NAD 701 למכור או לא ?
יש לי NAD 701 שרכשתי בבר המצווה לפני כ15 שנים, אני חושב להשתדרג לNAD חדש יותר בעקבות רכישה של אחי של 325BEE שהוא חביב לאללה...(ואולי למשהו יותר רציני, אני לא סגור עדיין).
בכל אופן, אני לא יודע כמה רסיבר כזה שווה היום (הוא במצב מצויין, חוץ מהחלפת המנורה של תצוגת התחנת רדיו לא היו איתו בעיות) ואם בכלל שווה לי למכור אותו או להוריש אותו לאיזה קרוב משפחה וזהו.
יש לכם הערכה גסה לשווי הרסיבר ?
בכל אופן, אני לא יודע כמה רסיבר כזה שווה היום (הוא במצב מצויין, חוץ מהחלפת המנורה של תצוגת התחנת רדיו לא היו איתו בעיות) ואם בכלל שווה לי למכור אותו או להוריש אותו לאיזה קרוב משפחה וזהו.
יש לכם הערכה גסה לשווי הרסיבר ?
לדעתי לא שווה לך למכור אותו.אם ברשותך רסיבר ונפשך חפצה במגבר אז פשוט תקנה מגבר סטריאו דוגמת זה שקנה אחיך.זה לא חייב לבוא אחד על חשבון השני.המגבר ישמש לסטריו והרסיבר לסראונד בקולנוע ביתי .ממילא לא תשיג מחיר טוב על מגבר שנושק לוינטז.
הוא לא רע בכלל, פשוט בא לי מערכת אחרת אחרי 15 שנים.yairf כתב:400-600. אני דוקא לא חושב שהוא כזה רע, אפילו בהשואה למגברים מודרנים יותר...
בכל אופן יש לי גם :
PHILIPS CD634
שאני לא סגור לגביו ואני שוקל להחליף אותו... אולי גם לנגן דיסקים של NAD
TEAC W-580R
ובאמת אין לי מושג אם שווה בכלל למכור אותו ובכלל אם יש אנשים שמשתמשים בקלטות.
הוא באמת שוכב ואני לא משתמש בו, נראה לי עדיף למכור אותו גם בהפסד כדי שמישהו יהנה ממנו.
יש לך מושג מה השווי שלהם פחות או יותר או מה מחיר הוגן למכור אותם ?
ואני שוקל גם לעשות עליהם טרייד אין...השאלה היא אם אני אפסיד עליהם באופן משמעותי מאשר מכירה שלהם באופן עצמאי.
תודה על התגובה.
הוא רסיבר רק בגלל שיש בו רדיו...למען האמת אין לי צורך בציוד לקולנוע ביתי (יש כבר).sashaefi כתב:לדעתי לא שווה לך למכור אותו.אם ברשותך רסיבר ונפשך חפצה במגבר אז פשוט תקנה מגבר סטריאו דוגמת זה שקנה אחיך.זה לא חייב לבוא אחד על חשבון השני.המגבר ישמש לסטריו והרסיבר לסראונד בקולנוע ביתי .ממילא לא תשיג מחיר טוב על מגבר שנושק לוינטז....
המכירה תהיה יותר בשביל להשלים פערים של מזומן ו/או לתת למישהו להנות מהציוד.
ההגדרה שלך נכונה, הוא רק נושק לוינטאג' ולכן אני לא יודע אם יש ביקוש למגבר כזה.