כיצד משתמשים בכפתור bookmark ב- 6500?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה אחד מהפיצ'רים שאני אישית הכי אוהב.
נניח שאתה צופה בסרט ואז צריך להפסיק מסיבה כלשהי. אתה לוחץ על STOP, אולי רואה סרט אחר או עושה משהו אחר.
אח"כ אתה רוצה להמשיך מאותה נקודה, לך לרשימת הקבצים ולחץ על BOOKMARK.
עכשיו נפתחת לך רשימה של 10 הסרטים האחרונים שראית (כולל כאלה מהרשת) ובכל אחד למטה כתוב את הכתובת המלאה איפה הוא מנגן את זה (PATH) ואת הזמן שבו הפסקת. סמן קובץ ולחץ OK וזה ינגן אותו מהנקודה שבו הסרט הופסק.
חזק ביותר ואני משתמש כבד בזה (בעיקר כשהאישה מגיעה ורוצה לראות משהו ביחד בדיוק כשאני באמצע פרק מותח של סדרה כלשהי שהיא איננה צופה בה).
נניח שאתה צופה בסרט ואז צריך להפסיק מסיבה כלשהי. אתה לוחץ על STOP, אולי רואה סרט אחר או עושה משהו אחר.
עכשיו נפתחת לך רשימה של 10 הסרטים האחרונים שראית (כולל כאלה מהרשת) ובכל אחד למטה כתוב את הכתובת המלאה איפה הוא מנגן את זה (PATH) ואת הזמן שבו הפסקת. סמן קובץ ולחץ OK וזה ינגן אותו מהנקודה שבו הסרט הופסק.
חזק ביותר ואני משתמש כבד בזה (בעיקר כשהאישה מגיעה ורוצה לראות משהו ביחד בדיוק כשאני באמצע פרק מותח של סדרה כלשהי שהיא איננה צופה בה).
תודה רבהoferlaor כתב:זה אחד מהפיצ'רים שאני אישית הכי אוהב.
חזק ביותר ואני משתמש כבד בזה (בעיקר כשהאישה מגיעה ורוצה לראות משהו ביחד בדיוק כשאני באמצע פרק מותח של סדרה כלשהי שהיא איננה צופה בה)....