קיבלתי הצעה להתחבר להוט HD במסלול ללא התחייבות ורציתי לשאול האם הצפייה בתכני SD כאשר ממיר HD מחובר תהיה פחות טובה מאשר עם ממיר SD (תופעה שקיימת ב YES)
HOT HD
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עם ממיר ההוט HD שלי, איכות הצפייה של ערוצי SD השתפרה בקצת עם מסך מרנץ 37 אינץ' HD Ready בחיבור HDMI.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78826
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
eilons100,
כן. הממיר YES HD פחות איכותי בוידאו שמקורו SDTV.
לא ידוע לי אם יס יכולים לתקן את זה או שזה בעיה עקרונית של הממיר.
כן. הממיר YES HD פחות איכותי בוידאו שמקורו SDTV.
לא ידוע לי אם יס יכולים לתקן את זה או שזה בעיה עקרונית של הממיר.
אני יכול לומר שבצפיית השידור דרך הוט HD מהממיר בחיבור HD לטלוויזיה ערוצי ה-SD נראים הרבה יותר טוב ממה שהם משודרים דרך די וי די מקליט שאליו הממיר מחובר ב-SCART והדי וי די לטלוויזיה דרך כבל SVIDEO>RCA.
(אגב,מקווה שתענו לי תשובה קצרה ולא מסובכת,אתמול שמתי לב שהדי וי די המקליט שלי מחברת TOSHIBA יכול להתחבר גם דרך קומפוננט,ואני קניתי כזה כבל לפני כמה זמן כדי להשתמש בו למחשב אבל לא כל הזמן...אז השתמשתי בו לדי וי די לחבר לטלוויזיה והשידור הרבה יותר איכותי מאשר דרך הכבל שהיה SVIDEO>RCA וזאת למרות שהממיר עדיין מחובר ב-SCART לדי וי די,אבל יש אפשרות לבחור בדי וי שי בין 576P לבין 576I,אז מה ההבדל ביניהם?)
(אגב,מקווה שתענו לי תשובה קצרה ולא מסובכת,אתמול שמתי לב שהדי וי די המקליט שלי מחברת TOSHIBA יכול להתחבר גם דרך קומפוננט,ואני קניתי כזה כבל לפני כמה זמן כדי להשתמש בו למחשב אבל לא כל הזמן...אז השתמשתי בו לדי וי די לחבר לטלוויזיה והשידור הרבה יותר איכותי מאשר דרך הכבל שהיה SVIDEO>RCA וזאת למרות שהממיר עדיין מחובר ב-SCART לדי וי די,אבל יש אפשרות לבחור בדי וי שי בין 576P לבין 576I,אז מה ההבדל ביניהם?)
מן הסתם HDMI נותן תמונה יותר טובה של SD מ-RCA. אבל לא יודע אם הרבה יותר טובה מחיבור דרך RGB SCART.anin_dani כתב:אני יכול לומר שבצפיית השידור דרך הוט HD מהממיר בחיבור HD לטלוויזיה ערוצי ה-SD נראים הרבה יותר טוב ממה שהם משודרים דרך די וי די מקליט שאליו הממיר מחובר ב-SCART והדי וי די לטלוויזיה דרך כבל SVIDEO>RCA.
(אגב,מקווה שתענו לי תשובה קצרה ולא מסובכת,אתמול שמתי לב שהדי וי די המקליט שלי מחברת TOSHIBA יכול להתחבר גם דרך קומפוננט,ואני קניתי כזה כבל לפני כמה זמן כדי להשתמש בו למחשב אבל לא כל הזמן...אז השתמשתי בו לדי וי די לחבר לטלוויזיה והשידור הרבה יותר איכותי מאשר דרך הכבל שהיה SVIDEO>RCA וזאת למרות שהממיר עדיין מחובר ב-SCART לדי וי די,אבל יש אפשרות לבחור בדי וי שי בין 576P לבין 576I,אז מה ההבדל ביניהם?)...
אתה רואה הרבה יותר טוב את מה שהממיר מוציא כי קומפוננט הרבה יותר טוב מ-RCA וזה החיבור לטלוויזיה.
אני לא ממש הבנתי משהו ממה שכתבת...חוץ מזה שבטוח הצפייה יותר איכותית כי החיבור הזה משתווה ל-HD ויותר חדש ויותר איכותי.
ולא נראה לי שקיבלתי גם תשובה מדוייקת לשאלה שלי..
אגב,מה הקשר בין RGB?שזה חיבור של מסך מחשב וחיבור לטלוויזיות תומכות(צבע כחול) ל-SCART שהוא כבל שחור עבה שמחבר טלוויזיות עם די וי די,וידאו,ממיר וכו'...?
אגב,אי אפשר בשום פנים ואופן להשוות חיבור SCART לחיבור HDMI...שני חיבורים שונים לגמריי...וה-HDMI הרבה יותר איכותי מאשר חיבור SCART ישן...
אגב,מה הקשר בין RGB?שזה חיבור של מסך מחשב וחיבור לטלוויזיות תומכות(צבע כחול) ל-SCART שהוא כבל שחור עבה שמחבר טלוויזיות עם די וי די,וידאו,ממיר וכו'...?
אגב,אי אפשר בשום פנים ואופן להשוות חיבור SCART לחיבור HDMI...שני חיבורים שונים לגמריי...וה-HDMI הרבה יותר איכותי מאשר חיבור SCART ישן...
RGB זה סוג של אות שכבל הסקארט מסוגל להעביר (בנוסף לקומפוזיט, אותו אות שעובר ב-RCA), וזה האות הכי איכותי בשידורי SD. לכן, אולי האיכות לא כמו HDMI אבל היא קרובה מאוד. (בשידורי SD כמובן).anin_dani כתב:אני לא ממש הבנתי משהו ממה שכתבת...חוץ מזה שבטוח הצפייה יותר איכותית כי החיבור הזה משתווה ל-HD ויותר חדש ויותר איכותי.
אגב,אי אפשר בשום פנים ואופן להשוות חיבור SCART לחיבור HDMI...שני חיבורים שונים לגמריי...וה-HDMI הרבה יותר איכותי מאשר חיבור SCART ישן......
קיים גם חיבור כזה למחשב, אתה צודק. לא לזה התכוונתי.