ללקוחות הוט נמאס לחכות: הגישו תביעה בגין זמני המענה
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כתבה ב Bizportal
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=189024
ללקוחות הוט נמאס לחכות: הגישו תביעה בגין זמני המענה בשירות הלקוחות
התובעים מבקשים לפצות כל אחד מהם ב-10 שקלים. הנזק הכספי המוערך על ידם נאמד בכ-35 מיליון שקל
http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=189024
ללקוחות הוט נמאס לחכות: הגישו תביעה בגין זמני המענה בשירות הלקוחות
התובעים מבקשים לפצות כל אחד מהם ב-10 שקלים. הנזק הכספי המוערך על ידם נאמד בכ-35 מיליון שקל
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
ביזיון של חברה. אותי הם הפסידו מזמן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
10 ש"ח באמת סכום מגוחך, הזמן שלנו שווה הרבה יותר.
בנוסף, כשנמצאים 40 דקות בהמתנה, ממש לא צוחקים.
בנוסף, כשנמצאים 40 דקות בהמתנה, ממש לא צוחקים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה יידחה על הסף. אילו היה צריך להחזיר כסף תמורת הזמן הפנוי שלנו שמבוזבז בהמתנה בתור (טלפוני או פיזי) אז האשמים הגדולים היו סופרפארם (אחראי משמרת לקופה משנית!) ומשרדי הממשלה (יצא לכם בזמן האחרון להיות במשרד הרישוי?).
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
עידו_F,
השיא שלי עם HOT עומד על 40 דקות. יש לי צג בטלפון הביתי ולכן אני יודע במדוייק את הזמן.
השיא שלי עם HOT עומד על 40 דקות. יש לי צג בטלפון הביתי ולכן אני יודע במדוייק את הזמן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אוי, סופרפארם. פשוט זוועה. תודעת שירות שואפת לאפס.Catskinner כתב:זה יידחה על הסף. אילו היה צריך להחזיר כסף תמורת הזמן הפנוי שלנו שמבוזבז בהמתנה בתור (טלפוני או פיזי) אז האשמים הגדולים היו סופרפארם (אחראי משמרת לקופה משנית!) ומשרדי הממשלה (יצא לכם בזמן האחרון להיות במשרד הרישוי?)....
לגבי הוט: לדעתי זמני ההמתנה השתפרו לאחרונה והמוקדנים מדברים יפה ובאדיבות כשהם עונים. כמו כן, השיחה אליהם היא חינמית (חייגו את מספר ה-1800 ולא את מספר הכוכבית). חברה אחרת שהשיחה אליה לא חינמית וההמתנה אליה ארוכה מאוד לפעמים - נטויז'ן!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
שרות הלקוחות של הוט הינו השרות הגרוע ביותר.זמן ההמתנה שלי עומד על 42 דקות.לשם תאום עם טכנאי הם רצו לדחות אותי בקרוב לשבוע!!! אני ממש מאוכזב וכעוס עליהם.הטעות הגדולה ביותר שעשיתי-הינה לחדש את המנוי.אני בודק אפשרות להשתחרר מהם.ממש בושה וחרפה

כל הכבוד לתובעים
סוף סוף מדברים אל הוט בשפה שהם מבינים. למגיבים שהזכירו את סופרפארם ונטויז'ן, מבלי לגרוע מחשיבות טענותיכם, זכרו כי לכל אחת מהחברות האלה יש הרבה אלטרנטיבות, לא כך המצב עם הוט. אולי הוט יבינו שלטובתם עדיף להשקיע כסף ומייד בשיפור השירות כי אם לא יעשו זאת יאלצו להוציא לפחות אותם סכומי כסף על הגנה משפטית.
Re: כל הכבוד לתובעים
החברות גם ככה מוציאות כסף על הגנה משפטית. יש להן מחלקות משפטיות שלמות...moshe236 כתב:סוף סוף מדברים אל הוט בשפה שהם מבינים. למגיבים שהזכירו את סופרפארם ונטויז'ן, מבלי לגרוע מחשיבות טענותיכם, זכרו כי לכל אחת מהחברות האלה יש הרבה אלטרנטיבות, לא כך המצב עם הוט. אולי הוט יבינו שלטובתם עדיף להשקיע כסף ומייד בשיפור השירות כי אם לא יעשו זאת יאלצו להוציא לפחות אותם סכומי כסף על הגנה משפטית....
- Huber
- חבר במועדון HT

בוודאי - הרבה יותר אפילו. שיא היה שהעבירו אותי ממחלקה למחלקה 3-4 פעמים ובכל מעבר חיכיתי כ 10-20 דקות, כשהשיא האמיתי היה שאף אחד לא טרח להודיע למי משעבירים על מה מדובר וכל פעם הייתי צריך לספר את סיפור המקרה מחדש. אחלה תודעת שירות.עידו_F כתב:אגב, נראה לי כי השבוע גיליתי את החברה עם זמן ההמתנה הארוך ביותר בישראל - ישראכארט- חיכיתי להם על הקו 34 דקות לפני שהם ניעונו לענות. מישהו חיכה כל כך הרבה זמן ככה בהוט?...
- Huber
- חבר במועדון HT

אם לא היית בעל אינטרס - זה אולי היה משעשע. בתור לקוח מאוכזב של הוט אני יכול להגיד לך שהטירטור שמעבירים את הלקוחות אצלכם והשירות הביזיוני שלכם הוא לא נושא לבדיחה אלא דבר כואב ומציק. חבל שאתה רואה הומור בנושא כ"כ מרתיח.בולט כתב:חברים, לא יודע מה איתכם אבל אצלי תמיד נרשם איחור בתור לרופא שיניים ..
חשבתי על תביעה ייצוגית בה אדרוש סתימה בתמורה. (לא שורש, כדי לשמור על "תביעה ריאלית" ..)
![]()
![]()
בולט....
הוא עובד יס... לא הוט.Huber כתב:אם לא היית בעל אינטרס - זה אולי היה משעשע. בתור לקוח מאוכזב של הוט אני יכול להגיד לך שהטירטור שמעבירים את הלקוחות אצלכם והשירות הביזיוני שלכם הוא לא נושא לבדיחה אלא דבר כואב ומציק. חבל שאתה רואה הומור בנושא כ"כ מרתיח.בולט כתב:חברים, לא יודע מה איתכם אבל אצלי תמיד נרשם איחור בתור לרופא שיניים ..
חשבתי על תביעה ייצוגית בה אדרוש סתימה בתמורה. (לא שורש, כדי לשמור על "תביעה ריאלית" ..)
![]()
![]()
בולט.......
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
HUBER - כל מילה בסלע!
באירופה וארה"ב קרוב לוודאי שהיו מתארגנים כל אותם לקוחות עם המימירים בידהם ומגיעים ללשכת המנכ"ל,הרעש התקשורתי וההד סביב מהלך כזה היה גורם לחברה לשנות מהלך.
אין ספק שזה מוציא מהדעת ברגעים של המתנה ממושכת בא לי ליסוע למרכז שלהם ולעשות בהם שפטים.
(תגידו שגם אתם לא מפנטזים על זה שאתם מחכים מעל 30 דקות).
באירופה וארה"ב קרוב לוודאי שהיו מתארגנים כל אותם לקוחות עם המימירים בידהם ומגיעים ללשכת המנכ"ל,הרעש התקשורתי וההד סביב מהלך כזה היה גורם לחברה לשנות מהלך.
אין ספק שזה מוציא מהדעת ברגעים של המתנה ממושכת בא לי ליסוע למרכז שלהם ולעשות בהם שפטים.
(תגידו שגם אתם לא מפנטזים על זה שאתם מחכים מעל 30 דקות).
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הובר ידידי,
הנושא אכן מאוד עצוב. אבל זה הגיע לרמה כזו של עצבות שאפשר רק לצחוק ממנה כבר ..
צחוק סרקסטי שכזה. אני מתנצל בשם החברה בה אתה מנוי על היותך מטורטר. אתה ועוד אלפים כמוך.
הנושא בהחלט דורש שינוי דרסטי ומיידי .. אבל עד שיגיע אחד - אפשר רק לצחוק ..
ואני אחזק את דבריי לוויקון - עובד יס אנוכי.
שבוע טוב.
בולט
הנושא אכן מאוד עצוב. אבל זה הגיע לרמה כזו של עצבות שאפשר רק לצחוק ממנה כבר ..
צחוק סרקסטי שכזה. אני מתנצל בשם החברה בה אתה מנוי על היותך מטורטר. אתה ועוד אלפים כמוך.
הנושא בהחלט דורש שינוי דרסטי ומיידי .. אבל עד שיגיע אחד - אפשר רק לצחוק ..
ואני אחזק את דבריי לוויקון - עובד יס אנוכי.
שבוע טוב.
בולט
עובד חברת YES