עזרה ברכישת מסך 32" לחדר
שלום לכל באי הפורום,
ברצוני לרכוש מסך LCD 32 לחדר. עברתי כאן על אשכולות שנכתבו בעבר אך לא הצלחתי לגבש עמדה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מספר מצומצם של דגמים שעונים לדרישותי על מנת שאוכל לדעת על מה להתמקד בלכתי לחנות.
אז ככה אלו הדרישות/ נתונים:
מרחק צפייה כ- 2 מטר לא יותר.
מיועד לצפייה בשידורי הוט דרך ממיר דיגיטלי רגיל - 60% מהזמן בערך כאשר בדרך כלל זה שידורי ספורט, וכ-40% מהזמן צפייה בסרטי HD.
המסך אמור להתחבר למחשב נייד לשם צפייה בסרטי HD.
תקציב כ-3000 ש"ח , אפשר לחרוג במעט אם יש צורך...
ושאלה שאני לא מצליח לקבל עליה תשובה חד משמעית.
יש היום מסכים 32" HD READY שתומכים ברזולוציה של 1080*1920? אם כן האם זה מייקר את הרכישה בצורה משמעותית ? כיוון שכמובן אעדיף לקנות מסך שתומך ברשולוציה כזו על מנת לראות סרטים 1080P
תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים.
מחכה בקוצר רוח להמצלתכם המקצועית.
ברצוני לרכוש מסך LCD 32 לחדר. עברתי כאן על אשכולות שנכתבו בעבר אך לא הצלחתי לגבש עמדה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מספר מצומצם של דגמים שעונים לדרישותי על מנת שאוכל לדעת על מה להתמקד בלכתי לחנות.
אז ככה אלו הדרישות/ נתונים:
מרחק צפייה כ- 2 מטר לא יותר.
מיועד לצפייה בשידורי הוט דרך ממיר דיגיטלי רגיל - 60% מהזמן בערך כאשר בדרך כלל זה שידורי ספורט, וכ-40% מהזמן צפייה בסרטי HD.
המסך אמור להתחבר למחשב נייד לשם צפייה בסרטי HD.
תקציב כ-3000 ש"ח , אפשר לחרוג במעט אם יש צורך...
ושאלה שאני לא מצליח לקבל עליה תשובה חד משמעית.
יש היום מסכים 32" HD READY שתומכים ברזולוציה של 1080*1920? אם כן האם זה מייקר את הרכישה בצורה משמעותית ? כיוון שכמובן אעדיף לקנות מסך שתומך ברשולוציה כזו על מנת לראות סרטים 1080P
תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים.
מחכה בקוצר רוח להמצלתכם המקצועית.
בגודל 32 אינץ' רק ל-LG יש טלויזיה שהיא פלזמה. בגלל שהתכנים שלך ברובם (60%) הם SD אז צריך להשקיע יותר בטכנולוגיה שתתן קומפנסציה לרזולוציה של SD, כלומר פלזמה. לפי הביקורות עליה, אמורה להיות ממש סבבה.
כאשר אני קניתי טלויזיה לחדר שינה, התלבטתי בינה לבין LA26A450. לצערי בגלל הגודל הייתי בכל זאת חייב ללכת על ה-26, אם לא, הייתי הולך על הפלזמה. חלוקת התכנים שלי זהה לשלך.
כאשר אני קניתי טלויזיה לחדר שינה, התלבטתי בינה לבין LA26A450. לצערי בגלל הגודל הייתי בכל זאת חייב ללכת על ה-26, אם לא, הייתי הולך על הפלזמה. חלוקת התכנים שלי זהה לשלך.
אבל הרזולוציה של הפלזמה קטנה ולא תתמוך בסרטי HD, אז מה עשיתי בזה?
לקנות טלוויזיה שלא תומכת ב HD לא בא בחשבון מבחינתי...אז אשאר עם ה LCD
הבנתי שיש ל- ח.י הפצה מבצע עכשיו על דגמי הסקארלט, קונים 37 אינץ ומקבלים 32 ללא תשלום נוסף. גם ככה אחי רצה לקנות גם 32 אז נבדוק אולי נצליח לדחוף לחדר 37
רק מעניין מה המחיר שנתנו ל 37 אינץ בחנויות המשווקות... אם לא ניפחו לה את המחיר...
אבל אני שואל שוב, האם הסקארלט איכותית וכדאי ללכת עליה? מבחינת נתונים יבשים היא מעולה.
הבנתי שיש ל- ח.י הפצה מבצע עכשיו על דגמי הסקארלט, קונים 37 אינץ ומקבלים 32 ללא תשלום נוסף. גם ככה אחי רצה לקנות גם 32 אז נבדוק אולי נצליח לדחוף לחדר 37
רק מעניין מה המחיר שנתנו ל 37 אינץ בחנויות המשווקות... אם לא ניפחו לה את המחיר...
אבל אני שואל שוב, האם הסקארלט איכותית וכדאי ללכת עליה? מבחינת נתונים יבשים היא מעולה.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אתה לא חייב לדחוף 37 אם התקציב לא מאפשר,theace כתב:אבל הרזולוציה של הפלזמה קטנה ולא תתמוך בסרטי HD, אז מה עשיתי בזה?
הבנתי שיש ל- ח.י הפצה מבצע עכשיו על דגמי הסקארלט, קונים 37 אינץ ומקבלים 32 ללא תשלום נוסף. גם ככה אחי רצה לקנות גם 32 אז נבדוק אולי נצליח לדחוף לחדר 37![]()
אבל אני שואל שוב, האם הסקארלט איכותית וכדאי ללכת עליה? מבחינת נתונים יבשים היא מעולה....
ראיתי 1+1 על הסקארלט 32" ב5000 שקל בעיתון של שבת