שלום.
חיברתי את המחשב שלי למסך ה LCD (פנסוניק LE8) בעזרת כבל DVI-HDMI. הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640MB.
הגדרתי בהגדרות EXTENDED DESKTOP ושמתי רזולוציה של 1280X720 במסך ה LCD.
כאשר אני מפעיל נגן עם קובץ DIVX/XVID רגיל וגורר אותו ל LCD הוא מנגן אותו בסדר ומראה אותו בסדר. אבל כאשר אני מפעיל קובץ WMV 720P וגורר אותו לLCD הוא מראה שחור ומשמיע רק סאונד (מנגן אותו רק ב PRIMARY MONITOR שזה המסך מחשב).
איך אני עושה שהוא ינגן אותו גם ב LCD?
תודה מראש.
מסך שחור במקום וידאו כאשר אני גורר נגן ל LCD... (רק סאונד)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האם יש לך דרייברים עדכניים לכרטיס המסך (מאתר היצרן ולא מהאתר של מיקרוסופט).
האם התקנת FFDShow + Haali (לינקים במדריך לסדר התקנה נכון השרשור המדריכים בראש הפורום)?
כמו כן, לא ציינת איזה נגן אתה מפעיל. אם זה מדיה פלייר של מיקרוסופט, נסה להתקין ולהפעיל נגנים אחרים, כמו BSPlayer ו-VLC. נסה גם קבצי MKV במקום WMV, שנחשבים די איזוטריים ויש אותם בד"כ רק באתר ההדגמות של מיקרוסופט.
האם התקנת FFDShow + Haali (לינקים במדריך לסדר התקנה נכון השרשור המדריכים בראש הפורום)?
כמו כן, לא ציינת איזה נגן אתה מפעיל. אם זה מדיה פלייר של מיקרוסופט, נסה להתקין ולהפעיל נגנים אחרים, כמו BSPlayer ו-VLC. נסה גם קבצי MKV במקום WMV, שנחשבים די איזוטריים ויש אותם בד"כ רק באתר ההדגמות של מיקרוסופט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש לי שרייברים עדכניים מאתר NVIDIA ויש גם את הקודקים העדכניים כולל מה שרשמת.pixies כתב:האם יש לך דרייברים עדכניים לכרטיס המסך (מאתר היצרן ולא מהאתר של מיקרוסופט).
כמו כן, לא ציינת איזה נגן אתה מפעיל. אם זה מדיה פלייר של מיקרוסופט, נסה להתקין ולהפעיל נגנים אחרים, כמו BSPlayer ו-VLC. נסה גם קבצי MKV במקום WMV, שנחשבים די איזוטריים ויש אותם בד"כ רק באתר ההדגמות של מיקרוסופט....
שמתי לב שכאשר אני מפעיל MKV או WMV (ב 720P ומעלה) בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC אז הוא מציג מסך שחור. אבל כאשר אני מנגן במדיה פלייר של וינדוס אז הוא מציג אותם כמו שצריך.
אז כנראה בסוף אני אחליף נגן. יש לך להמליץ לי על איזה נגן מומלץ וטוב?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ה-BSPlayer מצויין ונוח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"