סרט זומבים חדש: Dance of the dead
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5073 פעמים
סרט זומבים חדש רואה אור, Dance of the dead.
תמצית הסיפור: בית קברות מתעורר לחיים לאחר שנחשף לקרינה כלשהי מתחנת כח קרובה, הזומבים הולכים לכיוון התיכון הקרוב כאשר באותו זמן מתנהלת בו מסיבה. התלמידים נלכדים ותולים את תקוותם בכמה חנונים שיצילו אותם.
לאתר הסרט: http://danceofthedeadmovie.com
תמצית הסיפור: בית קברות מתעורר לחיים לאחר שנחשף לקרינה כלשהי מתחנת כח קרובה, הזומבים הולכים לכיוון התיכון הקרוב כאשר באותו זמן מתנהלת בו מסיבה. התלמידים נלכדים ותולים את תקוותם בכמה חנונים שיצילו אותם.
לאתר הסרט: http://danceofthedeadmovie.com
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 11/12/2008 15:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לאחר 3 ימים של נסיון לסיים את הסרט (בסך הכל באורך של 80 דקות), רק היום הצלחתי לסיים אותו (הספה הארורה הזאת).
הסרט הינו סרט חובבנים, שחקנים לא מוכרים, תפאורת בית ספר, עריכה פשוטה, תסריט לקוי, אפילו פסקול ה DTS-HD HR לא ממש נוצל. אם נמצאים במצב הרוח המתאים - הסרט יכול להיות מהנה, הוא מכיל מספר סצנות מקוריות של זומבים - ותו לא.
הסרט איננו שומר על מוסכמויות לגבי התנהגויות של זומבים, אך מכיל התנהגות של זומבים רצים, אשר תורם בסרט הזה להרגשת מתח (קלה) מוגברת. בקיצור, שווה צפייה רק אם אתם מכורים.
מדד כלל האוכלוסייה 3/10
מדד אוהדי זומבים 7/10
הסרט הינו סרט חובבנים, שחקנים לא מוכרים, תפאורת בית ספר, עריכה פשוטה, תסריט לקוי, אפילו פסקול ה DTS-HD HR לא ממש נוצל. אם נמצאים במצב הרוח המתאים - הסרט יכול להיות מהנה, הוא מכיל מספר סצנות מקוריות של זומבים - ותו לא.
הסרט איננו שומר על מוסכמויות לגבי התנהגויות של זומבים, אך מכיל התנהגות של זומבים רצים, אשר תורם בסרט הזה להרגשת מתח (קלה) מוגברת. בקיצור, שווה צפייה רק אם אתם מכורים.
מדד כלל האוכלוסייה 3/10
מדד אוהדי זומבים 7/10
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ומה עם מדד הסכו"ם? זה שווה מזלג בעין או רק כפית?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני לא כל כך שולט ברזי המדד, אך משהו כמו הצד הרחב של המצקת בעין.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה מכיוון שהוא לא מכיל ערפדים