סיינפלד - בעית הקלטה ב Yes Max

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
yarino פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3436
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 220 פעמים

שליחה #1 

אני מקליט את כל העונות של סיינפלד מערוץ 2 ולפעמים קורה שההקלטה היא לא מתחילת הפרק, עוד דבר הוא שבגלל שישנם חדשות באמצע הפרק ההקלטה מתחלקת לשניים, אולי זאת הסיבה לבעיה, דיברתי עם Yes והם טוענים שלא צריכה להיות כל בעיה, האם עוד מישהו נתקל באותה בעיה?

manuy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

1. אחרי רצועת הפריים טיים של ערוץ 22 קורה שתוכניות לא משודרות בזמן בו הן אמורות להיות משודרות כך שאם קבעת הקלטה בממיר המקליט דרך פס המידע או מדריך השידורים קיים סיכוי סביר שהתוכנית תוקלט חלקית. זה קורה לתוכניות ברצועה המאוחרת, כמו: סיינפלד, כולם אוהבים את ריימונד, חברים וכו' (אני בחיים לא אשכח להם שהם חתכו לי פרק של ניפ/טאק!)

2. החדשות של חצות בהחלט מפסיקות את ההקלטה. מה שאמרו לך בשירות לקוחות לא נכון. במדריך השידורים/פס המידע תוכנית החדשות של חצות היא תוכנית בפני עצמה כך שאם הזמנת הקלטה שרק חלק ממנה משודר לפני החדשות אז ההקלטה תהיה חלקית.

כדאי לך להקליט את תוכניות ערוץ 22 שמשודרות בשעות מאוחרות בעזרת אופציית ההקלטה הידנית כך שתקליט את החלק הראשון של התוכנית, הפסקת החדשות והחלק השני של התוכנית. לא מזיק לתת זנב רציני לתחילת וסוף התוכנית.

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #3 

גם לי זה קורה אבל לא ממש קריטי , כולה סיינפלד פרקים לפני 100 שנה :wink:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #4 

yarino,

יש במקס אפשרות בתפריטים לבחור כמה זמן מראש להתחיל להקליט וכמה זמן אקסטרה להקליט ליתר ביטחון. שימושי מאוד עם הדיוק של ערוץ 2.

yarino פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3436
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 220 פעמים

שליחה #5 

עופר,
שיחקתי גם עם זה וזה לא עזר.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”