קניית מסך

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
djdror פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
האמת, מרוב הפעמים ששואלים אתכם על המלצות, אני מקווה שימצא מישהו שיעזור לי.
מבקר היום לראשונה אצלכם, וקראתי את המאמרים ועברתי על הפורום לפחות 10 דפים אחורה ובעיקר התבלבלתי וכעת אני מרגיש שהלכתי יותר מדי לאיבוד. לכן החלטתי לכתוב ולשאול.
ת'כלס, צריך מסך לסלון משפחתי, המרחק המירבי 3 מטר ויש שיושבים בספה צדדית יותר קרוב למסך, כך שחשבתי ש 37 מספיק בהחלט, אבל פתוח להצעות.
רוב השימוש הוא לטלויזיה. מדי פעם DVD, ואוהבים לראות תמונות שצולמו בטלויזיה, אבל זה לא השימוש העיקרי.
כסף - זו לא הבעיה, אבל לא רוצה להיות "פראייר" מצד אחד, ולא חייב לקנות את הכי טוב לצרכים שבמילא לא משתמש בהם.
רוצה לקנות משהו טוב ואמין, שאוכל לראות את כדור הטניס במעופו, ולהנות מטלויזיה וסרטים טובים.
חשבתי על משהו סביב ה-5000 ש"ח, אבל כאמור, אשמח לקנות ב-4 עם יש משהו שאמור לספק אותי ואהיה מרוצה, ולא אכפת לי להוסיף ולקנות ב-6 ואף יותר אם זה יבטיח קנייה שאהיה יותר מרוצה ממנה. (לא נראה לי שחייבים להוציא 10 אלף כדי לקנות משהו טוב - תקנו אותי אם אני טועה).
אשמח לכיוונים, ואיפה ממליצים לקנות באזור המרכז. (אינטרנט או חנויות?)

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

לתכנים שלך תתאים יותר פלזמה בגודל 42".תבדוק את הפנסוניק PV80 או PV8 (שזולה יותר) וגם את הסמסונג PS A450.כל המסכים האלו טובים,למרות שאישית (ושוב אחרי שצפיתי בהם במקרה אתמול),אני חושב שהפנסוניק נותנת תמונה טובה יותר.גש לראות את המסכים ותחליט בעצמך,יש אותם כמעט בכל חנות שמוכרת מסכים.שים לב שברשתות הגדולות (מחסני חשמל לדוגמא) האחריות היא לא תמיד של היבואן המקורי.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #3 

guy11 כתב:לתכנים שלך תתאים יותר פלזמה בגודל 42".תבדוק את הפנסוניק PV80 או PV8 (שזולה יותר) וגם את הסמסונג PS A450.כל המסכים האלו טובים,למרות שאישית (ושוב אחרי שצפיתי בהם במקרה אתמול),אני חושב שהפנסוניק נותנת תמונה טובה יותר.גש לראות את המסכים ותחליט בעצמך,יש אותם כמעט בכל חנות שמוכרת מסכים.שים לב שברשתות הגדולות (מחסני חשמל לדוגמא) האחריות היא לא תמיד של היבואן המקורי.
...
מצטרף להמלצה (Y) , גם בגלל הספה הצדדית. אם תנסה לצפות ממנה ב-LCD, נכונה לך אכזבה רבה (n) (כמה רבה? תלוי במסך עצמו, יש כאלה שאפילו רבה מאד).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

djdror פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

קודם כל תודה, ויש לי שתי שאלות.

ראיתי אצל יורוקום שיש שתי קטגוריות, אחת של מסכי פלאזמה ואחת של טלויזיות פלאזמה. מה ההבדל?
דבר שני: מישהו פירסם פה על יריד של יורוקום ומחיר מצוין של הPV8. נשמע נהדר - איפה בדיוק היריד הזה, ואם אכן הוא הסתיים אתמול אז למי צריך לפנות כדי לנסות להשיג את המחיר הזה?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #5 

מסכים הם "מוניטורים" כלומר נטולים טיונר (שאם תשאל אותי - מיותר ממילא) ובהרבה מקרים גם נטולים רמקולים מובנים (אם כי - לרובם יש אפשרות לחבר רמקולים חיצוניים).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

djdror פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אז הלכתי לחנות - התבלבלתי הרבה יותר...

שליחה #6 

ניגשתי היום לחנות כדי לבדוק את הפאזמות המוצעות ולהלן רשמי:
קודם כל באמת רואים יותר טוב מהLCD, אבל...
יש באמת את בעיית ההשתקפות - זה ממש כמו ראי.
הפיוניר שבמבצע (הייתי בביג בוקס) באמת נראה הרבה יותר טוב מפנסוניק PV8/PV80 אבל בהנחה שאפשר להשיג את ה-8 באזור ה-5000 ש"ח, עדיין מדובר על 4000 ש"ח הבדל ולא נראה לי שהאיכות מצדיקה הבדל שכזה.
דבר נוסף - נכון שהמרחק בסלון הוא 3 מטר, אבל הסלון הוא לא גדול, ונראה לי ש42 אינצ' פשוט ענק על הסלון, ולא בא לי שהטלויזיה תתפוס כזאת נוכחות. לגבי התחושה (ובחנות קשה לדמיין איך זה יהיה בבית), נראה לי ש-37 אינצ' הרבה יותר מתאים, ואז פלאזמות לא כל כך באות בחשבון.
תגידו - למה כולם (מי זה כולם?) מחוץ לפורום ממליצים על LCD וכאן הרוח נושבת דווקא לפלאזמות? מה כן טוב ב LCD, האירו את עיניי...
ראיתי דגם של שארפ 37D44GY שנראה נחמד, רואים טוב, המחיר 5500, לא ענקי, מסגרת דקה. כדאי?
זה נהיה פסיכי לבדוק כל הזמן כמות יציאות (למה זה כל כך חשוב?), ניגודיות (במקום אחד כותבים ש16000 זה הכי הרבה, ובמקום אחר כותבים 1000000), הרץ (בפנסוניק זה 100 הרץ???), יבואן (רשמי - לא רשמי, מי זה י. שלום קיבינימט??), בהירות, צריבות, הרצות, כיול... וואלה, כולה טלויזיה... הצילו!!!!

AmnonP
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 488
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #7 

לתכנים שלך מומלצת פלזמה, לי יש את הסמסונג 450 ואני מאוד מרוצה (גם הרבה יותר יפה משאר המסכים)
;-)
פלזמה הבחירה הטבעית

djdror פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

בוא ננסה להבין שוב... סליחה שאני מקשה..

לאיזה תכנים עדיף LCD? האם כשמדברים על עתיד של HD אז הפלאזמה נותנת מענה לכך?
הייתי עכשיו בבית של חברים עם מסך LCD של LG 37 וזה נראה בסלון בגודל כמו שלי ממש סבבה. לא ענקי, בטח לא קטן מדי, נראה פשוט במידה הנכונה. מרגיש לי הרבה יותר נכון 37 אינץ'. אם אכן אלך דווקא על האופציה הזאת, יש מסך מומלץ?? לא אהבתי את הסקארלט שראיתי בחנות וגם לא את טושיבה. סוני ושארפ נראו לי מצוין.
לצערי, הדגם של סמסונג שאתם ממליצים לא היה בחנות, או שפשוט פיספסתי אותו עם כל הדגמים שם, והפנסוניק (פלאזמה) נראתה קצת חיוורת לעומת הפיוניר.
כרגע - נראה לי בכל זאת פנסוניק, 42, פלאזמה, PV8. לא הייתה מדהימה, אבל נראית פשוטה (אני אוהב פשוט), אהבתי את המט ולא המבריק והמחיר גם סבבה.
לקנות וזהו???
הפנסוניק היא 100 הרץ? (לא שאני מבין מה זה אומר, אבל הבנתי שזה חשוב)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”