עזרה בקשר לקניית HTPC .

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
DAVIDSUAZO פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה לקנות HTPC שישמש אותי לאינטרנט וסרטים, את המחשב אני מתכוון לחבר למסך LCD 32" ולרסיבר. אני רוצה להוציא כמה שפחות על המחשב, ורציתי לשאול כמה שאלות.
1. איזה חנות יש באזור הוד השרון כפר סבא שמתמחת בתחום?
2. אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר קטן, יש המלצות?
3. בכרטיס מסך שאני רוצה לקנות אני רוצה יציאת HDMI כדי לחבר בשלמות את הHTPC למסך האם אני צריך לקחת בשיקול עוד דברים?
4. האם הכרטיס קול צריך להיות טוב יותר מהרגיל או שאני מחבר את הרסיבר לטלויזיה?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #2 

1. יש את למיר בהרצליה ואת סניף סגולה של אייבורי, שהוא הסניף הכי סימפטי שלהם.
2. יש ל-GMC (מיובאים ע"י Xionite) מארזים קטנים. נסה לברר אצלהם. אני לא כל כך ממליץ על מארזים קטנים מדי.
3-4. כרטיסי המסך והקול שיש היום מובנים על לוח האם טובים מאוד.
בדוק את שרשור המפרטים המומלצים בראש הפורום. אני מציע להתלבט בין מפרטים 1 ו-2. אם אתה לא מעוניין בהקלטות אז אפשר לוותר במפרטים על כרטיס הטלוויזיה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

אז מה שאתה אומר בעצם זה שאני צריך פשוט מארז, ספק, לוח, מעבד, וזיכרון מהיר וקשיח. לא צריך כרטיס קול ולא צריך כרטיס מסך? איך יראו בHD אם הכרטיס מסך של הלוח לא תומך? וגם יש לוחות עם כרטיסי מסך עם יציאת HDMI? כי זה יהיה ממש חיוני בשביל האיכות.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #4 

כן. ונוסיף: כמעט כל כרטיס מסך, גם מהשנים האחרונות, תומך ב-HD. דרך יציאת VGA ניתן גם לצפות בתכני HD באיכות המשתווה ל-DVI/HDMI. למעשה, רזולוצייה של מחשב שהיא 1280 על 720 ומעלה (למשל, מסך המסוגל להציג רזולוציה של 1280 על 1024) תאפשר לך לצפות בתכנים באיכות HD (רזולוציית 720P), גם במסכי מחשב ישנים מסוג CRT המאפשרים רזולוצייה כזו או יותר.

לוחות האם במפרטים 1-3 בשרשור המפרטים המומלצים בראש הפורום, למשל, תומכים לא רק ב-HD אלא גם ב-HDCP (תקן הגנת יוצרים הנחוץ אך ורק בניגון דיסקים מקוריים של בלוריי שקונים או שוכרים) וכוללים יציאת HDMI.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אוקיי תודה רבה לך עזרת לי מאד.

john25
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

ממליץ מאוד על "צח מחשבים" בהוד השרון. שירות מקצועי, יחס אישי והרבה נסיון בתחום ה-HTPC.

uknowmy
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

תודה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”