OK,
אז הקמתי מחשב מדיה סנטר מבוסס mythtv (בלי כבלים או יס רק עם ערוצים 1 ו 2).
אמנם עיקר המדיה שלי היא הורדות ממקומות שונים אולם עדיין -
אני משתמש ב pvr150 וב megaepg בכדי לעדכן את לוח השידורים.
בהתבוננות בלוח עצמו לא נראית בעיה יוצאת דופן אולם כאשר אני מסתכל על הנתונים של תוכניות תוך כדי צפייה בטלויזיה משום מה זה הפוך. הבעיה אינה עם היישור לשמאל (שראיתי דיונים עליו ואני אמתין בסבלנות לגירסה יציבה שמכילה תיקון) אלא בכך שההיפוך הוא גם למעלה/למטה. כך שהשורה הראשונה בתקציר היא האחרונה בפועל וצריך לעלות למעלה כדי לקרוא.
שפת הממשק (מנשק??) שלי היא אנגלית אולם הגדרתי את שפת לוח המשדרים כעברית. האם יש הסבר מדוע ו/או דרך לפתר בעיה זו?
שאלה נוספת -
בזמן הצפייה לחיצה על כפתור החלונות בשלט (הירוק האמצעי עם הסימן הלא יפה של מיקרוסופט) אני יכול לשנות את ה video scan וכאשר אני משנה אותו ל progressive נראה לי שאיכות התמונה משתפרת. אולם, בכל פעם שאני יוצא מהטלויזיה וחוזר המצב חוזר לקדמותו, היכן אני יכול להגדיר את זה בצורה קבועה??
תודה רבה.
נ.ב. - אולי נפתח תת פורום של myth? או שזה מוקדם מידי.
OSD הפוך וVideoScan ב MythTv
אהלן.
1. בקשר ל-OSD והעברית שם. הבאג שאתה מדבר עליו ידוע והיו עליו כל מיני דיבורים כאן. יש כבר שני תיקונים בשבילו, האחד שאני כתבתי והשני שטוני כתב. אתה יכול לראות צילומי מסך ופרטים בהודעה הבאה:
http://www.hometheater.co.il/vt72380.My ... nnel-icons
2. שינוי video scan נעשה תחת setup->tv settings -> playback. גש למסך ה-playback profiles ושם תוכל לערוך את הפרמטרים השונים (כנס לאופציות השונות ובחר deinterlacing כרצונך, או במקרה שלך - ללא deinterlacing. זה גם מה שאני עושה על הלפטופ שלי
1. בקשר ל-OSD והעברית שם. הבאג שאתה מדבר עליו ידוע והיו עליו כל מיני דיבורים כאן. יש כבר שני תיקונים בשבילו, האחד שאני כתבתי והשני שטוני כתב. אתה יכול לראות צילומי מסך ופרטים בהודעה הבאה:
http://www.hometheater.co.il/vt72380.My ... nnel-icons
2. שינוי video scan נעשה תחת setup->tv settings -> playback. גש למסך ה-playback profiles ושם תוכל לערוך את הפרמטרים השונים (כנס לאופציות השונות ובחר deinterlacing כרצונך, או במקרה שלך - ללא deinterlacing. זה גם מה שאני עושה על הלפטופ שלי
You are never fully dressed without a smile