ייעוץ לרכישות סאונד ל42" עם מזרימדיה - תקציב עד 7000 שח
שלום,
אני לקראת סוף תהליך ארוך לבניית קולנוע בייתי בלי שהבת זוג תשים לב שאני מרוקן את חשבון הבנק, נשאר לי כ-7000 ש"ח לרכישות שאני מקווה שיקנו לי סאונד איכותי - אם זאת עדיף להוציא כמה שפחות כסף מתקציב זה.
קניתי כבר:
טושיבה 42" פול HD.
מזרימדיה hdx1000 - נבדק ומזרים 1080P בצורה מעולה.
HOT - חבילת טריפל עם HD (יותקן בקרוב)
נשאר לי לקנות:
1. רמקולים (כרגע אני שומע דרך הטלוויזיה במעטפת חיבור ה-HDMI למזרימדיה - לא עובד על DTS)
2. רסיבר
3.סאב?
4. מגבר?
חרשתי על מספר רב של הודעות בפורום והגעתי למסקנה שבתחום הרסיברים יהיה כדי ללכת על AVR255 Harman Kardon שבזאפ מתומחר בכ-3700 ש"ח.
אשמח לשמוע הצעות לרמקולים / רסיברים או לחלוקת תקציב שונה - תודה
אני לקראת סוף תהליך ארוך לבניית קולנוע בייתי בלי שהבת זוג תשים לב שאני מרוקן את חשבון הבנק, נשאר לי כ-7000 ש"ח לרכישות שאני מקווה שיקנו לי סאונד איכותי - אם זאת עדיף להוציא כמה שפחות כסף מתקציב זה.
קניתי כבר:
טושיבה 42" פול HD.
מזרימדיה hdx1000 - נבדק ומזרים 1080P בצורה מעולה.
HOT - חבילת טריפל עם HD (יותקן בקרוב)
נשאר לי לקנות:
1. רמקולים (כרגע אני שומע דרך הטלוויזיה במעטפת חיבור ה-HDMI למזרימדיה - לא עובד על DTS)
2. רסיבר
3.סאב?
4. מגבר?
חרשתי על מספר רב של הודעות בפורום והגעתי למסקנה שבתחום הרסיברים יהיה כדי ללכת על AVR255 Harman Kardon שבזאפ מתומחר בכ-3700 ש"ח.
אשמח לשמוע הצעות לרמקולים / רסיברים או לחלוקת תקציב שונה - תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
בתקציב שיישאר ברשותך לאחר רכישת הרסיבר, האפשרויות די מוגבלות. בדוק את ה KEF 2005, הם מהווים תמורה די נאה לכסף.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
גש לחנות מתמחה, בדוק כמה סצנות מסרטים והאזן להם בסטריאו, לאחר מכן ברב ערוצי. לאחר בדיקה זו אני בטוח שתוכל כבר לענות לעצמך על השאלה, המענה לשאלה זו עבורך הינו מעבר למסגרת הפורום.