. אז יש עוד דיון בנושא, ביג דיל..broitman כתב:נושא שחוק שנטחן עד עפר
אני מתפלא שיש עוד דיון בנושא
...
נו באמת, אתה סתם עצלן!mulder כתב:אם זה נושא כ"כ טחון ופופולארי כמו שאתה אומר אז בבקשה, שינעצו את השרשור או הביקורת הכי עוזרים לגביו (אם יש), תאמין לי שזה היה חוסך לי זמן. אז יש עוד דיון בנושא, ביג דיל..broitman כתב:נושא שחוק שנטחן עד עפר
אני מתפלא שיש עוד דיון בנושא
......
מה, אם אין שירשור דביק אז אי אפשר לעשות חיפוש?!
ורק אל תספר לי שעשית...
הייתה מקבל את כל התשובות ואפילו מאותם אנשים
שענו עכשיו בפעם המי יודע כמה
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

ברויטמן, מאיפה אתה יודע מה עשיתי או לא עשיתי?! כן, עד כמה שקשה לך להאמין - חיפשתי קודם, ולא, ממש לא מדובר ב"אינספור שירשורים" כמו שטענת, ומה שמצאתי לא מתייחס בכלל לשאלה המקורית שלי אם בכלל טרחת לקרא אותה (ואם היית קורא עוד קצת אז כבר הודעתי הרבה קודם שבחרתי בפאנאסוניק).