מתלבט בין כמה רסיברים
היי
אני מתלבט בין הרסיברים הבאים:
Yamaha RX-V3800 Receiver
Onkyo TX-SR875S Receiver
Pioneer Elite VSX-94TXH Receiver
אני מתכנן לקנות את הרסיברים האלה מארה"ב אז רציתי לדעת האם שנאי יפגע איכשהו בביצועים של הרסיבר?
והאם אתם ממליצים על רסיבר אחר?
דגש מיוחד על הOnkyo שאני כרגע עוקב על מכירה פומבית שלו.
לרסיבר הולכים להתחבר המחשב שלי, PS3, והממיר (שבעתיד הקרוב יהיה HD), רמקולי morel NOVA 850 ומסך DELL.
תודה.
אני מתלבט בין הרסיברים הבאים:
Yamaha RX-V3800 Receiver
Onkyo TX-SR875S Receiver
Pioneer Elite VSX-94TXH Receiver
אני מתכנן לקנות את הרסיברים האלה מארה"ב אז רציתי לדעת האם שנאי יפגע איכשהו בביצועים של הרסיבר?
והאם אתם ממליצים על רסיבר אחר?
דגש מיוחד על הOnkyo שאני כרגע עוקב על מכירה פומבית שלו.
לרסיבר הולכים להתחבר המחשב שלי, PS3, והממיר (שבעתיד הקרוב יהיה HD), רמקולי morel NOVA 850 ומסך DELL.
תודה.
- avnerbel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 314
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלושת הדגמים שציינת אלו הדגמים הקודמים
ולכל אחת מהחברות יש דגם מחליף
זה לא אומר שהדגמים הללו בעיתיים או פחות טובים
שנאי לא יפגע באיכות אם השנאי מספיק איכותי ראיתי שהמליצו כאן בעבר על שנאים בעלות של כמה מאות שקלים וזה מספיק
רדיו עלולה להיות לך בעיה
לגבי הדגמים?
בכנות כולם טובים ולא תוכל ליפול בבחירה של אף אחד מהם
זה כמו להשוות מרצדס ו BMW הם מעולים לא משנה מה תבחר
בהצלחה
ולכל אחת מהחברות יש דגם מחליף
זה לא אומר שהדגמים הללו בעיתיים או פחות טובים
שנאי לא יפגע באיכות אם השנאי מספיק איכותי ראיתי שהמליצו כאן בעבר על שנאים בעלות של כמה מאות שקלים וזה מספיק
רדיו עלולה להיות לך בעיה
לגבי הדגמים?
בכנות כולם טובים ולא תוכל ליפול בבחירה של אף אחד מהם
זה כמו להשוות מרצדס ו BMW הם מעולים לא משנה מה תבחר
בהצלחה
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
הרסיברים הללו גדולים על הרמקולים
אילו פונקציות חשובות לך ברסיבר?
אם אתה הולך להשאר עם הרמקולים הללו לאורך זמן אולי שווה לך לחשוב על רסיברים צנועים יותר בהיבט הספק ופיצ'רים.
ציין מה חשוב לך שיהיה ברסיבר ואולי תוכל לחסוך 3-4 אלף ש"ח...
אם אין לך בעיה תקציבית שכח ממה שרשמתי אך אבל דע שאתה הולך לשלם הרבה כסף על פונקציות והספקים שלא בהכרח יהיו בשימוש. את הכסף שתחסוך תוכל להשקיע בהמון כיוונים שישדרגו לך את המערכת כמכלול.
אגב- אילו מקורות אודיו וידאו יהיו בשימוש?
אם אתה הולך להשאר עם הרמקולים הללו לאורך זמן אולי שווה לך לחשוב על רסיברים צנועים יותר בהיבט הספק ופיצ'רים.
ציין מה חשוב לך שיהיה ברסיבר ואולי תוכל לחסוך 3-4 אלף ש"ח...
אם אין לך בעיה תקציבית שכח ממה שרשמתי אך אבל דע שאתה הולך לשלם הרבה כסף על פונקציות והספקים שלא בהכרח יהיו בשימוש. את הכסף שתחסוך תוכל להשקיע בהמון כיוונים שישדרגו לך את המערכת כמכלול.
אגב- אילו מקורות אודיו וידאו יהיו בשימוש?
תראה בעיקרון המטרה הסופית היא להנות מHD.
אני מוריד סרטים בHD, אולי אקנה לי כמה סרטים Blue-Ray (הסוני מארה"ב ואין לי בעיה לראות סרטים בלי תרגום) וכמו שציינתי גם את הממיר אני יהפוך לHD.
בקשר לרסיבר, אני רוצה לקנות רסיבר שיחזיק לי הרבה זמן, תכונות החשובות לי זה בעיקר הHD והUpscaling לסרטים ותוכניות שהם לא HD.
דרך אגב, מה הדגמים החדשים של הרסיברים האלו?
תודה.
אני מוריד סרטים בHD, אולי אקנה לי כמה סרטים Blue-Ray (הסוני מארה"ב ואין לי בעיה לראות סרטים בלי תרגום) וכמו שציינתי גם את הממיר אני יהפוך לHD.
בקשר לרסיבר, אני רוצה לקנות רסיבר שיחזיק לי הרבה זמן, תכונות החשובות לי זה בעיקר הHD והUpscaling לסרטים ותוכניות שהם לא HD.
דרך אגב, מה הדגמים החדשים של הרסיברים האלו?
תודה.
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

המלצות
מכיוון שאני עוסק התחום לא יאה שהמליץ על גבי דף זה על דגמים ספציפיים.
בכל מקרה- UPSCALING ותמיכה בפורמטי האודיו HD : DD TRUE HD / DTS MASTER AUDIO תוכל לקבל מרסיברים החל מ 5,500 ש"ח ולכן אין צורך ללכת לכיוון של 11-12K.
אלו 2 הפיצרים היחידים שאני חושב שאסור לוותר עליהם.
לסט הרמקולים הנוכחיים אין לך צורך ביותר מ 90 וואט לערוץ. הרסיברים שציינת הם 140 וואט ומעלה.
האם חשובה לך מוסיקה "נטו" בסטריאו? או שבעיקר קולנוע ביתי ו SURROUND?
בכל מקרה- UPSCALING ותמיכה בפורמטי האודיו HD : DD TRUE HD / DTS MASTER AUDIO תוכל לקבל מרסיברים החל מ 5,500 ש"ח ולכן אין צורך ללכת לכיוון של 11-12K.
לסט הרמקולים הנוכחיים אין לך צורך ביותר מ 90 וואט לערוץ. הרסיברים שציינת הם 140 וואט ומעלה.
האם חשובה לך מוסיקה "נטו" בסטריאו? או שבעיקר קולנוע ביתי ו SURROUND?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
Re: המלצות
בכל מקרה- UPSCALING ותמיכה בפורמטי האודיו HD : DD TRUE HD / DTS MASTER AUDIO תוכל לקבל מרסיברים החל מ 5,500 ש"חצלילים-ירוקים כתב:מכיוון שאני עוסק התחום לא יאה שהמליץ על גבי דף זה על דגמים ספציפיים.
האם חשובה לך מוסיקה "נטו" בסטריאו? או שבעיקר קולנוע ביתי ו SURROUND?...
אפשר בפחות משמעותית.
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

פחות מ 5,500
ניתן להשיג גם בפחות אבל זה לא משהו שאני עומד מאחורי מבחינה מקצועית- מעבדי הוידאו הפשוטים יכולים רק לפגום בתמונה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

Re: פחות מ 5,500
לא נראה לי שבתוספת של כ- 2000 ש"ח אתה מקבל קפיצה באיכות מעבדי הוידאו. אילו היית מדבר על רסיברים ברמות מחיר של 10K ,כנראה שאתה צודק.צלילים-ירוקים כתב:ניתן להשיג גם בפחות אבל זה לא משהו שאני עומד מאחורי מבחינה מקצועית- מעבדי הוידאו הפשוטים יכולים רק לפגום בתמונה....
מנסיוני האישי איכות התמונה המתקבלת מרסיבר בעלות של כ- 3500 ש"ח(הכוונה למחיר מכירה. המחיר הרשמי עומד סביב ה- 4500-4800 ש"ח) היא מעולה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
צריך לבדוק שכל הרסיברים תומכים ויפעלו עם הממיר HD - בגלל שהוא PAL...
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

PAL לא קשור ל HD או לכל חיבור שאיננו RF
אתה מכיר בעיות עם זה???
אתה מכיר בעיות עם זה???
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני זוכר שהיו פה כמה אנשים עם בעיות בתחום - בגלל ה HZ שבו המכשירים עובדים או משהו דומה - אולי מאוחר יותר אנשים יגיבו.
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הייתה בעיה בנושא ה-HZ עם הרסיברים החדשים של הרמן AVR255/355 אבל היא נפתרה בעקבות עדכון תוכנה שהוציאה חברת הרמן .lawpower כתב:אני זוכר שהיו פה כמה אנשים עם בעיות בתחום - בגלל ה HZ שבו המכשירים עובדים או משהו דומה - אולי מאוחר יותר אנשים יגיבו....
הסתכלתי עוד קצת על רסיברים ומצאתי את הDenon AVR-2809CI
איך הוא למחיר שלו?
ומישהו יכול להגיד לי אם השלט עם המסך שמופיע בתמונה שלו באתר של Denon ( http://www.denon.co.uk/site/frames_main ... il&Pid=386& ) הוא להמחשה כלשהית או שהוא שזה השלט של הרסיבר?
איך הוא למחיר שלו?
ומישהו יכול להגיד לי אם השלט עם המסך שמופיע בתמונה שלו באתר של Denon ( http://www.denon.co.uk/site/frames_main ... il&Pid=386& ) הוא להמחשה כלשהית או שהוא שזה השלט של הרסיבר?
מצטער על ההקפצה אבל מצאתי חנות שמוכרת את הרסיבר במחיר סבבה, מוכרת לחו"ל ומאפשרת ביטוח גלובלי (ככה שאני יוכל לשלוח את הרסיבר לתיקון בארץ).
רק צריך מילה סופית על הרסיבר
ואם אפשר המלצה לשנאי טוב שלא ייפגע באיכות השידורים.
תודה.
רק צריך מילה סופית על הרסיבר
ואם אפשר המלצה לשנאי טוב שלא ייפגע באיכות השידורים.
תודה.
Re: המלצות
יש לכם המלצות מסויימות? מעוניין שתפרסמו את הדגמים.istarmini כתב:בכל מקרה- UPSCALING ותמיכה בפורמטי האודיו HD : DD TRUE HD / DTS MASTER AUDIO תוכל לקבל מרסיברים החל מ 5,500 ש"חצלילים-ירוקים כתב:מכיוון שאני עוסק התחום לא יאה שהמליץ על גבי דף זה על דגמים ספציפיים.
האם חשובה לך מוסיקה "נטו" בסטריאו? או שבעיקר קולנוע ביתי ו SURROUND?...
אפשר בפחות משמעותית....