מחפש להבין מה ההבדל בין TVIX 6500 ל-7010
אני מעוניין להזמין מכשיר שכזה מהאינטרנט. הייתי שמח לדעת מה ההבדלים בין השניים
את ה-6500 אני יכול להזמין ב-287$ + 30$ משלוח
ואת ה-7010 אני יכול להמין ב-350$ + 50$ משלוח.
מה דעתכם? האם שווה או מיותר בתחשב בזה שיש לי PS3 ?
יום טוב,
עומרי
את ה-6500 אני יכול להזמין ב-287$ + 30$ משלוח
ואת ה-7010 אני יכול להמין ב-350$ + 50$ משלוח.
מה דעתכם? האם שווה או מיותר בתחשב בזה שיש לי PS3 ?
יום טוב,
עומרי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
הנוחות בעבודה עם מזרימדיה עולה בקלות על התהליך המייגע של הכנת תכנים לצפייה דרך ה PS3.
אל תשלול גם פתרון של HTPC.
אל תשלול גם פתרון של HTPC.
מ-EBAY והדגם שכתוב שם זה 7010.zaviv כתב:קודם כל זה לא 7010 אלא 7000, מבחינת הבדלים צורה בלבד ומהיכן אתה מזמין לי זה עלה 400$ בדיגיטל קונקשיין...
6500- http://cgi.ebay.com/NEW-DVICO-TViX-M-65 ... 240%3A1318
7010 - http://cgi.ebay.com/TViX-HD-PVR-M-7010A ... 240%3A1318
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הדגם בקישור משולב Tuner, לא שימושי בארצנו. בכל אופן, זה לא ישפיע על ביצועי המכשיר.
שים לב כי קיימים הרבה מוכרים ב eBay אשר רוכשים דגמים של DViCO במזרח (בעלי ממשק סיני) ומוכרים אותם במערב, רצוי לבדוק בציציות את המוכר שלא נהג כך.
שים לב כי קיימים הרבה מוכרים ב eBay אשר רוכשים דגמים של DViCO במזרח (בעלי ממשק סיני) ומוכרים אותם במערב, רצוי לבדוק בציציות את המוכר שלא נהג כך.
השאלה אם יש טעם להשקיע עוד כמעט 100$.ziv_r כתב:הדגם בקישור משולב Tuner, לא שימושי בארצנו. בכל אופן, זה לא ישפיע על ביצועי המכשיר.
שים לב כי קיימים הרבה מוכרים ב eBay אשר רוכשים דגמים של DViCO במזרח (בעלי ממשק סיני) ומוכרים אותם במערב, רצוי לבדוק בציציות את המוכר שלא נהג כך....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עבור הצורה הצילינדרית? זוהי שאלה שרק אתה יכול לענות עליה.
מבחינת ביצועים הם שווים.
מבחינת ביצועים הם שווים.
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
אין טעם להשקיע כי אין בזה שימוש בארץ.עומרי כתב:השאלה אם יש טעם להשקיע עוד כמעט 100$.ziv_r כתב:הדגם בקישור משולב Tuner, לא שימושי בארצנו. בכל אופן, זה לא ישפיע על ביצועי המכשיר.
שים לב כי קיימים הרבה מוכרים ב eBay אשר רוכשים דגמים של DViCO במזרח (בעלי ממשק סיני) ומוכרים אותם במערב, רצוי לבדוק בציציות את המוכר שלא נהג כך.......
בנוסף אין טעם להשקיע ב-7010 אלא אם אתה ממש נעול על העיצוב העגול שלו.
אגב, שים לב שהמוצר נשלח אליך מהמזרח על פי הקישור שצירפת. תשים לב!!!
שמתי לב, ומה רע בזה שזה נשלח מהמזרח ? כתוב שזה תומך בכתוביות עברית ובשפת ממשק אנגלית. ה-6500 לא עם בעיות חימום וב-7000 פתרו את זה ?shiki כתב:אין טעם להשקיע כי אין בזה שימוש בארץ.עומרי כתב:השאלה אם יש טעם להשקיע עוד כמעט 100$.ziv_r כתב:הדגם בקישור משולב Tuner, לא שימושי בארצנו. בכל אופן, זה לא ישפיע על ביצועי המכשיר.
שים לב כי קיימים הרבה מוכרים ב eBay אשר רוכשים דגמים של DViCO במזרח (בעלי ממשק סיני) ומוכרים אותם במערב, רצוי לבדוק בציציות את המוכר שלא נהג כך.......
אגב, שים לב שהמוצר נשלח אליך מהמזרח על פי הקישור שצירפת. תשים לב!!!...
?עומרי כתב:שמתי לב, ומה רע בזה שזה נשלח מהמזרח ? כתוב שזה תומך בכתוביות עברית ובשפת ממשק אנגלית. ה-6500 לא עם בעיות חימום וב-7000 פתרו את זה ?shiki כתב:אין טעם להשקיע כי אין בזה שימוש בארץ.עומרי כתב:השאלה אם יש טעם להשקיע עוד כמעט 100$.ziv_r כתב:הדגם בקישור משולב Tuner, לא שימושי בארצנו. בכל אופן, זה לא ישפיע על ביצועי המכשיר.
אגב, שים לב שהמוצר נשלח אליך מהמזרח על פי הקישור שצירפת. תשים לב!!!......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

העובדה כי רשום שהמוצר מגיע מהמזרח מרמז שייתכן הוא בגרסה הקוריאנית בלבד, למרות כיתוב המוכר.
לגבי בעית החום, זוהי כבר בעיה הסטורית ולא קיימת ביחידות אשר נמכרות כיום.
לגבי בעית החום, זוהי כבר בעיה הסטורית ולא קיימת ביחידות אשר נמכרות כיום.