סיינפלד - בעית הקלטה ב Yes Max
אני מקליט את כל העונות של סיינפלד מערוץ 2 ולפעמים קורה שההקלטה היא לא מתחילת הפרק, עוד דבר הוא שבגלל שישנם חדשות באמצע הפרק ההקלטה מתחלקת לשניים, אולי זאת הסיבה לבעיה, דיברתי עם Yes והם טוענים שלא צריכה להיות כל בעיה, האם עוד מישהו נתקל באותה בעיה?
1. אחרי רצועת הפריים טיים של ערוץ 22 קורה שתוכניות לא משודרות בזמן בו הן אמורות להיות משודרות כך שאם קבעת הקלטה בממיר המקליט דרך פס המידע או מדריך השידורים קיים סיכוי סביר שהתוכנית תוקלט חלקית. זה קורה לתוכניות ברצועה המאוחרת, כמו: סיינפלד, כולם אוהבים את ריימונד, חברים וכו' (אני בחיים לא אשכח להם שהם חתכו לי פרק של ניפ/טאק!)
2. החדשות של חצות בהחלט מפסיקות את ההקלטה. מה שאמרו לך בשירות לקוחות לא נכון. במדריך השידורים/פס המידע תוכנית החדשות של חצות היא תוכנית בפני עצמה כך שאם הזמנת הקלטה שרק חלק ממנה משודר לפני החדשות אז ההקלטה תהיה חלקית.
כדאי לך להקליט את תוכניות ערוץ 22 שמשודרות בשעות מאוחרות בעזרת אופציית ההקלטה הידנית כך שתקליט את החלק הראשון של התוכנית, הפסקת החדשות והחלק השני של התוכנית. לא מזיק לתת זנב רציני לתחילת וסוף התוכנית.
2. החדשות של חצות בהחלט מפסיקות את ההקלטה. מה שאמרו לך בשירות לקוחות לא נכון. במדריך השידורים/פס המידע תוכנית החדשות של חצות היא תוכנית בפני עצמה כך שאם הזמנת הקלטה שרק חלק ממנה משודר לפני החדשות אז ההקלטה תהיה חלקית.
כדאי לך להקליט את תוכניות ערוץ 22 שמשודרות בשעות מאוחרות בעזרת אופציית ההקלטה הידנית כך שתקליט את החלק הראשון של התוכנית, הפסקת החדשות והחלק השני של התוכנית. לא מזיק לתת זנב רציני לתחילת וסוף התוכנית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
yarino,
יש במקס אפשרות בתפריטים לבחור כמה זמן מראש להתחיל להקליט וכמה זמן אקסטרה להקליט ליתר ביטחון. שימושי מאוד עם הדיוק של ערוץ 2.
יש במקס אפשרות בתפריטים לבחור כמה זמן מראש להתחיל להקליט וכמה זמן אקסטרה להקליט ליתר ביטחון. שימושי מאוד עם הדיוק של ערוץ 2.