המלצות בכישת מערכת ק"ב
שלום לכולם
קודם כל דברי ברכה למנהלי האתר שבנו אתר יפהפה ומעניין מאד !!!
לשאלתי:
אני מעוניין במערכת לקולנוע ביתי המורכבת מ DVD קורא DIVX + רמקולים 5, וכמובן סאבוופר.
תקציבי צנוע ביותר. בסביבות 2000 ש"ח
המערכת מיועדת לשמיעה בסלון בגודל של כ 5 * 6.
שימוש עיקרי לצפייה בסרטים.
אנא המליצו לי על האופציות העומדות בפני.
תודה מראש
איתי
קודם כל דברי ברכה למנהלי האתר שבנו אתר יפהפה ומעניין מאד !!!
לשאלתי:
אני מעוניין במערכת לקולנוע ביתי המורכבת מ DVD קורא DIVX + רמקולים 5, וכמובן סאבוופר.
תקציבי צנוע ביותר. בסביבות 2000 ש"ח
המערכת מיועדת לשמיעה בסלון בגודל של כ 5 * 6.
שימוש עיקרי לצפייה בסרטים.
אנא המליצו לי על האופציות העומדות בפני.
תודה מראש
איתי
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אין הרבה בתקציב הזה.
תוכל לקנות מה שנקרא "Home theater in a box", כלומר DVD משולב רסיבר עם 5 רמקולים קטנטנים וסאב כגון-
http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=23272
http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=127583
אבל קח בחשבון שהאיכות נמוכה ביותר.
אני הייתי יורד מעניין הסראונד, ועד שאוכל לגייס סכומים יותר גדולים (או לחילופין לקנות את המערכת שלב- שלב, לדעתי הדבר הריאלי ביותר לעשות), קונה DVD נורמלי באיזור ה 600-700 ש"ח של חברה מוכרת (ממליצים כאן בד"כ על פיוניר 383. לי יש ניסיון טוב מאוד גם עם LG 9723P, שקורא היטב כל מה שהאכלתי אותו עד כה), ואז טי- אמפ (280 ש"ח) (הרץ חיפוש באתר על "Sonic Impact" ותמצא את המאמר שיסביר במה מדובר) בתוספת שני רמקולי מדף טובים מיד שניה (בכל מה שנותר, ואפשר להשיג דברים טובים בסכום זה), או את הסט למחשב (ללא טי- אמפ) של אלטק לנסינג, ה- ATP3, שגדול מאוד על מידותיו ומחירו (400 ש"ח).
יש לי למעשה חבר שזו ה"מערכת" שלו- DVD+ ATP3, והוא נהנה ממנה עד מאוד. מצד שני, הדרישות שלו לא כ"כ גבוהות, אז הכל יחסי. אל תקנה מערכת 5.1 למחשב, כי אין להן מקודד ולא תוכל לקבל שום אפקט היקפי.
מקווה שעזרתי.
http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=23272
http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=127583
אבל קח בחשבון שהאיכות נמוכה ביותר.
אני הייתי יורד מעניין הסראונד, ועד שאוכל לגייס סכומים יותר גדולים (או לחילופין לקנות את המערכת שלב- שלב, לדעתי הדבר הריאלי ביותר לעשות), קונה DVD נורמלי באיזור ה 600-700 ש"ח של חברה מוכרת (ממליצים כאן בד"כ על פיוניר 383. לי יש ניסיון טוב מאוד גם עם LG 9723P, שקורא היטב כל מה שהאכלתי אותו עד כה), ואז טי- אמפ (280 ש"ח) (הרץ חיפוש באתר על "Sonic Impact" ותמצא את המאמר שיסביר במה מדובר) בתוספת שני רמקולי מדף טובים מיד שניה (בכל מה שנותר, ואפשר להשיג דברים טובים בסכום זה), או את הסט למחשב (ללא טי- אמפ) של אלטק לנסינג, ה- ATP3, שגדול מאוד על מידותיו ומחירו (400 ש"ח).
יש לי למעשה חבר שזו ה"מערכת" שלו- DVD+ ATP3, והוא נהנה ממנה עד מאוד. מצד שני, הדרישות שלו לא כ"כ גבוהות, אז הכל יחסי. אל תקנה מערכת 5.1 למחשב, כי אין להן מקודד ולא תוכל לקבל שום אפקט היקפי.
מקווה שעזרתי.
איפיון עצמי
תודה רבה על ההסבר המקיף.
אני צריך לאפיין קצת את עצמי,
מכל מה שקראתי באתר יש כאן קהילה של משוגעים ( במובן החיובי) לדבר שאיכות הסאונד והציוד חשובה להם ביותר, אבל אני בסך הכל משתמש ביתי שרוצה להנות מחויה של קולנוע ביתי עם צליל סרואנד ומידי פעם לשמוע דיסק טוב במערכת.
אני לא חושב שאני מספיק אנין להבחין באיכויות השונות בין מגבר ורמקולים ב 15K ש"ח לאותה מערכת ב 2K ש"ח.
לכן אבקש המלצה על מערכת פשוטה טובה ואמינה במסגרת התקציב שלי (2000-2500)
שוב תודה מראש
איתי
אני צריך לאפיין קצת את עצמי,
מכל מה שקראתי באתר יש כאן קהילה של משוגעים ( במובן החיובי) לדבר שאיכות הסאונד והציוד חשובה להם ביותר, אבל אני בסך הכל משתמש ביתי שרוצה להנות מחויה של קולנוע ביתי עם צליל סרואנד ומידי פעם לשמוע דיסק טוב במערכת.
אני לא חושב שאני מספיק אנין להבחין באיכויות השונות בין מגבר ורמקולים ב 15K ש"ח לאותה מערכת ב 2K ש"ח.
לכן אבקש המלצה על מערכת פשוטה טובה ואמינה במסגרת התקציב שלי (2000-2500)
שוב תודה מראש
איתי
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- קיבל תודות: 0
תאמין לי, אנין או לא, את ההבדל שומעים Loud and Clear..
השאלה היא רק אם ההבדל המאוד שמיע הזה שווה לך את הכסף. זה מה שמבדיל את האודיופיל מזה שאיננו (זה והשדרגת כמובן).
המלצותי עומדות בעינן. אם אתה ממש חייב סראונד, אז התקציב הזה מאוד נמוך, ומה שנותר הוא אותן מערכות "קולנוע ביתי בקופסה".
פשוט לך על מותג מוכר ולא על איזה מותג מדבקה סיני.
אבל אני הייתי בפירוש הולך על המלצתי השניה ועוזב את הסראונד בינתים.
המלצותי עומדות בעינן. אם אתה ממש חייב סראונד, אז התקציב הזה מאוד נמוך, ומה שנותר הוא אותן מערכות "קולנוע ביתי בקופסה".
פשוט לך על מותג מוכר ולא על איזה מותג מדבקה סיני.
אבל אני הייתי בפירוש הולך על המלצתי השניה ועוזב את הסראונד בינתים.
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- קיבל תודות: 13 פעמים
חבל על הכסף. ואם
אתה חושב שלא תרגיש בהבדל, תזכור שגם לך, טרנזיסטור קטן מפלסטיק ב - 100 ש"ח ישמע פחות טוב ממערכת בחלקים של כמה אלפי שקלים.
זה סוג ההבדל שתקבל , ולכן שווה לחסוך עוד קצת (ועל אמינות עוד לא דיברתי).
זה סוג ההבדל שתקבל , ולכן שווה לחסוך עוד קצת (ועל אמינות עוד לא דיברתי).
איל פור