דיוידי בלו ריי מה מומלץ
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני קניתי PS3, שהם גם נגן בלו ריי.9000es כתב:שלום מעוניין ברכישת דיוידי בלו ריי מה מומלץ ועד איזה סכום כספי כדאי להשקיע....
משתי סיבות:
הבנתי שהוא נגן הבלו ריי הכי משתלם כרגע.
אם אתה אוהב משחקים, או אם יש משהו בבית שיהנו מהם, זאת קניה מאוד משתלמת.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
מצטרף ל-nadavcknadavck כתב:אני קניתי PS3, שהם גם נגן בלו ריי.9000es כתב:שלום מעוניין ברכישת דיוידי בלו ריי מה מומלץ ועד איזה סכום כספי כדאי להשקיע....
משתי סיבות:
אם אתה אוהב משחקים, או אם יש משהו בבית שיהנו מהם, זאת קניה מאוד משתלמת....
נכון חלקית. יש המון סרטים שהם Region Free אפילו שהם על הנייר Region B, ראה http://bluray.liesinc.net/index.php?region=bnadavck כתב:נכון - אבל אז הוא מוגבל לסרטים מאיזור A.shurvitz כתב:זה תלוי אם קונים בארץ או בארה"ב, שם אפשר להשיג נגן יעודי ב-$150-200
למי שמשחקים לא מדברים אליו, זו עיסקה עדיפה......
- nadavck
- חבר מביא חבר

נכון, ויש לי גם את ארץ קשוחה מאיזור A שמנגן יפה על PS3 מאיזור B.shurvitz כתב:נכון חלקית. יש המון סרטים שהם Region Free אפילו שהם על הנייר Region B, ראה http://bluray.liesinc.net/index.php?region=bnadavck כתב:נכון - אבל אז הוא מוגבל לסרטים מאיזור A.shurvitz כתב:זה תלוי אם קונים בארץ או בארה"ב, שם אפשר להשיג נגן יעודי ב-$150-200
למי שמשחקים לא מדברים אליו, זו עיסקה עדיפה.........
אבל לא הייתי מסתמך על זה. כל אחד והשיקולים שלו.
מצטרף גם לשניהםnils3373 כתב:מצטרף ל-nadavcknadavck כתב:אני קניתי PS3, שהם גם נגן בלו ריי.9000es כתב:שלום מעוניין ברכישת דיוידי בלו ריי מה מומלץ ועד איזה סכום כספי כדאי להשקיע....
משתי סיבות:
אם אתה אוהב משחקים, או אם יש משהו בבית שיהנו מהם, זאת קניה מאוד משתלמת.......
אבל תקנה רק בארץ או באירופה
אתה צריך שיטת שידור PAL בשביל סרטי בלו-ריי שיש בארץ
- maorbenamer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 105
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לי אישית יש PS3 והוא קורא סרטי בלוריי מכל העולם, ללא חסימת אזורים
(כמו כל PS3 אחר בעולם, זה אחד היתרונות שלו)
(כמו כל PS3 אחר בעולם, זה אחד היתרונות שלו)
- nadavck
- חבר מביא חבר

מחזק!!!levikon כתב:הוא לא, פשוט עוד לא נתקלת בדיסק נעול איזורים....maorbenamer כתב:לי אישית יש PS3 והוא קורא סרטי בלוריי מכל העולם, ללא חסימת אזורים![]()
(כמו כל PS3 אחר בעולם, זה אחד היתרונות שלו)......
כבר לקחתי סרט מאיזור A במקרה מהאוזן השלישית, קיבלתי שיקופית על המסך שזה לא תואם את האיזור.
- maorbenamer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 105
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
זה לא נכון, סוני 3 קורא את כל האזורים וזה בדוק.
אני נמצא הרבה בפורומים מהארץ והעולם אשר עוסקים בסוני 3 בלבד ובכל פורום בעולם ידוע שבסרטי בלו ריי אין הגבלת אזורים בסוני, אתה יכול להכנס לפורומים ולקרוא מאמרים ...
אני נמצא הרבה בפורומים מהארץ והעולם אשר עוסקים בסוני 3 בלבד ובכל פורום בעולם ידוע שבסרטי בלו ריי אין הגבלת אזורים בסוני, אתה יכול להכנס לפורומים ולקרוא מאמרים ...
אתה מתווכח עם דברים בדוקים (ע"ע תגובתו של נדב...)? בסדר. אבל זה שתגיד משהו במשך הרבה מאוד זמן לא אומר שזה יהפוך לאמת. העובדה היא שרוב הדיסקים אכן לא נעולי אזור, אבל הם בהחלט קיימים. וסוני PS3 יקרא רק אחד מהאזורים הללו.maorbenamer כתב:זה לא נכון, סוני 3 קורא את כל האזורים וזה בדוק.
אני נמצא הרבה בפורומים מהארץ והעולם אשר עוסקים בסוני 3 בלבד ובכל פורום בעולם ידוע שבסרטי בלו ריי אין הגבלת אזורים בסוני, אתה יכול להכנס לפורומים ולקרוא מאמרים ......
- nadavck
- חבר מביא חבר

אתה מרגיז אותי כי אתה מוציא אותי שקרן וגם מפיץ מידע לא מדויק.maorbenamer כתב:זה לא נכון, סוני 3 קורא את כל האזורים וזה בדוק.
אני נמצא הרבה בפורומים מהארץ והעולם אשר עוסקים בסוני 3 בלבד ובכל פורום בעולם ידוע שבסרטי בלו ריי אין הגבלת אזורים בסוני, אתה יכול להכנס לפורומים ולקרוא מאמרים ......
אז אני עוזב את הקטע האישי, מי שמכיר אותי מכיר
ולגבי המידע, אני עושה קצת סדר:
1. כל מכשיר בלו ריי שקיים היום בשוק (נכון להיום) הוא מוגבל איזור.
2. הסרטים גם הם מוגבלים איזור.
3. כאמור, לקחתי את הסרט פרספוליס איזור A מהאוזן השלישית והוא לא התנגן על מכשיר PS3 לאיזור B.
4. הרבה מאוד סרטים (לא בדקתי סטטיסטיקות) פתוחים לכל האיזורים, גם אם כתוב עליהם איזור מסוים.
5. קיים אתר (http://bluray.liesinc.net/) שבודק כל בלו ריי שיוצא על כל המכשירים ומדווח אם הוא פתוח או נעול איזורית.
אלה העובדות.
עכשיו כל אחד יכול לעשות את השיקול שלו מבחינת איזה מכשיר לקנות.