ARCH ENEMY

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #1 

כחובב רוק כבד מהסוג האגרסיבי, אך מלודי, אין לי הרבה אופציות בימים אלה ותמיד מפתיע אותי מחדש כשאני נחשף ללהקה שלא הכרתי. רוב החומר בתחום הזה הוא לעוס עד זוב דם, מעט מאוד חומר הוא מקורי. הרוב או ישן מאוד (שנות השמונים המוקדמות, שנות תור הזהב של הסגנון) ורק פה ושם יש הבלחות של מקוריות.

בשנתים האחרונות "נאלצתי" להאזין למוזיקה אלטרנטיבית רכה בעיקר כי יש מעט תוכן מעניין בתחום.

בהקשבה ל-PODCAST שמעתי ברקע את השיר שאני כבר מכיר "WE WILL RISE" ופתאום קלטתי שזה השיר היחיד של ARCH ENEMY שאני מכיר...

אז אני אחרי שמיעה חוזרת ונשנית של ANTHEMS OF REBELION המדהים.

זהו רוק כבד אגרסיבי. חלקו איטי (גותי), רובו מהיר ואגרסיבי. הזמר גרוני ביותר ונשמע כמו השטן בבוקר, אחרי שהוא קם על צד שמאל לאחר לילה ארוך של ... מה שהשטן עושה, אני מניח.

השירים לוקחים זמן להתרגל, כמו כל תוכן טוב (משהו שאני מתלהב ממנו אחרי שמיעה אחת, בד"כ ימאס עלי אחרי שתי האזנות נוספות). אני כבר שבוע עם הדיסק הזה בלופ ברכב, במערכת ועם האייטיונז מנגן את זה ללא סוף תוך כדי העבודה (וגם כרגע).

אלה שירים שאחרי 2-3 האזנות ,מי שאוהב את הסגנון יתחיל לנענע את הראש קדימה ואחורה כאילו אין מחר...

תענוג.

לכל מי שיש לו עדיין שרידים של עור התוף או טעם מוזיקלי שחוסם ריפים מהירים של גיטרה ותופים שמתופפים להם ב-20HZ ומעלה - להתרחק כמו מאש ולהשאיר את הכיף הזה רק לנו.

אגב, ממה ששמעתי (רק הצצה ראשונית, אדווח אחרי שימאס לי מהדיסק הזה), הדיסקים הבאים פחות קומוניקטיביים. אני אדגום את כל הדיסקים ונראה מי נגד מי שם.

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #2 

להקה מאוד מפורסמת בז'אנר המטאל אבל הקול של הסולנית פשוט זוועה וישר הרחיק אותי.. מוסיקה כבדה ועצבנית יש הרבה היום..
כמה שאהבתי מהשנים האחרונות :
Judas Priest - Nostradamus - 2008 , דיסק מאוד מלודי - HEAVY METAL...שהוא גם קונספט אלבום..
Therion - Gothic Kabbalah - 2007 , אולי הדיסק הטוב ביותר של שנת 2007, דיסק מטאלי ומאוד מאוד מאוד מלודי ומיוחד, הייתי בהופעה שלהם בארץ שהייתה מעולה (חוץ מהסאונד הגרוע בגני התערוכה..) אלבום מומלץ מאוד..
Dominici - 03 a Trilogy Part Two, סולן להקת דרים בתחילת דרכה.. מטאל עצבני מזכיר קצת את דרים תיאתר..
Amaseffer - Slaves for Life - 2008 בנתיים הדיסק הטוב ביותר של 2008 לטעמי, מטאל עצבני כבד ומיוחד.. להקה ישראלית, מספר את סיפור יציאת מצרים... קונספט אלבום גאוני ומיוחד!!

נבדוק את הARCH ENEMY
נערך לאחרונה על ידי StonedJunglist ב 13/12/2008 23:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #3 

זה עובד, כמו עם kittie הקול מצליח למרות שזה מרתיע בהתחלה. זה לא נחמד אבל זה מצליח.

ננסה את הלהקות שציינת אחרי שנמצה את arch enemy.  

Metaldude
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 46
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

ANTHEMS OF REBELION הוא אלבום מופת מבחינתי ( dead eyes see no future הוא בין השירים הטובים ביותר ששמעתי) אבל כדאי לך לשמוע את האלבום WAGES OF SIN, אחד הגדולים שלהם.

דרך אגב, ה"סולן" הוא בהחלט אגדה....

מדובר בגברת אנג'לה גוסו, אחת המובילות בתחום שלא נופלת מגברים אחרים שניסו ללא הצלחה להגיע לעוצמה ויכולת שכזו.
הייתי בהופעה שלהם ואני לא יכול לתאר את הכריזמה שנוטפת מהבחורה הזו, מה גם שהיא נראית כמו שצריך....

גם הגיטריסט שלהם, MICHAEL AMMOT, הוא מפורסם עם רקורד מרשים ויצירתיות שלא מהעולם הזה ( וטכניקה שבשבילה אני מניח הוא מכר את נשמתו לשטן ).

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #5 

הייתי היום באירוע של ניופאן ואחד העובדים היה עם טי שירט של dead eyes see no future. כבוד...

Metaldude
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 46
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

אופס... :lol:

Booboo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1929
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #7 

בתור חובב Death Metal, התרגלתי כבר כמעט לכל סוג של Growling.

הסולן היחיד שעדיין באמת קשה לי לשמוע הוא של Cradle of Filth.

אם ב-Arch Enemy הוא נשמע כמו השטן, ב-Cradle of Filth הוא נשמע כמו המכשפה מבלייר. מפחידדדד...

אגב, אחד הדברים היותר מפחידים שיצא לי להיתקל בהם בשיטוטיי ברשת בנושא Black ו-Death מטאל הוא אתר קטן שמפרסם טבלה שנראית כמו: "אדונינו מופיע בשיר 5 לאחר 02:05 דקות".

בשניות הראשונות לא ממש הבנתי על איזה "אדונינו" הוא מדבר, עד ששמעתי את השיר....
בהההה.........
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”