moviejukebox ובלו ריי + שינוי קושחה בפופקורן
היי,
השתמשתי בmoviejukebox שבmyihome והגדרתי לו את הספריות לסריקה. לאחר הסריקה כל קובץ M2TS מופיע כסרט.
האם אם אצור קובץ NFO עם הלינק לIMDB בספריה הראשית של הסרט לא כל קובץ יופיע לי כסרט?
אם לא אז מה הפתרון?
בנוסף רציתי לדעת, מה קורה כשאני מוסיף סרטים נוספים לספריות. האם עליי לסרוק מחדש?
האם כשאני מבצע סריקה מחדש נמחק האינדקס הקודם?
מה היא הדרך הטובה ביותר להוסיף סרטים חדשים.
הסריקה מתבצעת לפי שם הקובץ ללא קשר לשם הספריה או שגם שם הספריה יכול להשפיע?
כבר קרה לי שהדלקתי את הפופקורן ולא היתה תמונה או שנעלמה התמונה באמצע דפדוף בmoviejukebox לכן נאלצתי להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר. האם זוהי בעיה ידועה?
תודה.
עריכה: מותקנת אצלי הקושחה האחרונה והפופקורן נתקע כבר כמה פעמים. רציתי להתקין קושחה קודמת ולראות אם יש שיפור. איך אני עושה את זה? (הוא נותן לי אופציה רק לבדוק אם יש עדכון).
השתמשתי בmoviejukebox שבmyihome והגדרתי לו את הספריות לסריקה. לאחר הסריקה כל קובץ M2TS מופיע כסרט.
האם אם אצור קובץ NFO עם הלינק לIMDB בספריה הראשית של הסרט לא כל קובץ יופיע לי כסרט?
אם לא אז מה הפתרון?
בנוסף רציתי לדעת, מה קורה כשאני מוסיף סרטים נוספים לספריות. האם עליי לסרוק מחדש?
האם כשאני מבצע סריקה מחדש נמחק האינדקס הקודם?
מה היא הדרך הטובה ביותר להוסיף סרטים חדשים.
הסריקה מתבצעת לפי שם הקובץ ללא קשר לשם הספריה או שגם שם הספריה יכול להשפיע?
כבר קרה לי שהדלקתי את הפופקורן ולא היתה תמונה או שנעלמה התמונה באמצע דפדוף בmoviejukebox לכן נאלצתי להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר. האם זוהי בעיה ידועה?
תודה.
עריכה: מותקנת אצלי הקושחה האחרונה והפופקורן נתקע כבר כמה פעמים. רציתי להתקין קושחה קודמת ולראות אם יש שיפור. איך אני עושה את זה? (הוא נותן לי אופציה רק לבדוק אם יש עדכון).
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אייל
הבעיה שאתה מתאר אשר גורמת למכשיר "להתקע" ידועה וקיימת לצערי אצל חלק גדול מבעלי הפופקורן ואני בתוכם, להערכתי הבעיה נובעת בשל חוסר התאמה לעבודה עם hd וזוהי רק דעתי.
עדכון קושחה לא יעזור ,אלא טיפול יסודי של היצרן.
בכל מקרה עדכון יעשה ע"י הורדת הגרסה מהאינטרנט ועדכון בעזרת dok, יש לא מעט שרשורים עם הוראות מדוייקות בנושא, אך לדעתי אין לך צורך בכך.
לגבי jukebox , הפעלת התוכנה רצה רק על הסרטים החדשים שנוספו ולא על אלו שכבר נסרקו בהרצה קודמת, ולכן לאחר הוספת סרטים חדשים הסריקה קצרה ומהירה.
באפשרותך בקובץ libraries.xml להגדיר מאילו מחרוזות להתעלם בשם הסרט ע"י הפקודה :
<exclude name="sample,tmp/,temp/"/>
הבעיה שאתה מתאר אשר גורמת למכשיר "להתקע" ידועה וקיימת לצערי אצל חלק גדול מבעלי הפופקורן ואני בתוכם, להערכתי הבעיה נובעת בשל חוסר התאמה לעבודה עם hd וזוהי רק דעתי.
עדכון קושחה לא יעזור ,אלא טיפול יסודי של היצרן.
בכל מקרה עדכון יעשה ע"י הורדת הגרסה מהאינטרנט ועדכון בעזרת dok, יש לא מעט שרשורים עם הוראות מדוייקות בנושא, אך לדעתי אין לך צורך בכך.
לגבי jukebox , הפעלת התוכנה רצה רק על הסרטים החדשים שנוספו ולא על אלו שכבר נסרקו בהרצה קודמת, ולכן לאחר הוספת סרטים חדשים הסריקה קצרה ומהירה.
באפשרותך בקובץ libraries.xml להגדיר מאילו מחרוזות להתעלם בשם הסרט ע"י הפקודה :
<exclude name="sample,tmp/,temp/"/>
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
avioren,
בשביל לדייק בדברים, אני מניח שאתה מתכוון ל HDD, לא HD.
הסיבה העיקרית להתקעות המזרימדיה הינה הגעה של המכשיר לטמפרטורת עבודה גבוהה, זה מתקיים לרוב בשל שימוש בכונן קשיח רגיל אשר מתחמם מאוד ולא מסדרה מיוחדת אשר עברה שינויים פיזיים על מנת לייעל את פיזור החום הנוצר בעת עבודה.
יש מספר פתרונות על מנת להמנע מבעיה מיותרת זו:
1. התקנת אמצעי קירור על ידי Modding פשוט (קישור בדביק).
2. שימוש בכונן קשיח מתאים.
3. שימוש בכונן קשיח חיצוני.
4. ביצוע Streaming.
בשביל לדייק בדברים, אני מניח שאתה מתכוון ל HDD, לא HD.
הסיבה העיקרית להתקעות המזרימדיה הינה הגעה של המכשיר לטמפרטורת עבודה גבוהה, זה מתקיים לרוב בשל שימוש בכונן קשיח רגיל אשר מתחמם מאוד ולא מסדרה מיוחדת אשר עברה שינויים פיזיים על מנת לייעל את פיזור החום הנוצר בעת עבודה.
יש מספר פתרונות על מנת להמנע מבעיה מיותרת זו:
1. התקנת אמצעי קירור על ידי Modding פשוט (קישור בדביק).
2. שימוש בכונן קשיח מתאים.
3. שימוש בכונן קשיח חיצוני.
4. ביצוע Streaming.
כשאתה אומר חוסר התאמה לעבודה עם HD אתה מתכוון לתוכן HD או להארד דיסק פנימי?
האם הבעיה היא ספציפית של הפופקורן או של כל נגני הNMT?
תודה על ההבהרה בנוגע לסרטים שנוספו. אם אני רוצה למחוק את האינדקס הקיים ולהריץ סריקה כוללת מחדש איזה קובץ אני צריך למחוק? (סרקתי כניסיון, יש לי קצת בלאגן בשמות הקבצים והספריות).
עריכה: לא ראיתי את התגובה של זיו. אצלי אין HD פנימי אבל יכול להיות שהמיקום שבו העדפתי לשים את הסטרימר גורם לו להתחממות (צמוד לרסיבר). אני אשנה את המיקום ואראה אם יש שיפור.
אם תוכלו לעזור לי לגם גבי שאר השאלות בפוסט הראשון אודה לכם.
האם הבעיה היא ספציפית של הפופקורן או של כל נגני הNMT?
תודה על ההבהרה בנוגע לסרטים שנוספו. אם אני רוצה למחוק את האינדקס הקיים ולהריץ סריקה כוללת מחדש איזה קובץ אני צריך למחוק? (סרקתי כניסיון, יש לי קצת בלאגן בשמות הקבצים והספריות).
עריכה: לא ראיתי את התגובה של זיו. אצלי אין HD פנימי אבל יכול להיות שהמיקום שבו העדפתי לשים את הסטרימר גורם לו להתחממות (צמוד לרסיבר). אני אשנה את המיקום ואראה אם יש שיפור.
אם תוכלו לעזור לי לגם גבי שאר השאלות בפוסט הראשון אודה לכם.
- avioren
- חבר ותיק

זיו, אכן זאת היתה כוונתי.
בכל אופן,הייתי שמח לאמץ את ההסבר שקושר את הבעיה בחימום יתר, רק שאצלי המכשיר נתקע לא מעט כבר בתחילת ההפעלה כאשר אני בוחר סרט ועוצר אותו, וזאת לאחר מספר דקות של הפעלה, כשהמכשיר ללא כיסוי עליון ועדין לא חם מספיק.
המכשיר כבוי מהחשמל כל זמן שאינו פועל, כך שלדעתי הבעיה מורכבת יותר אך קשורה בקיומו של דיסק פנימי.
אייל
פשוט מחק את קובץ ה html ואת ספריית ה jukrbox שנוצרה, והרצה חדשה תצור לך אותם מחדש.
בכל אופן,הייתי שמח לאמץ את ההסבר שקושר את הבעיה בחימום יתר, רק שאצלי המכשיר נתקע לא מעט כבר בתחילת ההפעלה כאשר אני בוחר סרט ועוצר אותו, וזאת לאחר מספר דקות של הפעלה, כשהמכשיר ללא כיסוי עליון ועדין לא חם מספיק.
המכשיר כבוי מהחשמל כל זמן שאינו פועל, כך שלדעתי הבעיה מורכבת יותר אך קשורה בקיומו של דיסק פנימי.
אייל
פשוט מחק את קובץ ה html ואת ספריית ה jukrbox שנוצרה, והרצה חדשה תצור לך אותם מחדש.
אני עשיתי התקנה דרך myihome ושם נאמר לי לפתוח את תוכן הקובץ תחת moviejukebox בplugin. הקובץ HTML היחידי שיש נמצא בtemp/data ושמו categories. אני לא בטוח מה עליי למחוק, ככה זה נראה..
עריכה: אני מניח שעוד אפשרות היא פשוט למחוק את הכל ולהעתיק הכל מחדש או פשוט להשוות למה שיש בקובץ המכווץ של הmoviejukebox.
עריכה: אני מניח שעוד אפשרות היא פשוט למחוק את הכל ולהעתיק הכל מחדש או פשוט להשוות למה שיש בקובץ המכווץ של הmoviejukebox.
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אפשר לתת מחרוזת בשם: 0*.m2ts ? או שמספיק רק אפס ואז כוכביתבאפשרותך בקובץ libraries.xml להגדיר מאילו מחרוזות להתעלם בשם הסרט ע"י הפקודה :
<exclude name="sample,tmp/,temp/"/>...
*0
( בהנחה ואין לנו סרטים שמתחילים ב 0 ומשהו אחריהם )
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אמרת נכון את דבריך אבל!EyalR כתב:guyyug, תודה.
tobenary, לפי השאלה שלך אני מבין שאין כיום פתרון לריפים מלאים של בלו ריי? (אם אני מבין נכון אתה רוצה שהוא לא יאנדקס בכלל את קבצי הm2ts)....
אני למשל לא צריך בפעמים רבות את ה"ריפ" המלא, משמע , אני מסתדר עם הקובץ M2TS הכי גדול שנקרא לו למשל: 0001.M2TS
אני משנה לו את השם לשם של הסרט וכמו כן, משנה את הכתוביות לשם הסרט.
באינדוקס של MOVIEJUKBOX , העטיפה+תקציר מופיעים נכונה!
מה לא טוב לי כאן בעניין?
שאלה טובה.
יש לי ריפים של סרטים שאני כן רוצה את המניו שלהם/ אני עדיין רוצה את כל ה " JUNK " ( ואל תהרגו אותי על זה שהשתמשתי במילה הזו... )
למשל: טרילוגיית מטריקס אני עדיין ארצה שאם יהיה בעתיד MENU, להריץ את הסרט דרכו ולראות קטעים שלא שודרו
למשל: HEROES עונה 1+2 , גם שם הכל מבולגן.... ואשמח ל MENU אורגינל של הבלוריי.
בקיצור, אני חושב שאתה מבין את כוונתי.....
בקשר לקוד שאנו צריכים לפרסם..... יאללה קדימה לעבודה
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
שאלה נוספת. איך אני מריץ שוב את הmoviejukebox לאיתור סרטים חדשים דרך myihome?
או אם למשל הוא מצא לי מידע לא נכון על סרט והכנסתי קובץ NFO, או תמונה אחרת.
עריכה: לעדכן הצלחתי ע"י הורדת הV מהENABLE, החזרתו ולחיצת OK. לא הצלחתי להחליף תמונה וזה גם לא עדכן את התמונות בסרטים שהכנסתי להם קובץ NFO אלא רק את הנתונים. קראתי שצריך לשים את התמונה בתיקיה יחד עם הסרט וששמה יהיה זהה אך זה לא עזר.
אציין שאני לא בודק את זה דרך הפופקורן אלא בספריית הDATA אם זה משנה.
אחרי שאני מוחק הכל ומעדכן מחדש זה מעדכן תמונות.
או אם למשל הוא מצא לי מידע לא נכון על סרט והכנסתי קובץ NFO, או תמונה אחרת.
עריכה: לעדכן הצלחתי ע"י הורדת הV מהENABLE, החזרתו ולחיצת OK. לא הצלחתי להחליף תמונה וזה גם לא עדכן את התמונות בסרטים שהכנסתי להם קובץ NFO אלא רק את הנתונים. קראתי שצריך לשים את התמונה בתיקיה יחד עם הסרט וששמה יהיה זהה אך זה לא עזר.
אציין שאני לא בודק את זה דרך הפופקורן אלא בספריית הDATA אם זה משנה.
אחרי שאני מוחק הכל ומעדכן מחדש זה מעדכן תמונות.
- avioren
- חבר ותיק

האם אתה מדבר על פופקורן תקוע ולא מגיב, או רק על בעית הצגת תמונה ?
אצלי הוידאו במצב Auto.
הבעיה שהזכרתי קודם מתייחסת למכשיר תקוע ולא מגיב גם לכיבוי ע"י השלט.
אצלי הוידאו במצב Auto.
הבעיה שהזכרתי קודם מתייחסת למכשיר תקוע ולא מגיב גם לכיבוי ע"י השלט.
נדמה לי שהוא היה נכבה ונדלק (האור) אבל לא היתה תמונה ולכן לא יכולתי לבדוק אם הבעיה היתה רק בתמונה. הרצתי על זה חיפוש בפורום של NMT ומישהו מהחברה הגיב שזה הפתרון לבעיה. הוא היה נתקע לי כמה פעמים במספר שעות ועכשיו כבר כמה ימים מאז השינוי שהוא לא נתקע.
- avioren
- חבר ותיק

טוב לדעת
ואם כבר מדברים בעניין זה אז יש לי שאלה.
בתור רוכש פלאזמה ותיק ברשותי מסך panasonic pwd8 edtv כלומר 480/852.
למסך כניסת hdmi המשמשת אותי לחיבור הפופקורן.
מה הגדרת מצב הוידאו האופטימלית בהתחשב בשני הנתונים הנ"ל.
במצב auto ישנם תכנים (dvd לפעוטות) שמשום מה מופיעים חתוכים בפורמט 4:3.
כלומר הסרט אינו מעוות ופשוט נחתך בצדדים ע"י בארים שחורים הנוצרים ע"י הפופקורן.
ואם כבר מדברים בעניין זה אז יש לי שאלה.
בתור רוכש פלאזמה ותיק ברשותי מסך panasonic pwd8 edtv כלומר 480/852.
למסך כניסת hdmi המשמשת אותי לחיבור הפופקורן.
מה הגדרת מצב הוידאו האופטימלית בהתחשב בשני הנתונים הנ"ל.
במצב auto ישנם תכנים (dvd לפעוטות) שמשום מה מופיעים חתוכים בפורמט 4:3.
כלומר הסרט אינו מעוות ופשוט נחתך בצדדים ע"י בארים שחורים הנוצרים ע"י הפופקורן.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בגרסא הבאה של ה MovieJukebox תתווסף תמיכה בסריקה של ריפים מלאים של בלו ריי בצורה תקינה.EyalR כתב:
tobenary, לפי השאלה שלך אני מבין שאין כיום פתרון לריפים מלאים של בלו ריי? (אם אני מבין נכון אתה רוצה שהוא לא יאנדקס בכלל את קבצי הm2ts)....
כתבתי מודול חדש של BDRipScanner והוספתי אותו לפרויקט.
גם לי הבעיה מאוד הציקה, כי רוב הסרטים שלי הם ריפים מלאים של בלו ריי.
בעוד כמה ימים יהיה Build ניסיוני רשמי שיכלול זאת.
אם מישהו רוצה, אני יכול לקמפל גרסא להתרשמות.