HTPC חדש - מאבד סיגנל עם המסך
רכשתי לאחרונה HTPC , מעבד של אינטל E8500 גוף קירור של mini ninja שניתקתי לו את המאוורר בגלל רעש נוראי. ולוח אם של אינטל DG45ID עם כרטיס גרפי OB.
כשאני משאיר את המחשב עובד רצוף, כעבור כשעה אני יכול לשמוע את המחשב עובד אך המסך מאבד סיגנל .
ניסיתי להעיר אותו על ידי הזזת העכבר- לא עבד...
ניתקתי אותו מהמגבר וחיברתי ישירות למסך - גם לא עבד..
רק כשאני מבצע אתחול של המחשב המסך עולה שוב.
אשמח לקבל חוות דעת מה ניתן לעשות בעניין.
אני לא חושב שהוא נכנס למצב של hibernate כי אני עדיין שומע אותו עובד.
ואם הוא נכנס למצב של sleep אז זה שינה די רצינית, אם אנילא מצליח להעיר אותו עם תזוזה של עכבר.
אשמח אם תוכלו גם להסביר לי איפה אני מוצא את המשחק עם ההגדרות של sleep ו hiibernate
כשאני משאיר את המחשב עובד רצוף, כעבור כשעה אני יכול לשמוע את המחשב עובד אך המסך מאבד סיגנל .
ניסיתי להעיר אותו על ידי הזזת העכבר- לא עבד...
ניתקתי אותו מהמגבר וחיברתי ישירות למסך - גם לא עבד..
רק כשאני מבצע אתחול של המחשב המסך עולה שוב.
אשמח לקבל חוות דעת מה ניתן לעשות בעניין.
אני לא חושב שהוא נכנס למצב של hibernate כי אני עדיין שומע אותו עובד.
ואם הוא נכנס למצב של sleep אז זה שינה די רצינית, אם אנילא מצליח להעיר אותו עם תזוזה של עכבר.
אשמח אם תוכלו גם להסביר לי איפה אני מוצא את המשחק עם ההגדרות של sleep ו hiibernate
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ניסית לעדכן דרייברים של כרטיס המסך מהאתר של אינטל?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
היתה לי בעיה טיפה שונה אבל אם סימפטום דומה - אם הייתי מדליק את המחשב כאשר המסך דלוק ונמצא על כניסת המחשב הייתי רואה תמונה אבל אם הייתי עובר במסך לכניסה אחרת ואז חוזר לכניסת המחשב לא היה סיגנל וכלום לא היה מעיר אותו מלבד ריסטרט.
הייתי מחובר בכבל HDMI.
איך אתה מחובר?
הייתי מחובר בכבל HDMI.
איך אתה מחובר?
HdmiBalance כתב:היתה לי בעיה טיפה שונה אבל אם סימפטום דומה - אם הייתי מדליק את המחשב כאשר המסך דלוק ונמצא על כניסת המחשב הייתי רואה תמונה אבל אם הייתי עובר במסך לכניסה אחרת ואז חוזר לכניסת המחשב לא היה סיגנל וכלום לא היה מעיר אותו מלבד ריסטרט.
הייתי מחובר בכבל HDMI.
איך אתה מחובר?...
מה שאני גיליתי זה שכנראה אין תאימות HDMI בין המסך לכרטיס מסך וצריך סיגנל קבוע כדי שתהיה תקשורת.
לאחר חיפושים רבים מצאתי פיתרון, בעזרתו האדיבה של זיו מהאתר ורכשתי מפצל HDMI של OPPO.
הרעיון הוא פשוט - אתה מחבר את הכרטיס מסך למפצל ומשם למסך, היות והמפצל דלוק כל הזמן אזי תמיד יש סיגנל ותקשורת בין המסך לכרטיס בלי קשר אם המחשב ישן או עברת כניסה במסך.
מקווה שעזרתי.
לאחר חיפושים רבים מצאתי פיתרון, בעזרתו האדיבה של זיו מהאתר ורכשתי מפצל HDMI של OPPO.
הרעיון הוא פשוט - אתה מחבר את הכרטיס מסך למפצל ומשם למסך, היות והמפצל דלוק כל הזמן אזי תמיד יש סיגנל ותקשורת בין המסך לכרטיס בלי קשר אם המחשב ישן או עברת כניסה במסך.
מקווה שעזרתי.
איפה אפשר לקנות כזה מפצל? בebay לא מצאתי אותו .Balance כתב:מה שאני גיליתי זה שכנראה אין תאימות HDMI בין המסך לכרטיס מסך וצריך סיגנל קבוע כדי שתהיה תקשורת.
מקווה שעזרתי....
פרט לכך אני מחפש פתרונות בתוכנה אם יש...אם אני מנסה להעיר את המחשב, ועובר במסך בין פורמטי הכניסות. כאשר אני חוזר לאותה כניסת HDMI של המחשב הוא לפעמים מצליח לזהות אותו.
כמו כן נראה שהמחשב שינה את הרזולוציות שלו ( לא ברור למה
איך אני יכול לדאוג שהמחשב לא ישנה את הרזולוציות שלו?
בפעם האחרונה הסימון של העכבר נהיה שקוף, ורק לאחר כמה דקות הוא חזר להופיע.
דרך אגב כיביתי את מצב השינה של המחשב וגם את מצב כיבוי המוניטור כך שזה לא זה.
לא יודע אם יש בארץ אבל ניתן להזמין מפה - http://www.oppodigital.com/hm31/
בנוסף, תוכל לנסות להשאיל מחנות סוויץ' כלהו אולי יפתור הבעיה
בנוסף, תוכל לנסות להשאיל מחנות סוויץ' כלהו אולי יפתור הבעיה
תודה על הלינק.Balance כתב:לא יודע אם יש בארץ אבל ניתן להזמין מפה - http://www.oppodigital.com/hm31/
בנוסף, תוכל לנסות להשאיל מחנות סוויץ' כלהו אולי יפתור הבעיה...
יקר קצת העסק...
המחשב מתחבר דרך רסיבר של אונקיו 606 , האם הרסיבר לא אמור להיות מסוגל לעשות את אותה עבודה?
כן הבעיה נפתרה.Balance כתב:ranran80,
האם הבעיה נפתרה?
אם כן, באיזו צורה?...
תודה לכל מי שענה, ובעיקר תודה ל PIXIES.
הלוח אם ברשותי הוא של אינטל כפי שציינתי עם כרטיס מסך OB .
עדכנתי את הדיירבר של הכרטיס מסך , והבעיה נפתרה.
היי
אולי קצת באיחור אבל שווה לכל מי שנתקל בזה לבדוק בטלוויזיה יש אופציה ב HDMI של AUTO
אמנם תצטרכו להגדיר לו רזולוציה פעם אחת אבל זה יעבוד פיקס
אותה בעיה הייתה לי וזה פתר
אולי קצת באיחור אבל שווה לכל מי שנתקל בזה לבדוק בטלוויזיה יש אופציה ב HDMI של AUTO
אמנם תצטרכו להגדיר לו רזולוציה פעם אחת אבל זה יעבוד פיקס
אותה בעיה הייתה לי וזה פתר
HTPC
בנייה עצמית..
ליבה כפולה
PVR-150
2 גיגה זכרון
320 גיגה הארדיסק
חיבור DVI --> HDMI
עובד ליגה
בנייה עצמית..
ליבה כפולה