הבדל באיכות הסאונד בין cd ייעודי לעומת dvd.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
לא ...
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
זה גם לא בדיוק סאונד .. זה רצף של ביטים ...
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
היתרון העיקרי של נגני CD ייעודיים הוא באיכות מהיציאה האנלוגית – לא הדיגיטאלית.
את מרב האיכות מתקליטורי CD מקבלים או מנגן CD מעולה, אן מ- DAC חיצוני מעולה.
.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
ומה עם נגן DVD איכותי ? האם הוא מספיק טוב?Joshua_G כתב:היתרון העיקרי של נגני CD ייעודיים הוא באיכות מהיציאה האנלוגית – לא הדיגיטאלית.
....
אם תחבר אותו דיגיטאלית כי אז הוא ישמש כטרנספורט בלבד(גם משפיע בסאונד)והמגבר שלך ישמש כממיר מדיגיטאל לאנאלוג וישפיע על הסאונד לפי אכות הDAC שבו.אך אם אין לך רמקולים טובים ואכותיים,כל מה שאמרתי אתה לא תרגיש הבדל ניכר לאוזן...Rainbow כתב:ומה עם נגן DVD איכותי ? האם הוא מספיק טוב?Joshua_G כתב:היתרון העיקרי של נגני CD ייעודיים הוא באיכות מהיציאה האנלוגית – לא הדיגיטאלית.
.......
לי יש מגבר ספינת דגל עם הממירים הכי טובים שהיו אז.ואני מחובר עם קומפקט צנגר פיוניר גם אנאלוגית וגם דיגיטאלית,להגיד לך שיש הבדל גדול ביניהם אני אשקר...
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

במרבית המקרים, נגן DVD , אלא אם הו באיכות צמרת, לא יכול להחליף נגן CD ייעודי.Rainbow כתב:ומה עם נגן DVD איכותי ? האם הוא מספיק טוב?Joshua_G כתב:היתרון העיקרי של נגני CD ייעודיים הוא באיכות מהיציאה האנלוגית – לא הדיגיטאלית.
.......
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

לפי התיאור שלך, גם רסיבר ספינת דגל לשעבר לא יכול להחליף נגן CD ייעודי איכותי.ADICT כתב:לי יש מגבר ספינת דגל עם הממירים הכי טובים שהיו אז.ואני מחובר עם קומפקט צנגר פיוניר גם אנאלוגית וגם דיגיטאלית,להגיד לך שיש הבדל גדול ביניהם אני אשקר......
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
לא בהכרח,אם הרמקולים שלך(או שלי במקרה זה..)לא ידעו לתת לך את האיכות שהמגבר מוציא לך,אז גם DAC הכי יקר לא יעשה העבודה.הכל יילך לפי הצוואר בקבוק במערכת שלךJoshua_G כתב:לפי התיאור שלך, גם רסיבר ספינת דגל לשעבר לא יכול להחליף נגן CD ייעודי איכותי.ADICT כתב:לי יש מגבר ספינת דגל עם הממירים הכי טובים שהיו אז.ואני מחובר עם קומפקט צנגר פיוניר גם אנאלוגית וגם דיגיטאלית,להגיד לך שיש הבדל גדול ביניהם אני אשקר......
....
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

בעיקרון, נגן CD ייעודי יישמע טוב יותר מאשר נגן DVD – כאשר שניהם באותה רמת איכות.
עדיין, נגן DVD באיכות גבוהה מאד בהחלט יכול להישמע טוב יותר מאשר נגן CD באיכות בינונית.
בכל מקרה, הבדלים אתה יישמעו רק כאשר כלל המערכת ברמת איכות ופירוט מסוימת. במערכות בסיסיות, ספק אם יישמעו הבדלים בין נגנים שונים.
.
עדיין, נגן DVD באיכות גבוהה מאד בהחלט יכול להישמע טוב יותר מאשר נגן CD באיכות בינונית.
בכל מקרה, הבדלים אתה יישמעו רק כאשר כלל המערכת ברמת איכות ופירוט מסוימת. במערכות בסיסיות, ספק אם יישמעו הבדלים בין נגנים שונים.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא