אחרי הפיאסקו וההשתקה המכוונת בנושא ה RROD - אני כבר נוטה להאמין לכל לגביהם:
http://www.bit-tech.net/news/2008/12/16 ... ratching/1
לפי זה, עובד של החברה אמר שהחברה הייתה מודעת לכך שהכונן של הקונסולה יכול לגרום להרס דיסקים ובכ"ז שיחררה אותו כך. לדיברי העובד הצוות שתכנן את הכונן הציע למיקרוסופט פיתרונות אך הם נדחו על מנת לחסוך בעלות ייצור. בארה"ב מתנהל כרגע משפט ייצוגי בנושא.
האם מיקרוסופט ידעה שה XBOX360 שורט דיסקים?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
התקלות הרציניות היו השריטות וטבעת המוות. אני מאמין שכבר אפשר לקנות אקסבוקס בלי יותר מדי חשש.
מה שכן, יכול להיות שכל האנשים שמחליפים את הכונן החדש הבלתי ניתן לפרוצה בכונן ישן כדי לפרוץ את הקונסולה (כי הפריצה כיום היא ברמת הקושחה של הכונן, ולא באיזשהו רכיב בלוח האם) בעצם חושף את עצמו לשריטות הדיסקים.
בכל מקרה, בכל פעם שאני שומע את הסיפורים האלה על האקסבוקס, אני נזכר במשפט ששמעתי פעם, שרואים שאת הפלייסטיישן בנתה חברת חומרה ואת האקסבוקס בנתה חברת תוכנה (יש כאן גם מחמאה לאקסבוקס, על שירותי הרשת הטובים יותר, למרות שהיתרון שלה בתחום הולך ונעלם).
מה שכן, יכול להיות שכל האנשים שמחליפים את הכונן החדש הבלתי ניתן לפרוצה בכונן ישן כדי לפרוץ את הקונסולה (כי הפריצה כיום היא ברמת הקושחה של הכונן, ולא באיזשהו רכיב בלוח האם) בעצם חושף את עצמו לשריטות הדיסקים.
בכל מקרה, בכל פעם שאני שומע את הסיפורים האלה על האקסבוקס, אני נזכר במשפט ששמעתי פעם, שרואים שאת הפלייסטיישן בנתה חברת חומרה ואת האקסבוקס בנתה חברת תוכנה (יש כאן גם מחמאה לאקסבוקס, על שירותי הרשת הטובים יותר, למרות שהיתרון שלה בתחום הולך ונעלם).