חיבור YES לכרטיס טלוויזיה AVerMedia AVerTV Super 007
חיברתי את הכרטיס לPCI וחיברתי גם ממיר של YES בחיבור אנטנה (אין לי מושג איך באמת קוראים לו, מן חיבור נקודה כזה) כשהמחשב מכובה, והדלקתי אותו.
התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של הכרטיס, הכל בעיקרון הלך חלק.
כשאני מפעיל את התוכנה, היא לא מראה לי את הממיר. היא רושמת לי Device is Not Ready.
אם אפשר לקבל הסבר איך להגדיר את הממיר, זה יהיה נהדר...
או שזה בכלל לא הצורה שבה צריך לחבר אותו? אם זה המקרה אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי איך כן לחבר אותו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך.
אני מקווה שזה בכלל המקום הנכון לשאול, אם לא תפנו אותי אליו Cool
תודה חבר'ס :)
התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של הכרטיס, הכל בעיקרון הלך חלק.
כשאני מפעיל את התוכנה, היא לא מראה לי את הממיר. היא רושמת לי Device is Not Ready.
אם אפשר לקבל הסבר איך להגדיר את הממיר, זה יהיה נהדר...
או שזה בכלל לא הצורה שבה צריך לחבר אותו? אם זה המקרה אז אני אשמח אם מישהו יגיד לי איך כן לחבר אותו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך.
אני מקווה שזה בכלל המקום הנכון לשאול, אם לא תפנו אותי אליו Cool
תודה חבר'ס :)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
הפורום הנכון הוא פורום HTPC ומחשבי מדיה סנטר.
אתה צריך לחבר את הממיר שלך בכבל של 3 תקעי RCA צהוב אדום ולבן. בתוכנה אתה צריך לבחור Composite (נקרא גם CVBS מהתוכנות). תוכל כמובן לראות כל פעם רק את הערוץ שהממיר נמצא עליו.
אתה צריך לחבר את הממיר שלך בכבל של 3 תקעי RCA צהוב אדום ולבן. בתוכנה אתה צריך לבחור Composite (נקרא גם CVBS מהתוכנות). תוכל כמובן לראות כל פעם רק את הערוץ שהממיר נמצא עליו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מממ הבעיה שאין לכרטיס שלי כניסת RCApixies כתב:הפורום הנכון הוא פורום HTPC ומחשבי מדיה סנטר.
אתה צריך לחבר את הממיר שלך בכבל של 3 תקעי RCA צהוב אדום ולבן. בתוכנה אתה צריך לבחור Composite (נקרא גם CVBS מהתוכנות). תוכל כמובן לראות כל פעם רק את הערוץ שהממיר נמצא עליו....
[/img]http://i257.photobucket.com/albums/hh23 ... 000074.jpg
מה עושים במקרה כזה? :O
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם תסתכל ב-Quick Guide של הכרטיס, תראה שניתן לחבר אליו Composite/RCA עם מתאם מיוחד שנכנס אל כניסת ה-S-Video. לא הבנתי מהמדריך אם זה מגיע עם הכרטיס או שצריך לרכוש בנפרד תמורת כמה שקלים. לכן, בפניך עומדות 2 אפשרויות:
1. לנסות להשיג את המתאם הזה ולחבר ככה את הממיר, עם RCA צהוב. אודיו RCA אדום-לבן בצד הממיר, תקע 3.5 מ"מ בצד הכרטיס (כמו של אוזניות, נקרא גם PL).
2. אם יש לך ממיר שיש עליו לוגו כחול של יס, אז זה ממיר שתומך גם ביציאת S-Video. במקרה כזה, עליך לקנות מתאם קטן מ-SCART ל-S-Video, כמו זה:
http://ultrapro.co.il/products/88812
ואליו לחבר כבל S-Video ל-S-Video אל הכרטיס.
אם אין לך ממיר שתומך ב-S-Video, אתה יכול לנסות להתקשר למוקד של יס ולבקש מהם שיחליפו לך ממיר. ייתכן שיתנו לך בחינם ויתכן שידרשו ממך תשלום עבור ביקור טכנאי, תלוי עד כמה תהיה אסרטיבי איתם.
אודיו מתחבר אותו דבר כמו בסעיף הקודם.
1. לנסות להשיג את המתאם הזה ולחבר ככה את הממיר, עם RCA צהוב. אודיו RCA אדום-לבן בצד הממיר, תקע 3.5 מ"מ בצד הכרטיס (כמו של אוזניות, נקרא גם PL).
2. אם יש לך ממיר שיש עליו לוגו כחול של יס, אז זה ממיר שתומך גם ביציאת S-Video. במקרה כזה, עליך לקנות מתאם קטן מ-SCART ל-S-Video, כמו זה:
http://ultrapro.co.il/products/88812
ואליו לחבר כבל S-Video ל-S-Video אל הכרטיס.
אם אין לך ממיר שתומך ב-S-Video, אתה יכול לנסות להתקשר למוקד של יס ולבקש מהם שיחליפו לך ממיר. ייתכן שיתנו לך בחינם ויתכן שידרשו ממך תשלום עבור ביקור טכנאי, תלוי עד כמה תהיה אסרטיבי איתם.
אודיו מתחבר אותו דבר כמו בסעיף הקודם.
שמע יא תותח, הפצצת בתגובה אחרי שהצלחתי לחבר אותו בחיבור אנטנה. כלומר זה עובד בצורה טובה יחסית, אני לא חושב שהאיכות פה היא גרועה.
עזרת לי מאוד עם המידע, האמת שיש לי מתאם Svideo-RCA שקיבלתי עם הכרטיס מסך, אבל אני לא רואה צורך בו עכשיו כשהצלחתי להפעיל את זה דרך החיבור אנטנה.
שוב תודה על התגובה, הפצצת =]
-אפשר לנעול-
עזרת לי מאוד עם המידע, האמת שיש לי מתאם Svideo-RCA שקיבלתי עם הכרטיס מסך, אבל אני לא רואה צורך בו עכשיו כשהצלחתי להפעיל את זה דרך החיבור אנטנה.
שוב תודה על התגובה, הפצצת =]
-אפשר לנעול-
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ממליץ לך בחום לחבר את זה דרך ה-RCA והמתאם. תופתע מהשיפור באיכות התמונה.