זה לא יכול להיות "הכל" אם אתה לא מכיל תכני HD .
אם תרצה בעתיד לצפות בתכני HD מומלצת טלויזיה 100HZ FHD . אני קניתי את SAMSUNG LA46A650 .
לא ציינת מה מרחק הצפיה שזה פקטור חשוב .
djeuro כתב:זה לא יכול להיות "הכל" אם אתה לא מכיל תכני HD .
אם תרצה בעתיד לצפות בתכני HD מומלצת טלויזיה 100HZ FHD . אני קניתי את SAMSUNG LA46A650 .
לא ציינת מה מרחק הצפיה שזה פקטור חשוב .
...
אני חושב שהילד חי ונושם HD חזק מאוד עם ה- PS3 ו- X360 שלו
זה לא סתם HD, זה FHD במלוא תפארתו
ממליץ גם על ה- A650
ברור שיש הבדל בין 50 הרץ ל-100 הרץ , הבדל עצום .
אם אתה לא תיגש לחנות עכשיו ורואה מה ההבדל בין 50 הרץ ל-100 הרץ בעצמך , במיוחד בתחום ה- XBOX\HD\PS3 אז אתה עלול להבין שעשית טעות כשתראה מה זה 100 הרץ ועד כמה זה חשוב .
גם אם התקציב לא מאפשר , היתי קונה עדיין משהו ב-100 הרץ . למצבים כאלה נועדו התשלומים . אי אפשר להתעלם מזה שהטכנולוגיה הזו כבר פה .
gabig כתב:ברור שחובה FHD.
LA46A650 מעל התקציב שלי...
מה אתם ממליצים?
במה אני אראה את ההבדל בין 100 הרץ לאלו שאינן 100 הרץ?
אני רכשתי את הדגם LA46A650 אצל ישראל ואלי באניגמה חיפה...מרוצה ממנה ומהם מעל לכל מה שציפיתי!!! דאגו לחיווט וכיול של המסך ודאגו לכל הפרטים הקטנים!!!
מבחינת המחיר המחיר הזול בארץ.
אני מכיר אותם ואשמח לעזור
djeuro ,lorenzo ,לגבי מסך LA46A650 וגם את 610 .
אתמול ראיתי את המסך הזה ב-2 מקומות ,הבעיה שראיתי את עצמי וגם את רוב המנורות שהיה במקום בתוך המסך !
לכם זה לא מפריע !?
מסך הטלויזיה מבריק וזה נכון שיש השתקפות רבה אבל ... זה כשהמסך לא דלוק .
כשהוא דלוק , יש סיכוי לראות השתקפות של תאורה רק אם התאורה תלויה באותו גובה עם הטלויזיה - כלומר הטלויזיה והתאורה מקביליים זה לזה .
rgulian כתב:djeuro ,lorenzo ,לגבי מסך LA46A650 וגם את 610 .
אתמול ראיתי את המסך הזה ב-2 מקומות ,הבעיה שראיתי את עצמי וגם את רוב המנורות שהיה במקום בתוך המסך !
לכם זה לא מפריע !?
djeuro כתב:מסך הטלויזיה מבריק וזה נכון שיש השתקפות רבה אבל ... זה כשהמסך לא דלוק .
כשהוא דלוק , יש סיכוי לראות השתקפות של תאורה רק אם התאורה תלויה באותו גובה עם הטלויזיה - כלומר הטלויזיה והתאורה מקביליים זה לזה .
rgulian כתב:djeuro ,lorenzo ,לגבי מסך LA46A650 וגם את 610 .
לכם זה לא מפריע !?