בקר וידיאו של מולטימדיה
-
djmarom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- שם מלא: מרום ג'רסי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי יש לי בעיה
יש לי מדיה סנטר ובגלל שהמארז שלו מאד נמוך (9 ס"מ) אז יש לי כרטיס כזה שמשכיב את הכרטיסי PCI עכשיו שהתקנתי את המחשב הכל עבד מעולה הכרטיס טלויזה Hauppauge WinTV PVR150 MCE עבד וראיתי טלויזיה הכל רגיל
יום אחד רציתי להתקין כרטיס PCI שמפצל USB וזה ביקש ממני את המנהל התקנים שלא בקיצור לא היה לי ולא היה לי כח לחפש אז הורדתי אותו.
מאז הכרטיס טלויזיה לא עובד בגלל שחסר לי בקר וידיאו של מולטימדיה חיפשתי את הדרייברים של זה ניסיתי כמעת הכל אפילו לקנות כרטים חדש חחח ועכשיו אין לי מושג מה לעשות במנהל התקנים כתוב בקר וידיאו של מולטימדיה לידו יש סימן צהוב כזה ואיפה שאמור להיות הכרטיס טלויזה הוא כותב משהו אחד בכלל לא את השם של הכרטיס משהו HDTV וגם ליד זה סימן צהוב כזה
מישהו יכול לעזור לי כי ממש אני לא יודע כבר מה לעשות
מערכת הפעלה: ויסטה
תודה מראש
מרום ג'רסי
יש לי מדיה סנטר ובגלל שהמארז שלו מאד נמוך (9 ס"מ) אז יש לי כרטיס כזה שמשכיב את הכרטיסי PCI עכשיו שהתקנתי את המחשב הכל עבד מעולה הכרטיס טלויזה Hauppauge WinTV PVR150 MCE עבד וראיתי טלויזיה הכל רגיל
יום אחד רציתי להתקין כרטיס PCI שמפצל USB וזה ביקש ממני את המנהל התקנים שלא בקיצור לא היה לי ולא היה לי כח לחפש אז הורדתי אותו.
מאז הכרטיס טלויזיה לא עובד בגלל שחסר לי בקר וידיאו של מולטימדיה חיפשתי את הדרייברים של זה ניסיתי כמעת הכל אפילו לקנות כרטים חדש חחח ועכשיו אין לי מושג מה לעשות במנהל התקנים כתוב בקר וידיאו של מולטימדיה לידו יש סימן צהוב כזה ואיפה שאמור להיות הכרטיס טלויזה הוא כותב משהו אחד בכלל לא את השם של הכרטיס משהו HDTV וגם ליד זה סימן צהוב כזה
מישהו יכול לעזור לי כי ממש אני לא יודע כבר מה לעשות
מערכת הפעלה: ויסטה
תודה מראש
מרום ג'רסי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נסה להתקין מחדש את הדרייברים של כרטיס הטלוויזיה שלך. הדרייברים הכי עדכניים אמורים להיות באתר של Hauppauge.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תנסה לעשות Uninstall שלהם, ריסטרט למחשב, ואז התקן מחדש.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"