שאלה-הצעה\רעיון- טעינת קובץ כתוביות לפופקורן

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

התוכנת VLC נוספה אפשרות לטעינת קובץ כתוביות חיצוני.האם ניתן בדרך כלשהי לגרום תוכנת הפופקורן לטעון קובץ כתוביות חיצוני.אני יודע שאם ישנו קובץ כתוביות באןתה מחיצה של הסרט עם אותו שם אז הוא טוען אותו אבל לא תמיד זה קורה בעיקר בקבצי ISO או MKV שמיכלים כבר מספר כתוביות בתוך קובץ הסרט,בתוכנת VLC ניתן לטעון קובץ כתוביות וזה פותר את בעית ההמרות למניהן.
תודה ומקווה שניתן לעשות זאת

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #2 

לא הבנתי. הפופקורן תמיד קורא את הקובץ כתוביות החיצוני, למעט בפורמט של ISO שזה דיסק DVD (בד"כ) אשר בא עם כתוביות מובנות בתוכו ואם רוצים להוסיף כתוביות יש לערוך את ה-DVD באמצעות תוכנה ייעודית לכך.

dave10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

olorin מזה אני רוצה להמנע,מה שרציתי הוא שתהיה פונקציה במכשיר \תוכנה שיה ניתן לטעון קובץ כתוביות זה הכל.נראה לי שאפשר לעשות זאת ואולי לבקש מהם בעדכון הבא שלהם תהיה אפשרות כזו.ממש כמו בתוכנת VLC

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1622
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

dave10 כתב:olorin מזה אני רוצה להמנע,מה שרציתי הוא שתהיה פונקציה במכשיר \תוכנה שיה ניתן לטעון קובץ כתוביות זה הכל.נראה לי שאפשר לעשות זאת ואולי לבקש מהם בעדכון הבא שלהם תהיה אפשרות כזו.ממש כמו בתוכנת VLC
...
אני גם מצטרף לבקשה - המצב אצלי הוא שיש לי שני קבצי srt (אחד בעברית ואחד באנגלית) לאותו הסרט (אני מעדיף כתוביות באנגלית, אך אם באים חברים של הילדים, הם צריכים כתוביות באנגלית). כרגע אני צריך לרוץ למעלה, ולשנות את השם של הקובץ srt שאני רוצה שיועלה.

אני יודע שתאורטית, ניתן לפתור את הבעיה בעזרת mkvmerge, אבל היה עדיף היה אם היתה תמיכה בבחירת קובץ התרגום כמו ב-vlc
אמיר.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”