קניית מסך+מערכת סאונד

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ROI2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אתמול נשברתי סופית.
אומנם המשכנתא חונקת אבל הגיעו מים עד נפש..
אתמול ישבתי בסלון וצפיתי במכבי ת"א מנסים לעלות לטופ 16 ופשוט לא יכולתי לזהות מתי נקלע סל ומתי ארויו החטיא בפעם המי יודע כמה...
בכל מקרה אני חייב מסך חדש עם מערכת סראונד איכותית ואשמח לקבל המלצות.
תנאי הסלון:
מרחק של כ- 3.6 מ' לצפייה ישירה מול המסך.
ניתן להחשיך את הסלון בעת צפייה.

הצפייה בטלויזיה היא בעיקר לתוכניות טלויזיה (יש לי יס אם זה עוזר...) ולשידורי ספורט אם כי סביר להניח שאחרי שיהיה לי מסך ראוי אני אתחיל לראות גם קצת סרטים.
למיטה הבנתי מי שמועניין בשידורי ספורט רצוי שיקנה פלזמה, אבל אני אשמח לשמוע על ההבדלים העיקריים בין פלזמה ל- LCD ומה עדיף לי כמובן.

חבר שלי קנה לדוגמא פלזה של L.G והוא סובל, הצפייה ממש לא ברורה ורואים בצורה מטושטשת כמעט בכל הערוצים, יוסי בבוליל נראה אצלו בטלויזיה כמו הבת שלו אם זה עוזר להמחיש את עוצמת הטשטוש.

אני רוצה טלויזיה איכותית בטווח של עד 7,500 ש"ח כשזה טווח חנוק לגמרי וברור שאם ניתן להשיג את הצרכים שלי בפחות אני אשמח לשמוע.
לא ברור לי גם האם אני צריך full hd או hd ready ומה הם ההבדלים ביניהם והאם אני יכול להסתפק ב-37' או שרצוי 42'.
לגבי החברות, קיבלתי המלצות על סמסונג ועל היטאצ'י ורציתי לדעת האם הן אכן מומלצות.

לגבי מערכת הסאונד אשמח לשמוע המלצות עד טווח של 2,500 ש"ח כאשר אין כל כל כוונמה לפוצץ לשכונה את המוח אלא בסה,כ לראות סרטים עם סאונד איכותי.

אשמח לתשובה מקצועית.
תודה.
נ.ב
חשוב לי לראות את הערוצים המרכזיים 2 ו10 בצורה חלקה וטובה ללא שום טשטוש!!! מכיון לרוב אלו הערוצים הנצפים ביותר אצלי

maor199
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
שם מלא: maor199
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

אהלן רועי

יש כמה וכמה שרשורים לגבי גודל מסך כמה חברים באתר מקצועים הרבה יותר ממני לעזור לך לבחור גודל נכון לסלון
אם הכוונה היא צפיה בטלווזיה DVD ולא HD אז לך על HDR ולא FHD בקשר לגודל אני למדתי אחרי קניה של 32 אינץ שאפשר להגדיל בסבבה ל37 המרחק אצלי קטן מאצלך

בקשר לטלוזיה אני מאד מבסוט מהסמסונג סידרה 6 LCD לא יצא לי לראות פלזמות תאמת גם לא חיפשתי
המלצה כללית לפני שתרד לפרטים ותלך לראות טלווזיות לך על מותגים יותר איכותים כמו סמסונג פיוונר LG ההשקעה לדעתי תשתלם
בקשר למערכת סאראונד ושוב מתוך נסיון ברגע שקנית יש מצב שתתחיל אצלך מחלת השדרוג למרות שזה לא נראה ככה עכשיו גם אני חשבתי את אותו הדבר
אז אולי כדאי לחכות עם הסאראונד עד שהתקציב יאפשר משהו איכותי להרבה שנים כי לא בא לך לקנות משהו במיטב כספך ולגלות שזה לא הדבר האמיתי
אם יש לך כוונה שהמערכת סאונד תשמיע גם מוסיקה אז בכלל עדיף לך לכוון לרסיבר סבבה וזוג רמקולים או סט איכותי

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

נראה שאתה מצפה לראות שידורי SD באיכות של HD..יש ערוצים שרואים טוב יותר,ויש ערוצים שפחות.ב CRT זה הרבה פחות מורגש מאשר במסכים דקים.לתכנים שלך עדיף פלזמה (גם יותר סלחנית בשידורי SD) אבל בגודל 50",מה שהתקציב שלך לא מאפשר.אם תחליט ללכת על 42",אז תבדוק את הפנסוניק PV80.אין לך צורך בFHD.לגבי ההבדלים בין LCD ופלזמה,אני מציע שתקרא פה כמה מאמרים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”