המלצה לסידרה - the IT crowd
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
קומדיה בריטית העוקבת אחר שני עובדי תמיכה טכנית חנונים והבוסית החדשה שלהם שלא מבינה כלום במחשבים. לעולמם הקלאוסטרופובי של אנשי מחלקת מחשוב בחברת ענק, נכנסת מנהלת חדשה שמתקשה להבין דבר וחצי דבר על עולמם הוירטואלי. הם, לעומתה, מתקשים להבין את העולם האמיתי וחיים בתוך מציאות של משחקי מחשב, סרטי אפקטים, אוכל מהיר ויחסים אדיפליים עם אמא. האם יש סיכוי למחלקה המוזרה הזאת?
סיטקום של ערוץ 4 הבריטי בבימויים של בן פולר וגרהאם ליינהאן.
הסיבה שהחלטתי לצפות בסידרה נובעת למי שלא יודע לעצם היותי איש תמיכה טכנית בעברי הרחוק - לא עבודה מהנה כלל ועיקר, אבל זה נושא לת'רד אחר. כמעט סיימתי את העונה הראשונה ואני יכול להגיד לכם שזוהי סידרה משעשעת להפליא כמיטב המסורת הבריטית.
סיטקום של ערוץ 4 הבריטי בבימויים של בן פולר וגרהאם ליינהאן.
הסיבה שהחלטתי לצפות בסידרה נובעת למי שלא יודע לעצם היותי איש תמיכה טכנית בעברי הרחוק - לא עבודה מהנה כלל ועיקר, אבל זה נושא לת'רד אחר. כמעט סיימתי את העונה הראשונה ואני יכול להגיד לכם שזוהי סידרה משעשעת להפליא כמיטב המסורת הבריטית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא שאני ראיתי, אבל אלא אם כן זו סדרת אקשן כמו THE TERMINATOR, שם פשוט חייב HD, בסדרות קומיות לדעתי זה לא MUST. רק כשאני מוריד פרק פרק (במעקב אחרי סידרה שמשודרת כרגע) אוריד HD, ברגע שאני צריך להוריד 3 עונות על מנת להשלים סידרה שפיספסתי - אוותר ואסתפק ב SD.
- oferlaor
- מנהל

Huber,
הסדרה היחידה שראיתי לא ב-HD לאחרונה היתה THE WIRE (כמעט 60 פרקים) וזה היה מאוד קשה על העיניים.
הסדרה היחידה שראיתי לא ב-HD לאחרונה היתה THE WIRE (כמעט 60 פרקים) וזה היה מאוד קשה על העיניים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

למזלי אני לא אודיופיל/וידאופיל מושבע, רק חובבן - החיים הרבה יותר פשוטים כך 
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני כרגע בעונה שלישית ואני חייב לציין שזו אחת הסדרות הכי מצחיקות שראיתי. אולי זו העובדה שאני גיק בעצמי, אולי זו העובדה שאתמיד אהבתי סדרות בריטיות (במיוחד סדרות קומיות) אבל אני מוצא את עצמי מחכה בקוצר רוח לפרק הבא וזה כמעט ולא קורה לי בסדרות קומיות.
הפרק שצחק על FACEBOOK היה פשוט ג א ו נ י בעיני...
אז תרשו לי שוב להמליץ על סידרה זו, בייחוד אם יש בכם מעט מה"גיק" (כן, כן - גם אתה שם מאחור שמתחבא ומכחיש זאת נמרצות, גם אתה גיק!).
הפרק שצחק על FACEBOOK היה פשוט ג א ו נ י בעיני...
אז תרשו לי שוב להמליץ על סידרה זו, בייחוד אם יש בכם מעט מה"גיק" (כן, כן - גם אתה שם מאחור שמתחבא ומכחיש זאת נמרצות, גם אתה גיק!).
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא משתשמש בניוז - רק ב TL.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
גוווווו IT !!!
נראה מדליק (גיק שכמוני)
גם הולך לצאת אמריקאי
http://www.tv.com/the-it-crowd/show/687 ... ts;title;0
נראה מדליק (גיק שכמוני)
גם הולך לצאת אמריקאי
http://www.tv.com/the-it-crowd/show/687 ... ts;title;0
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
-
Huber
- חבר במועדון HT

לאמריקאים יש נטייה לקחת סדרות מופת בריטיות ולהפך אותם לזבל - ע"ע זיווגים, ככה שאני לא עוצר את נשימתי. מה גם שהמבא האירי של הבחור שם פשוט משעשע בטירוף... 
גם לי יצא לראות את 3 העונות בזמן האחרון (בתקופה של יומיים בערך) ופשוט נהנתי בטירוף מהסדרה.
הומור בריטי משובח ביותר, רק חבל שהיא כל כך קצרה, רק 6 פרקים בכל עונה...
הפרק האחרון בעונה הראשונה (נראה לי) שהוא משתמש בשירותי נכים ואחר כך חושבים שהוא נכה, פשוט גאוני!
הומור בריטי משובח ביותר, רק חבל שהיא כל כך קצרה, רק 6 פרקים בכל עונה...
הפרק האחרון בעונה הראשונה (נראה לי) שהוא משתמש בשירותי נכים ואחר כך חושבים שהוא נכה, פשוט גאוני!
ראיתי כבר שני פרקים ובהחלט יש קטעים קורעים
תודה על ההמלצה
תודה על ההמלצה
- oferlaor
- מנהל

זה "היתרון" של להיות חולה (אני עדיין עם חום), ראיתי את כל שלושת עונות הסדרה ברצף.
סדרה מוצלחת, בעיקר בעונות המאוחרות יותר. הברקות ללא סוף, כולל הפרק עם הגרמני, הקולנוע הביתי, ההרצאה על האינטרנט (מצחיק בטירוף!).
בהחלט אפשר היה להקפיץ את הסדרה הזו בכמה מונים אם זה היה מטופל בצורה יותר חכמה טיפה. אני דווקא חושב שגירסא אמריקאית של זה יכולה בהחלט לתרום (ע"ע THE OFFICE).
סדרה מוצלחת, בעיקר בעונות המאוחרות יותר. הברקות ללא סוף, כולל הפרק עם הגרמני, הקולנוע הביתי, ההרצאה על האינטרנט (מצחיק בטירוף!).
בהחלט אפשר היה להקפיץ את הסדרה הזו בכמה מונים אם זה היה מטופל בצורה יותר חכמה טיפה. אני דווקא חושב שגירסא אמריקאית של זה יכולה בהחלט לתרום (ע"ע THE OFFICE).
-
Huber
- חבר במועדון HT

אתה רואה - לצפות בסידרה ללא HD לא גורם לנזק בלתי הפיך לרישתית
אכן סידרה מעולה, אני מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה, מישהו יודע אולי מתי היא תצא? חיפשתי ברשת תשובה ולא מצאתי. ד"א, קוריוז קטן, גם הבוסית בסידרה וגם התומך עם המבטא האירי מויעים יחידם בסרט How to Lose Friends & Alienate People שהוא סרט מומלץ בפני עצמו.
ד"א, אני לא חושב שמעבר לפורמט אמריקאי יעשה טוב לסידרה. בעיניי חלק לא קטן מה"כיף" בסידרה זה בין היתר ההומור הבריטי, המבטא האירי שמשעשע אותי כל פעם מחדש, וכמובן השחקנים הבריטיים המוצלחים (מי ישימו במקום השחקן כהה העור עם התסרוקת המטורפת והקול הצפצפני?). בנוסף אם כבר מדבר על לקחי העבר, ברב המיקרים כאשר לקחו סידרה בריטית טובה וחיקו אותה בטלוויזיה האמריקאית זה לא הסתיים בטוב - ע"ע COUPLING/זיווגים המדהימה שעברה "אונס" בורטלי במעבר לפורמט אמריקאי.
ד"א - רק אני חושבת שה"מנהלת" שלהם ממש לא נראית טוב, אפילו נראית ממש מוזר?
אכן סידרה מעולה, אני מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה, מישהו יודע אולי מתי היא תצא? חיפשתי ברשת תשובה ולא מצאתי. ד"א, קוריוז קטן, גם הבוסית בסידרה וגם התומך עם המבטא האירי מויעים יחידם בסרט How to Lose Friends & Alienate People שהוא סרט מומלץ בפני עצמו.
ד"א, אני לא חושב שמעבר לפורמט אמריקאי יעשה טוב לסידרה. בעיניי חלק לא קטן מה"כיף" בסידרה זה בין היתר ההומור הבריטי, המבטא האירי שמשעשע אותי כל פעם מחדש, וכמובן השחקנים הבריטיים המוצלחים (מי ישימו במקום השחקן כהה העור עם התסרוקת המטורפת והקול הצפצפני?). בנוסף אם כבר מדבר על לקחי העבר, ברב המיקרים כאשר לקחו סידרה בריטית טובה וחיקו אותה בטלוויזיה האמריקאית זה לא הסתיים בטוב - ע"ע COUPLING/זיווגים המדהימה שעברה "אונס" בורטלי במעבר לפורמט אמריקאי.
ד"א - רק אני חושבת שה"מנהלת" שלהם ממש לא נראית טוב, אפילו נראית ממש מוזר?
-
Huber
- חבר במועדון HT

romanch - מאפא המידע הזה? תוכל לתת לינק?