הדיל של המשחק יחד עם האוזניה הזו עושה אותה למשתלמת בטירוף. אפילו אני שלא ממש שקלתי לקנות את המשחק הזה מתחיל לחשוב על זה ברצינות (מקסימום נשאיר את האוזניה ונמכור/נחליף את המשחק). טוב לדעת שהמוצר איכותי, חששתי שבמחיר שהם נותנים אותה זה יהיה ***. ניסית את האוזניה בשימוש עם פלאפון?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 14/12/2008 13:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
lawpower כתב:אני מדבר על מצב שאתה לא רוצה להפריע לכל העולם ואישתו עם הסאונד מהמשחק/ים אז אתה רוצה לשמוע רק באוזניות זו הכוונה
...
כפי שציינתי מקודם, לא קיימת כרגע אפשרות לשדר את השמע של המשחק דרך BLUETOOTH. חקרתי את העניין די הרבה זמן ונורא נורא רציתי לקנות אזנית STEREO איכותית, אך אין זה אפשרי. מה שעשיתי בסוף זה קניתי אזניות טובות עם כבל מאריך.
אגב, גם אם היה אפשר, ממש לא הייתי ממליץ לך לשחק עם סאונד MONO ועוד באוזן אחת.
אני מניח שאת הביקורת שלי ל-SOCOM לא יצא לך לקרוא, נכון?
90 אחוז מהביקורות ברשת נעשו לפני ה-PATCH הגדול (500MB) שתיקן כמעט את כל מה שקראת שם. הייתי ממליץ לקרוא ב-1UP שם הם הרבה יותר אובייקטיבים. אפילו טרחו לתקן את הציון מ-7 ל-8.5.
אני מניח שאת הביקורת שלי ל-SOCOM לא יצא לך לקרוא, נכון?
90 אחוז מהביקורות ברשת נעשו לפני ה-PATCH הגדול (500MB) שתיקן כמעט את כל מה שקראת שם. הייתי ממליץ לקרוא ב-1UP שם הם הרבה יותר אובייקטיבים. אפילו טרחו לתקן את הציון מ-7 ל-8.5.
...
לא - משחק שמקבל כזה ציון נמוך לא מצדיק קריאה של ביקורת, מסכים?
אם אתה אומר ששינו הרבה, אני אבדוק שוב את הנושא, בעיקר בגלל האוזניה
ד"א - שוב, האם ניסית את האוזניה עם פלאפון? אם כן, עם איזה ואיך היא - בביקורת שלך אין פירוט.
huber לפי האתר שנתת לי אני מניח שחייב לקנות את המשחק על מנת לקבל את האוזניה האם זה נכון?
והאם אפשר לשמוע רק דרך המשחק הספציפי הזה אן דרך כל המשחקים שמשחקים ברשת?
האוזניה היא מוצר רישמי של סוני ולכן תתאים לכל משחק (לצ'ט, לא להאזנה לסאונד של המשחק עצמו). אולי כדאי שתקרא את הביקרות בעיברית של הבחור שפתח את הת'רד?
לפותח הת'רד - עדיין לא קיבלתי תשובה - האם יצא לך להתנסות עם האוזניה בשילוב עם פלאפון? אם כן איזה ואיך היא בפני עצמה ובהשוואה למוצר מקביל אם יוצא לך לבדוק.
האוזניה היא מוצר רישמי של סוני ולכן תתאים לכל משחק (לצ'ט, לא להאזנה לסאונד של המשחק עצמו). אולי כדאי שתקרא את הביקרות בעיברית של הבחור שפתח את הת'רד?
לפותח הת'רד - עדיין לא קיבלתי תשובה - האם יצא לך להתנסות עם האוזניה בשילוב עם פלאפון? אם כן איזה ואיך היא בפני עצמה ובהשוואה למוצר מקביל אם יוצא לך לבדוק.
...
לא יצא לי לנסות.
אני מעדיף את ה-BT2020 שהיא קלה ממנה כמעט פי 2 במקרה הזה.