מה עדיף מבחינת מפרט ?
מישהו יודע מה מדיניות של אלקטרה סחר על פיקסלים שרופים ?
תודה ...
עדכון לגבי פיקסלים שרופים /b]
דיברתי עם אלקטרה אמר לי לפי תקן משהו (אני לא זוכר בדיוק),אם יש 3 פיקסלים שרופים מחליפים את המסך ,ואם יש פיקסל 1 שרוף שמפריע ממש לראות אז גם מחליפים .
נערך לאחרונה על ידי rgulian ב 16/12/2008 20:44, נערך 3 פעמים בסך הכל.
לגבי המדיניות של אלקטרה,הם לא ששים להחליף מסכים עם פיקסלים שרופים (מנסיון),ובכלל האחריות שלהם היא מהגרועות שיש.
אישית אני חושב ש 7403 עדיפה.יש לי מסך עם אמבלייט,ואפשר לחיות גם בלי הפיצ'ר הזה.100 הרץ עדיף.
guy11 כתב:לגבי המדיניות של אלקטרה,הם לא ששים להחליף מסכים עם פיקסלים שרופים (מנסיון),ובכלל האחריות שלהם היא מהגרועות שיש.
אישית אני חושב ש 7403 עדיפה.יש לי מסך עם אמבלייט,ואפשר לחיות גם בלי הפיצ'ר הזה.100 הרץ עדיף.
...
לגבי 100HZ בקישור רשום 120 ,זה יעשה משהו לשידורים של הארץ ?
guy11 כתב:לגבי המדיניות של אלקטרה,הם לא ששים להחליף מסכים עם פיקסלים שרופים (מנסיון),ובכלל האחריות שלהם היא מהגרועות שיש.
...
לגבי 100HZ בקישור רשום 120 ,זה יעשה משהו לשידורים של הארץ ?
...
NTSC עובד עם 60HZ ו-PAL עם 50HZ.
המנגנון של intermediate frames או מה שמכונה 100HZ הוא אותו מנגנון לכל שיטות השידור, אם השידור הוא ב-PAL והאופציה הזו מופעלת, השידור יהיה ב-100HZ, אם השידור הוא NTSC, השידור יהיה ב-120HZ.
אז בשתייהם יש סקארט .
באתר של פיליפס - 47PFL7403D/10(בחרתי אנגליה)עם סקארט ,
47PFL7403D/F7(בחרתי ארה"ב)בלי סקארט ,בקושי יש שם חיבורים !
אני רואה שהחיבורים משתנים לפי המדינות ...
ואני מדבר על שני הדגמים כן...
4 כניסות hdmi
usb
2 סקארט
componet/rgb
dvb-כניסה של טיונר דיגטלי...
vga-כניסת מחשב.
ועוד כמה שפחות מעניינים...
לי יש את ה9632 שהוא עולה 11000-14000 ל37''.וזה עוד דגם ישן.
הדגמים החדשים ,97039603 צריכים לעלות באיזור ה20 אלף.
והמבוססים לאד שאמורים להיכנס לארץ באיזור ה40 אלף.
סידרה 9 מאוד יקרה, היא תעלה לך כמו שני טלביזיות או אפילו יותר מקבילות בגודל של הסידרה 7.