בקשת עזרה - Linn Sondek
שלום לכולם,
זקוק לעזרתכם בקבלת הערכה שווי לפטיפון שאבא שלי מעוניין לקנות :
פטיפון Linn Sondek
זרוע Linn ITOK
ראש Supex 3000
מדובר על פטיפון (במצב מעולה ממש כמו חדש) שאבא שלי מעוניין לקנות מחבר טוב שלו, לכן אשמח לקבל הערכה הוגנת עבור 2 הצדדים.
בתודה מראש,
אודי
זקוק לעזרתכם בקבלת הערכה שווי לפטיפון שאבא שלי מעוניין לקנות :
פטיפון Linn Sondek
זרוע Linn ITOK
ראש Supex 3000
מדובר על פטיפון (במצב מעולה ממש כמו חדש) שאבא שלי מעוניין לקנות מחבר טוב שלו, לכן אשמח לקבל הערכה הוגנת עבור 2 הצדדים.
בתודה מראש,
אודי
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
חסרים המון פרטים, כמו למשל: מס' סריאלי (כלומר שנת ייצור), ספק כח (בייסיק, וולהאלה), קפיצים (סטנדרטים, סירקוס), דגם זרוע (יש ITTOK1,2,3). מתי כוון לאחרונה ועל ידי מי (קרוב לודאי שנדרש כיוון), האם הוחלף שמן אי פעם.
יש להניח שהראש מחוסל (זקן מדי) ונדרש אחד חדש.
לפי הנתונים אפשר לקבוע מחיר יותר מדוייק, שבכל מקרה נופל בין 1500 ל-3500.
לפי הנתונים אפשר לקבוע מחיר יותר מדוייק, שבכל מקרה נופל בין 1500 ל-3500.
yairf תודהyairf כתב:חסרים המון פרטים, כמו למשל: מס' סריאלי (כלומר שנת ייצור), ספק כח (בייסיק, וולהאלה), קפיצים (סטנדרטים, סירקוס), דגם זרוע (יש ITTOK1,2,3). מתי כוון לאחרונה ועל ידי מי (קרוב לודאי שנדרש כיוון), האם הוחלף שמן אי פעם.
לפי הנתונים אפשר לקבוע מחיר יותר מדוייק, שבכל מקרה נופל בין 1500 ל-3500....
אני אנסה לברר את הפרטים הנוגעים למה שרשמת, בנוגע למחיר האם מדובר על שקלים או על דולרים?
מצטרף ליאיר בהערכת המחיר, אני משער שבין 2500-4000 תלוי במצבו.
אני מניח שמדובר במפרט שרשמת ללא ספק כח חיצוני (בייסיק), ובתקווה שהוא במצב טוב מאוד ועבר שימון וכיוון (במידה ולא, קיימים אנשים אנשים שיכולים לעשות זאת).
בדוק את חיזוקי המכסה, הם נוטים להישחק.
במצב של ספק BASIC, בקש כי יצורף המתאם עבור 45.
סיכוי רב שתצטרך להחליף ראש ולכוון את הזרוע והפטפון בהתאם לכך.
במידה ורכשת, זכור כי קריטי לבצע הובלה זהירה, ולהסיר את הפלטה לפני כן ולהימנע מזעזועים ככל שניתן.
בנוסף עליך לזכור כי מדובר בפטפון שניתן לשדרג אותו ולקבל תוצאות משובחות (קרי-שדרוג זרוע, ספק כח, ראש ועוד).
אני מניח שמדובר במפרט שרשמת ללא ספק כח חיצוני (בייסיק), ובתקווה שהוא במצב טוב מאוד ועבר שימון וכיוון (במידה ולא, קיימים אנשים אנשים שיכולים לעשות זאת).
בדוק את חיזוקי המכסה, הם נוטים להישחק.
במצב של ספק BASIC, בקש כי יצורף המתאם עבור 45.
סיכוי רב שתצטרך להחליף ראש ולכוון את הזרוע והפטפון בהתאם לכך.
במידה ורכשת, זכור כי קריטי לבצע הובלה זהירה, ולהסיר את הפלטה לפני כן ולהימנע מזעזועים ככל שניתן.
בנוסף עליך לזכור כי מדובר בפטפון שניתן לשדרג אותו ולקבל תוצאות משובחות (קרי-שדרוג זרוע, ספק כח, ראש ועוד).
The Black Wax
- hornless
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
לדעתי שווה בין 3500 ל-4500 ש"ח. תלוי במצב. האיטוק לבדה שווה כ-2000-2500 ש"ח (במצב מעולה ללא שום חופש במיסבים). הלין כ-1500 עם מדובר על דגם בסיסי, תקין ו ללא כל שיפורים. הסופקס יהיה שווה משהו באיביי כי יש לו לא מעט פריקים.
גיא
מה קשור המספר הסריאלי לשווי המכשיר?yairf כתב:חסרים המון פרטים, כמו למשל: מס' סריאלי (כלומר שנת ייצור), ספק כח (בייסיק, וולהאלה), קפיצים (סטנדרטים, סירקוס), דגם זרוע (יש ITTOK1,2,3). מתי כוון לאחרונה ועל ידי מי (קרוב לודאי שנדרש כיוון), האם הוחלף שמן אי פעם.
לפי הנתונים אפשר לקבוע מחיר יותר מדוייק, שבכל מקרה נופל בין 1500 ל-3500....
האם מייקר או מוזיל ומדוע?
תודה!
לא יודע... יש שיתענו שהערך יעלה ככל שהמספר נמוך יותר...
תלוי מאיזו זווית מסתכלים.
בכל אופן במידה והמכשיר תקין, וכמובן יכול להכיל מספר שדרוגים לא מבוטל כיאה ללין, איני רואה סיבה להעדיף או שלא להעדיף מכשיר על סמך המספר הסידורי.
תלוי מאיזו זווית מסתכלים.
בכל אופן במידה והמכשיר תקין, וכמובן יכול להכיל מספר שדרוגים לא מבוטל כיאה ללין, איני רואה סיבה להעדיף או שלא להעדיף מכשיר על סמך המספר הסידורי.