HOT HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Balance פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2620
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

קיבלתי הצעה להתחבר להוט HD במסלול ללא התחייבות ורציתי לשאול האם הצפייה בתכני SD כאשר ממיר HD מחובר תהיה פחות טובה מאשר עם ממיר SD (תופעה שקיימת ב YES)

:)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

עם ממיר ההוט HD שלי, איכות הצפייה של ערוצי SD השתפרה בקצת עם מסך מרנץ 37 אינץ' HD Ready בחיבור HDMI.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #3 

1. האיכות של ערוצי ה SD בד"כ משתפרת בממירי HOT HD.
2. גם ככה לא יהיה לך מה לראות :)
ערן

eilons100
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

בממירי YES האיכות יורדת בHD?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78826
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #5 

eilons100,

כן. הממיר YES HD פחות איכותי בוידאו שמקורו SDTV.

לא ידוע לי אם יס יכולים לתקן את זה או שזה בעיה עקרונית של הממיר.

Balance פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2620
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #6 

עופר,

האם ידוע לך מה המצב בהוט?

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 43 פעמים

שליחה #7 

אני יכול לומר שבצפיית השידור דרך הוט HD מהממיר בחיבור HD לטלוויזיה ערוצי ה-SD נראים הרבה יותר טוב ממה שהם משודרים דרך די וי די מקליט שאליו הממיר מחובר ב-SCART והדי וי די לטלוויזיה דרך כבל SVIDEO>RCA.
(אגב,מקווה שתענו לי תשובה קצרה ולא מסובכת,אתמול שמתי לב שהדי וי די המקליט שלי מחברת TOSHIBA יכול להתחבר גם דרך קומפוננט,ואני קניתי כזה כבל לפני כמה זמן כדי להשתמש בו למחשב אבל לא כל הזמן...אז השתמשתי בו לדי וי די לחבר לטלוויזיה והשידור הרבה יותר איכותי מאשר דרך הכבל שהיה SVIDEO>RCA וזאת למרות שהממיר עדיין מחובר ב-SCART לדי וי די,אבל יש אפשרות לבחור בדי וי שי בין 576P לבין 576I,אז מה ההבדל ביניהם?)

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #8 

anin_dani כתב:אני יכול לומר שבצפיית השידור דרך הוט HD מהממיר בחיבור HD לטלוויזיה ערוצי ה-SD נראים הרבה יותר טוב ממה שהם משודרים דרך די וי די מקליט שאליו הממיר מחובר ב-SCART והדי וי די לטלוויזיה דרך כבל SVIDEO>RCA.
(אגב,מקווה שתענו לי תשובה קצרה ולא מסובכת,אתמול שמתי לב שהדי וי די המקליט שלי מחברת TOSHIBA יכול להתחבר גם דרך קומפוננט,ואני קניתי כזה כבל לפני כמה זמן כדי להשתמש בו למחשב אבל לא כל הזמן...אז השתמשתי בו לדי וי די לחבר לטלוויזיה והשידור הרבה יותר איכותי מאשר דרך הכבל שהיה SVIDEO>RCA וזאת למרות שהממיר עדיין מחובר ב-SCART לדי וי די,אבל יש אפשרות לבחור בדי וי שי בין 576P לבין 576I,אז מה ההבדל ביניהם?)
...
מן הסתם HDMI נותן תמונה יותר טובה של SD מ-RCA. אבל לא יודע אם הרבה יותר טובה מחיבור דרך RGB SCART.

אתה רואה הרבה יותר טוב את מה שהממיר מוציא כי קומפוננט הרבה יותר טוב מ-RCA וזה החיבור לטלוויזיה.

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 43 פעמים

שליחה #9 

אני לא ממש הבנתי משהו ממה שכתבת...חוץ מזה שבטוח הצפייה יותר איכותית כי החיבור הזה משתווה ל-HD ויותר חדש ויותר איכותי.
ולא נראה לי שקיבלתי גם תשובה מדוייקת לשאלה שלי..

אגב,מה הקשר בין RGB?שזה חיבור של מסך מחשב וחיבור לטלוויזיות תומכות(צבע כחול) ל-SCART שהוא כבל שחור עבה שמחבר טלוויזיות עם די וי די,וידאו,ממיר וכו'...?
אגב,אי אפשר בשום פנים ואופן להשוות חיבור SCART לחיבור HDMI...שני חיבורים שונים לגמריי...וה-HDMI הרבה יותר איכותי מאשר חיבור SCART ישן...

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1883
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #10 

אצלי, ממיר HOT HD נותן תמונה יותר טובה ב- HDMI מאשר בחיבורים האחרים.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #11 

anin_dani כתב:אני לא ממש הבנתי משהו ממה שכתבת...חוץ מזה שבטוח הצפייה יותר איכותית כי החיבור הזה משתווה ל-HD ויותר חדש ויותר איכותי.
ולא נראה לי שקיבלתי גם תשובה מדוייקת לשאלה שלי..

אגב,מה הקשר בין RGB?שזה חיבור של מסך מחשב וחיבור לטלוויזיות תומכות(צבע כחול) ל-SCART שהוא כבל שחור עבה שמחבר טלוויזיות עם די וי די,וידאו,ממיר וכו'...?
אגב,אי אפשר בשום פנים ואופן להשוות חיבור SCART לחיבור HDMI...שני חיבורים שונים לגמריי...וה-HDMI הרבה יותר איכותי מאשר חיבור SCART ישן...
...
RGB זה סוג של אות שכבל הסקארט מסוגל להעביר (בנוסף לקומפוזיט, אותו אות שעובר ב-RCA), וזה האות הכי איכותי בשידורי SD. לכן, אולי האיכות לא כמו HDMI אבל היא קרובה מאוד. (בשידורי SD כמובן).

קיים גם חיבור כזה למחשב, אתה צודק. לא לזה התכוונתי.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”