עם כל הכבוד ליעל היא לא הסיבה להתחבר לחברה זאת או אחרת
השירות של יס
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
tiptip,
בשבועיים האחרונים נזקקתי לשירות YES פעמיים.
בפעם הראשונה הרוח הזיזה מעט את צלחת הלויין (אנחנו גרים במעלה גבעה, והרוח בחורף יכולה להיות חזקה למדי) ואיבדתי קליטה של רוב הערוצים. צלצלתי אחה"צ ולמחרת בבוקר הכל היה מתוקן. אחרי שבועיים הפסקנו לקלוט שני ערוצים. לא רק שכמעט ולא חיכיתי בתור בטלפון אלא שביום ראשון על הבוקר הטכנאי תיקן את זה (הגברה בכניסה לדירה), ואז נכנס לכל חדר וחדר ועד שרמות האותות וה-BER לא היו מושלמות בכל נקודת YES (יש לנו 6 נקודות, לא בכולן יש ממיר אבל הוא בדק גם את הלא פעילות שהן תקינות!) הוא לא זז מהבית.
אי אפשר היה בכלל להשוות את זה לבזק למשל. כשנזקקתי לשירות בבעיות ADSL שהתרחשו בקצבים תכופים והולכים, הם היו קובעים איתי שבוע אח"כ, מאחרים ובסוף גם אומרים שזה מה שיש ואין מה לעשות.
אגב, אני גם מאוד מרוצה מהשירות של HOT (עברתי לאינטרנט ולשירות הטלפוניה שלהם), הם ענו לי מהר והאמת היא שכמות התקלות כיום היא אפסית כך שאני מרוצה עד הגג משתי החברות הללו.
טפו טפו, שזה רק ימשיך ככה.
בשבועיים האחרונים נזקקתי לשירות YES פעמיים.
בפעם הראשונה הרוח הזיזה מעט את צלחת הלויין (אנחנו גרים במעלה גבעה, והרוח בחורף יכולה להיות חזקה למדי) ואיבדתי קליטה של רוב הערוצים. צלצלתי אחה"צ ולמחרת בבוקר הכל היה מתוקן. אחרי שבועיים הפסקנו לקלוט שני ערוצים. לא רק שכמעט ולא חיכיתי בתור בטלפון אלא שביום ראשון על הבוקר הטכנאי תיקן את זה (הגברה בכניסה לדירה), ואז נכנס לכל חדר וחדר ועד שרמות האותות וה-BER לא היו מושלמות בכל נקודת YES (יש לנו 6 נקודות, לא בכולן יש ממיר אבל הוא בדק גם את הלא פעילות שהן תקינות!) הוא לא זז מהבית.
אי אפשר היה בכלל להשוות את זה לבזק למשל. כשנזקקתי לשירות בבעיות ADSL שהתרחשו בקצבים תכופים והולכים, הם היו קובעים איתי שבוע אח"כ, מאחרים ובסוף גם אומרים שזה מה שיש ואין מה לעשות.
אגב, אני גם מאוד מרוצה מהשירות של HOT (עברתי לאינטרנט ולשירות הטלפוניה שלהם), הם ענו לי מהר והאמת היא שכמות התקלות כיום היא אפסית כך שאני מרוצה עד הגג משתי החברות הללו.
טפו טפו, שזה רק ימשיך ככה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
עופר - ליס אין לי תלונות לגבי השירות (לא נתקלתי בבעייה אישית כשהייתי מחובר אליהם או אצל אימי שמחוברת אליהם בהווה) אבל על הוט אני יכול לכתוב ספר שלם - ואני לא היחיד, תראה את כמות התגובות רק בפורום שלך.
-
tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
טוב ממך הם מפחדים
אם זכור לך אותי השאירו סופ"ש שלם ללא שידורים
בשקרים שהטכנאי התקשר אבל לא עניתי
אני רוצה לראות אותך משבח את השירות שלהם או נשאר איתם
לאחר קידוש של ערב שישי כל מה שרציתי זה לראות חדשות וסרט
מה הם נתנו לי בתמורה 4 סרטים
כנראה הטכנאי שלך היה באיזור או שוב מהפרוטקציה והפחד
הם ב STANDBY במודיעין
אם זכור לך אותי השאירו סופ"ש שלם ללא שידורים
בשקרים שהטכנאי התקשר אבל לא עניתי
אני רוצה לראות אותך משבח את השירות שלהם או נשאר איתם
לאחר קידוש של ערב שישי כל מה שרציתי זה לראות חדשות וסרט
מה הם נתנו לי בתמורה 4 סרטים
כנראה הטכנאי שלך היה באיזור או שוב מהפרוטקציה והפחד
הם ב STANDBY במודיעין
אור שפע ואהבה
-
tiptip
- חבר מביא חבר

נ.ב. עפר שאני לא אזכיר לך מה עברו הורי במנוי שלהם
"שהאונייה ההולנדית" עברה כאן הם לא ענו לי
ומה שבאמת היה הממיר לא היה תקין חוץ מההפרעות הרבות!!!
ומה הם עשו כלום
הייתי צריך לפנות למשרד התקשורת בכדי
לקבל יחס
אז שיבושם להם שימשיכו לעשות פרסומות טובות.
"שהאונייה ההולנדית" עברה כאן הם לא ענו לי
ומה שבאמת היה הממיר לא היה תקין חוץ מההפרעות הרבות!!!
ומה הם עשו כלום
לקבל יחס
אור שפע ואהבה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
tiptip,
הטכנאים שלהם לא שמעו על האתר ואין להם מושג בנושא הזה.
1. יכול להיות שהם שיפרו את השירות.
2. לגבי הספינה ההולנדית, כל העולם סבל מזה, לא רק אתה. הם איבדו הרבה מאוד לקוחות בעקבות הסיפור הזה, וכמו שאתה יודע זה היה בכלל באחריות משרד התקשורת (שמכר להם את התדרים ולכן הוא האחראי לוודא שהם לא משובשים).
מבין שאתה סבלת מאוד, אבל בערך 200,000 לקוחות סבלו מהסיפור של הספינה...
הטכנאים שלהם לא שמעו על האתר ואין להם מושג בנושא הזה.
1. יכול להיות שהם שיפרו את השירות.
2. לגבי הספינה ההולנדית, כל העולם סבל מזה, לא רק אתה. הם איבדו הרבה מאוד לקוחות בעקבות הסיפור הזה, וכמו שאתה יודע זה היה בכלל באחריות משרד התקשורת (שמכר להם את התדרים ולכן הוא האחראי לוודא שהם לא משובשים).
מבין שאתה סבלת מאוד, אבל בערך 200,000 לקוחות סבלו מהסיפור של הספינה...
-
tiptip
- חבר מביא חבר

כן רק פיספת שהממיר לא היה תקין וכל מה שהם היו צריכים
לעשות הוא להחליף אותו אבל לך תשיג אותם באותם ימים
ובזכותי והמלחמה שניהלתי איתם, מנכ"ל יס ומשרד התקשורת
קיבלתם 3 חודשים חינם הכל פתוח ומה אני קיבלתי?? קדחת התנתקתי
עוד לפני ההטבה
לעשות הוא להחליף אותו אבל לך תשיג אותם באותם ימים
ובזכותי והמלחמה שניהלתי איתם, מנכ"ל יס ומשרד התקשורת
קיבלתם 3 חודשים חינם הכל פתוח ומה אני קיבלתי?? קדחת התנתקתי
עוד לפני ההטבה
אור שפע ואהבה
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני באמת לא חושב שאפשר לקחת את מקרה ה"אוניה" ולהביאו כמדגם מייצג של השירות ביס.
מדובר היה בתקופה לחוצה בצורה לא הגיונית. במקרה שאני מאמין בכל ליבי שלא יחזור שוב. אין בו משום לתת ולו קמצוץ אינדיקציה אודות מערך השירות שמעמידה החברה.
יכול מאוד להיות שיש לנו את החורים שלנו, הרי אין המושלם קיים. אבל אותו קיץ לא מספר את הסיפור. רחוק מכך.
אני מרגיש צורך עז, גם שנה וחצי אחרי, להביע צערי בפני אותה מסת לקוחות שסבלו מהמקרה.
בתקווה שכלל לקוחותינו, הקיימים והעתידיים להגיע גם יחד, ימשיכו לקבל את חווית הצפייה האולטימטיבית.
בתקווה שנלמד לשמר חוויות שירות כדוגמאת זו שעופר עבר, ונדע לשנות ולשפר חוויות מהסוג שלך טיפטיפ.
המשך שבוע טוב,
בולט
מדובר היה בתקופה לחוצה בצורה לא הגיונית. במקרה שאני מאמין בכל ליבי שלא יחזור שוב. אין בו משום לתת ולו קמצוץ אינדיקציה אודות מערך השירות שמעמידה החברה.
יכול מאוד להיות שיש לנו את החורים שלנו, הרי אין המושלם קיים. אבל אותו קיץ לא מספר את הסיפור. רחוק מכך.
אני מרגיש צורך עז, גם שנה וחצי אחרי, להביע צערי בפני אותה מסת לקוחות שסבלו מהמקרה.
בתקווה שכלל לקוחותינו, הקיימים והעתידיים להגיע גם יחד, ימשיכו לקבל את חווית הצפייה האולטימטיבית.
בתקווה שנלמד לשמר חוויות שירות כדוגמאת זו שעופר עבר, ונדע לשנות ולשפר חוויות מהסוג שלך טיפטיפ.
המשך שבוע טוב,
בולט
עובד חברת YES