אני מנסה להעביר קבצים לנגן דרך המחשב ולא מצליח להעביר את כולם ביצעתי פירמוט לנגן ועדיין אותו הדבר.
האם מישהו ניתקל בבעיה דומה ומצא את פתרונה ?מדובר בנפח 2GB
בעיה בSANSA 250 של SANDISCK
יש לי את המכשיר הזה והוא ממש לא יעיל
לא תמיד מצליח להיקלט ע"י המערכת, לא תמיד אפשר ליצור תיקיות.
וגם כשרוצים לשמוע שירים -הכל נשמע בבת אחת למרות שבניתי לכל להקה תיקיה משלה ועוד המון תקלות....
לפי דעתי-מכשיר פשוט גרוע!
מצטער שאני אומר לך את זה כך אבל זה פשוט הרגיז אותי ששילמתי תבין ותקילין עליו והוא לא מתקרב למכשירים פשוטים ---'עם שמות לא גדולים'-
שוב-זו דעתי -יכול להיות שאני לא יודע לתפעל אותו כמו שצריך ,למרות שבדקתי בהמון מקומות והרבה מתלוננים על אותו מכשיר ספציפי
מקוה שהמכשירים החדשים שלהם יותר טובים-------[....ושאלה יהיו הצרות שלנו.........]
ביי
וגם כשרוצים לשמוע שירים -הכל נשמע בבת אחת למרות שבניתי לכל להקה תיקיה משלה ועוד המון תקלות....
מצטער שאני אומר לך את זה כך אבל זה פשוט הרגיז אותי ששילמתי תבין ותקילין עליו והוא לא מתקרב למכשירים פשוטים ---'עם שמות לא גדולים'-
שוב-זו דעתי -יכול להיות שאני לא יודע לתפעל אותו כמו שצריך ,למרות שבדקתי בהמון מקומות והרבה מתלוננים על אותו מכשיר ספציפי
מקוה שהמכשירים החדשים שלהם יותר טובים-------[....ושאלה יהיו הצרות שלנו.........]
ביי
תשמע
בדקתי קצת את הענין עכשיו וראיתי שהנגן נמצא על מצב-MTP
העברתי אותו למצב -MSC
וזה ממש עזר!
אפשר להעביר תיקיות וגם לנהל אותם
המערכת קוראת אותו במהירות,
וגם בנגן עצמו יש שליטה על הקבצים אם שמים כמה קבצים אפשר לנגן אחד מהם בנפרד.
ראה זה פלא!!!!!!!!!!!!!!!!!
נתק את הנגן מהמכשיר.
לך להגדרות שלו תיכנס ל-USB
ושם תשנה ממצב אוטומטי למצב -MSC
מקוה שזה יפתור לך את הבעיה
ביי
בדקתי קצת את הענין עכשיו וראיתי שהנגן נמצא על מצב-MTP
העברתי אותו למצב -MSC
וזה ממש עזר!
אפשר להעביר תיקיות וגם לנהל אותם
המערכת קוראת אותו במהירות,
וגם בנגן עצמו יש שליטה על הקבצים אם שמים כמה קבצים אפשר לנגן אחד מהם בנפרד.
ראה זה פלא!!!!!!!!!!!!!!!!!
נתק את הנגן מהמכשיר.
לך להגדרות שלו תיכנס ל-USB
ושם תשנה ממצב אוטומטי למצב -MSC
מקוה שזה יפתור לך את הבעיה
ביי
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3735
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
האפשרות היחידה להוריד קובץ לנגן הוא כאשר הנגן מחובר למחשב כנס לתיקיה שהורדת לנגן בחר את כל השירים ואז מקש ימני "צור רשימת השמעה" ואז תראה שבתוך התיקיה ישנו אייקון חדש תן לו שם וצא מהקובץ.cvx כתב:יש לי את המכשיר הזה והוא ממש לא יעיל
ביי...
נתק את הנגן תדליק את הנגן מחדש כנס לPLAY LIST ושם כבר תראה את הקובץ עם השירים ומופיע עם השם שנתת לו .זה מה שאני עושה ואז יש לי גישה ישירה לקבצים שאני מוריד.
בהצלחה.