הצעה לשיפור באתר - סימון הודעות מעניינות
מצתרף לבקשה - כרגע הדרך היחידה שלי ל"הרשם" לשרשור היא לכתוב משהו בשרשור (ואז זה מופיע ברשימת ה"שרשורים שלי"). הבעיה עם גישה זאת, שזאת חתונה קתולית במובן הרע של המילה, ברגע ששרשור נכנס לרשימה שלך, רק המוות (שלך) יוציא אותו משם. ואם השרשור הפסיק לעניין אותך, ולעומת זאת הוא פעיל, אז כל פעם הוא יקפוץ לראש הרשימה שלך
לסיכום, יהיה נחמד (מאד) אם -
1. יהיה מנגנון ל"נהל" את רשימת השרשורים שאתה עוקב אחריהם (הוספה/הורדה). זה לא בהכרח השרשורים שתרמתי אליהם.
2. הוספת אפשרות להוריד שרשורים מה"שרשורים שלי" (זה גם מעין "פתרון לעניים" לסעיף הקודם).
לסיכום, יהיה נחמד (מאד) אם -
1. יהיה מנגנון ל"נהל" את רשימת השרשורים שאתה עוקב אחריהם (הוספה/הורדה). זה לא בהכרח השרשורים שתרמתי אליהם.
2. הוספת אפשרות להוריד שרשורים מה"שרשורים שלי" (זה גם מעין "פתרון לעניים" לסעיף הקודם).
אמיר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
ומה רע באופציית ה"שלח לי הודעה כאשר יש עדכונים בשרשור זה"? לחיצה ראשונה מאפשרת לך לקבל הודעה שיש עידכון/תגובה ובמקרה שנמאס לכם מזה ליחצו עליו שוב ותפסיקו לקבל התראות למייל - מה צריך יותר מזה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
בתחתית כל שרשור יש "שלח לי הודעה כאשר יש עדכונים בשרשור זה".
אני מבין שמה שאתם מחפשים זה לשים "כוכבית" ליד השרשורים שמעניינים ואח"כ לראות אותם ביחד באיזה מקום.
רעיון מעניין לשיפור עתידי.
אני מבין שמה שאתם מחפשים זה לשים "כוכבית" ליד השרשורים שמעניינים ואח"כ לראות אותם ביחד באיזה מקום.
רעיון מעניין לשיפור עתידי.
גם אני מצטרף לתמיכה ברעיון הזה
עופר, אני לפעמים מסמן לי גם הודעות אבל הרעיון הזה הרבה יותר טוב, לפעמים אני רוצה לעקוב אחרי שרשור ולסמן אותו אבל מבלי לקבל תזכורת כל פעם שיש הודעה חדשה. הרבה פעמים חיפשתי את הפיצ'ר הזה.
עופר, אני לפעמים מסמן לי גם הודעות אבל הרעיון הזה הרבה יותר טוב, לפעמים אני רוצה לעקוב אחרי שרשור ולסמן אותו אבל מבלי לקבל תזכורת כל פעם שיש הודעה חדשה. הרבה פעמים חיפשתי את הפיצ'ר הזה.