עזרה בבחירת LCD או פלזמה
אני מתלבט ברכישת LCD לסלון מרחק 3.10 מטר. אני רוצה 42 אינצ' מישהו מכם חושב שזו טעות? אנחנו רואים בעיקר טלוויזיה וסרטים בDVD. התקציב שלי הוא 7000 ש"ח חנוק. חשוב לי שתהיה לי תמונה טובה בשידורי הטלוויזיה. אמרו לי שאולי כדי לי לקנות פלאזמה אבל אני מפחד מכל עניין הצריבה. להורי יש פיליפס 5332 ויש שם אחלה תמונה, אבל אני רואה שמבחינת נתונים טכניים היא יחסית חלשה. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בהמלצות במהירות, כי אני חייב לעשות את הרכישה בשבוע הקרוב מסיבות טכניות.
- AmnonP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 488
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 9 פעמים
לי יש את הסמסונג PS42A450 ואני מאוד מרוצה, מאוד יפה מבחינה חיצונית ויפה בסלון. מציגה תמונה טובה מאוד ואני אישית אהבתי אותה יותר מהפנסוניק.
אך אין כמו מראה עיניים. תשווה בין שתיהן ותבחר.
אך אין כמו מראה עיניים. תשווה בין שתיהן ותבחר.
פלזמה הבחירה הטבעית
אני אישת אהבתי יותר את הפנסוניק PV80 מאשר את הסמסונג שהבחור מעלי רשם.הפנסוניק יקרה ב 1K מהסמסונג הזאת שעולה בסביבות 6K.תיגש לראות את שני המסכים ותשווה בינהם,הם לדעתי המומלצים בתקציב שלך.יש גם פנסוניק PV8 שנחותה מעט מ PV80 אך גם עולה פחות.לא יצא לי לראות אותה מספיק אז אין לי חוות דעת עליה.אני מציע לך ללכת לראות את המסכים בחנות מתמחה ולא ברשתות הגדולות ששם לרוב המסכים לא ממש מכוילים.בהצלחה.
מה דעתכם לגבי ה- LG60UR הבנתי שהיא FHLL HD ושאפשר להשיג אותה בסביבות 7 K. וראיתי בחנות את ה- LG42PG60 ב 5700 K והיא הייתה מאוד מרשימה, אבל קראתי באתר ביקורת לא כל כך טובה. בכל מקרה מעניין אותי מה דעתכם בהשוואה לסמסונג והפנסוניק שהצעתם, וכן לגבי ה- 4260UR. תודה
לך על PN42A450 - פלזמה של סמסונג בגודל 42 אינצ' מדגם 450. במידה ואתה לא מחבר למסך מקור HD אין טעם ב-HD, מה גם לא תראה, ככל הנראה, בהבדלים גם ככה.
אם רוב הצפיה היא לא HD רק HDR! ורצוי פלזמה.
יש כאן להרבה את הטלוזייה הזו ולכן יוכלו לעזור לך לא מעט עם הכיוונים שלה שתוכל לקבל את איכות התמונה באופטימלית עבורך.
בהצלחה. וקנה ויבואן רשמי! מיניליין אם זה סמסונג!
אם רוב הצפיה היא לא HD רק HDR! ורצוי פלזמה.
יש כאן להרבה את הטלוזייה הזו ולכן יוכלו לעזור לך לא מעט עם הכיוונים שלה שתוכל לקבל את איכות התמונה באופטימלית עבורך.
בהצלחה. וקנה ויבואן רשמי! מיניליין אם זה סמסונג!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
ממליץ להפסיק לדבר על פלזמה מול LCD אלא לדבר על מודלים ספציפיים שיכולים להתאים לדרישות של אנשים.