מחליף טלוויזיה ורוצה עצה לחדשה...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

כרגע יש לי בחדר 42 אינץ של PHILLIPS, היא HD-READY בלבד ויצאה ההזדמנות להחליף טלוויזיה.
השאלה היא כזאת- למה כדאי לי להחליף? החדר שלי די גדול, אבל ראיתי את המחירים ליותר מ42 ולא נראה לי שאני סתם אעלה בגודל ש42 זה די מכובד למרחק שאני רואה ממנו שזה ככה 3 3וחצי מטר.
אז השאלה היא ככה- כרגע יש לי LCD והיא מספקת אותי אני די אוהב אותה, אני די בטוח שLCD זה מה שמתאים לי בגלל שאני רואה 100% תכני HD שאני מעביר מכבל DVI לHDMI ואני בכלל לא רואה YES (הממיר מנותק) אז כל התכנים שלי באיכות גבוהה ולא מעניין אותי איך משהו יראה בטלוויזיה הרגילה, יש לי PS3 וXBOX 360, אז השאלה העיקרית שלי האם שווה לי לשדרג ל1080P משהו שסביר להניח שאעשה או שבמרחק הזה אין כזה הבדל, בקיצור איזה טלוויזיה כדאי לי נגיד בין 6 ל 8 8 וקצת אלף לאידע לא רוצה לבזבז סכום עצום אלא נראה לי שיספיק לי לשדרג ל1080P וזהו, השאלה אם זה בכלל נחוץ...
עצות לגבי שדרוגים ו1080P, טלוויזיות מומלצות ולמה הן מומלצות, הכל ממש ממש ממש יעזור לי כי ההחלטה תקרה בימים הקרובים וכרגע אין לי מושג מה "חם" בשוק כי אני רק חוקר בדיוק לפני שאני קונה משהו...
תודה רבה מראש על כל תגובה.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

יהיה לך קשה להבדיל בין HDR ל FHD מהמרחק שלך,ככה שלדעתי חבל לך להחליף טלווזיה רק בשביל זה,במיוחד מאחר ואתה מרוצה מהטלווזיה הנוכחית.

extremeblizz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

אפשר להרחיק את זה יותר אני מניח, עד למשהו כמו 5 5 וחצי מטר, אבל אני במילא מחליף ללא קשר אז אולי אפשר פשוט להגדיל ל47 אינץ או משהו.
תשמע גם לפעמים אני רואה קו שמציק מאוד כמו REFRESH RATE נמוך שעובר על פני המסך אבל אבל אולי זה מההבדלים מהREFRESH RATE? כו וכו אני אהיה מרוצה מכל דבר כי קפצתי מXVID רגיל ל720P אבל כרגע יש לי רק 42PFL5322 PHILIPS וזה בטח נחשב לממוצע אפילו ב720P, אז לאידע בכו וכו' אני מחליף זה לא קשור אלי ספציפית אז אם כבר מה כדי לקנות?
ותשמע אז בשביל מה כן שווה לי להחליף? אני פשוט מנגן 99% קבצים שהורדתי שהם 720P אז ברור שכל טלוויזיה תצליח להציג אותם טוב השאלה אם יש תכונות שלPHILIPS הדי פשוטה שלי אין...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”