קניית PS3 בניו יורק - כמה שאלות אחרונות
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
לפני שאני מחליט אם אני רוכש PS3 בניו יורק יש לי כמה שאלות
1. האם המחיר באירופה של PS3 באותו מחיר כמו מארה''ב?
2. יש נעילה של האזורים או שמתישהו יפרצו את זה?
3. איפה כדאי לקנות, עשכיו זה הקריסמס, איפה אני אמצא דילים ומבצעים?
4. עצות אחרונות?
5. מי שיכול רוכש בארה''ב או בארץ? כי מאוד מפריע הבעיה של המשחקים שלא ניתן לקנות בארץ.
6. שאלה של "ד''א" PS3 זה בעצם גם מזרים מדיה, אבל קראתי שזה לא כזה פשוט,צריך להמיר, לכן הPS3 לא מכונה ריפים של HD מעולה נכון?
תודה
1. האם המחיר באירופה של PS3 באותו מחיר כמו מארה''ב?
2. יש נעילה של האזורים או שמתישהו יפרצו את זה?
3. איפה כדאי לקנות, עשכיו זה הקריסמס, איפה אני אמצא דילים ומבצעים?
4. עצות אחרונות?
5. מי שיכול רוכש בארה''ב או בארץ? כי מאוד מפריע הבעיה של המשחקים שלא ניתן לקנות בארץ.
6. שאלה של "ד''א" PS3 זה בעצם גם מזרים מדיה, אבל קראתי שזה לא כזה פשוט,צריך להמיר, לכן הPS3 לא מכונה ריפים של HD מעולה נכון?
תודה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
1) כן. המספר אותו דבר בדיוק, רק שבארה"ב יש לידו סימן של דולר, ובאירופה סימן של יורו.
2) יש נעילה של איזורים בסרטים בלבד, במשחקים תוכל להריץ מה שתרצה, ובכל מקרה מומלץ לקנות משחקים דרך הרשת - יותר זול מבארץ, ותקבל גרסה אמריקאית, שיש לה יתרונות.
3) בזה אני באמת לא מבין, אבל לפי מה שהבנתי, החנויות הבאמת גדולות עם המבצעים הבאמת שווים לרוב נמצאות דווקא קצת מחוץ לערים.
4) לך על זה.
5) תקנה בארה"ב. הרבה יותר זול ואין בעיה עם משחקים.
6) הפלייסטיישן מזרים מדיה, אבל מזהה רק מספר יחסית מצומצם של פורמטים. עם מחשב חזק, אפשר לעשות המרה של רוב הסרטים לפורמטים שה PS3 יכיר ולהזרים. תמיד אפשר לעשות המרה איטית יותר, להעתיק לדיסק קשיח חיצוני ולראות עם הפלייסטיישן. בנוסף, מכיוון שהPS3 הוא Divx Certified, והגרסה הקרובה של Divx (כבר נמצאת בשלבי בטא) תתמוך ב MKV, יתכן מאוד (אבל לא בטוח) שגם הPS3 יתמוך ב MKV בקרוב יחסית.
2) יש נעילה של איזורים בסרטים בלבד, במשחקים תוכל להריץ מה שתרצה, ובכל מקרה מומלץ לקנות משחקים דרך הרשת - יותר זול מבארץ, ותקבל גרסה אמריקאית, שיש לה יתרונות.
3) בזה אני באמת לא מבין, אבל לפי מה שהבנתי, החנויות הבאמת גדולות עם המבצעים הבאמת שווים לרוב נמצאות דווקא קצת מחוץ לערים.
4) לך על זה.
5) תקנה בארה"ב. הרבה יותר זול ואין בעיה עם משחקים.
6) הפלייסטיישן מזרים מדיה, אבל מזהה רק מספר יחסית מצומצם של פורמטים. עם מחשב חזק, אפשר לעשות המרה של רוב הסרטים לפורמטים שה PS3 יכיר ולהזרים. תמיד אפשר לעשות המרה איטית יותר, להעתיק לדיסק קשיח חיצוני ולראות עם הפלייסטיישן. בנוסף, מכיוון שהPS3 הוא Divx Certified, והגרסה הקרובה של Divx (כבר נמצאת בשלבי בטא) תתמוך ב MKV, יתכן מאוד (אבל לא בטוח) שגם הPS3 יתמוך ב MKV בקרוב יחסית.
-
compman112
-
- חבר ותיק

לגבי המחיר, אז אותו מספר מחיר שונה, היורו כיום 5, והדולר הוא 4.
לגבי PS3 שהוא מזרים מדיה, זה כאב ראש, אם ישאר כסף אולי אביא HDX 1000.
אשמח לתגובות נוספות בקשר לאיפה לקנות ומתי יהיו מבצעים, לפני הקרסימס או אחריו?
לגבי PS3 שהוא מזרים מדיה, זה כאב ראש, אם ישאר כסף אולי אביא HDX 1000.
אשמח לתגובות נוספות בקשר לאיפה לקנות ומתי יהיו מבצעים, לפני הקרסימס או אחריו?
אגב אני בדקתי באמזון בבריטניה ושם מחיר של הPS3 כולל משחק יוצא 1700 ש"ח שזה פחות או יותר המחיר של הקונסולה עצמה בארה"ב. לדעתי מה שמייתר את ההבאה של הקונסולה מארה"ב.
אבל בשביל זה צריך להגיע לבריטניה, כי עד כמה שאני יודע בשאר חלקי גוש היורו המחירים גבוהים לפחות ב100$.
בהצלחה!
אבל בשביל זה צריך להגיע לבריטניה, כי עד כמה שאני יודע בשאר חלקי גוש היורו המחירים גבוהים לפחות ב100$.
בהצלחה!
-
compman112
-
- חבר ותיק

אפשר להזמין משם? אפשר קישור?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
את זה קראת?compman112 כתב: לגבי PS3 שהוא מזרים מדיה, זה כאב ראש, אם ישאר כסף אולי אביא HDX 1000....
http://www.hometheater.co.il/vt72417.%D ... %AA-%D7%9C
יש פיתרון להזרמה ישירה ללא צורך בעבודה - ככה שאני לא רואה יותר צורך במזרימדיה כשיש לך PS3 בסלון.
לגבי רכישה מארה"ב החיסרון היחיד הוא שלא תוכל לרכוש/להשכיר סרטים בארץ (קרי עם תרגום). לגבי משחקים - אין שום הגבלה ולא קשור מהיכן רכשת את המכשיר.